χαχαχα.ασε γιατι τωρα ξαφνικα εμαθα οτι θα παω Ανδρο 3μερο κ δε βρισκω δωμάτιο ουτε για δειγμα!με βλεπω με σκηνη στην παραλία οχι τπτ αλλο αλλα δεν ειμαι για τετοια στην ηλικια μου!χαχαχχα
Printable View
χαχαχα.ασε γιατι τωρα ξαφνικα εμαθα οτι θα παω Ανδρο 3μερο κ δε βρισκω δωμάτιο ουτε για δειγμα!με βλεπω με σκηνη στην παραλία οχι τπτ αλλο αλλα δεν ειμαι για τετοια στην ηλικια μου!χαχαχχα
Ε να ενας λογος να ανεβεις λιγακι.;)Quote:
Originally posted by granita
Nαι η αληθεια ειναι οτι σε καποια φαση επεσα πολύ σημερα για αυτο κ μου κανονισε αυτο το 3 μερο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω δωματιο!πω πω ψαχνω καμια ωρα τωρα κ ειναι ολα φουλ
λοιπόν ¨ανδρο είχα παει πριν κανα μήνα στο camping...2 μέρες έμεινα και εκτός ότι ήταν καταπληκτικά , έκανα απο τους καλύτερους ύπνους γιατί το μησί γενικά έχει κρύο το βράδυ, για εμένα δλδ πάρε και μακρυ παντελόνι και φούτερ οπωσδήποτε, οπότε δεν ένοιωθες ζέστη για να ξυπνάς το πρωι...
ήταν πολύ ωραία
αλλά είναι μεγάλο το νησί οπότε καλό θα ήταν να έχετε μεταφορικό
Θα βρεις.Θετικη σκεψη.Χιχι!Καλα να περασεις κανε και μια βουτιτσα για την Constance, χεχε.:)
σευχαριστω ελενη μου, καπου εχει ενα θεμα με λιποτοξ, θα ρωτησω κ κει
-2.1 κιλα μεσα σε λιγες ωρες...τι να πω η περιοδος κ οι καταχρησεις εχουν κανει τραμπαλα τα υγρα μου
οσο ειμαι αθηνα θα ζυγιζομαι, μετα θα μενω με την αγωνια...
sasa τωρα ειδα το μην.σου συγγνώμη.ηταν ωραια ομως γενικά?δεν εχω παει ποτε.με μηχανη θα παμε οποτε ελπιζω να τη γυρισουμε λίγο.το μονο ασχημο ειναι οτι θα μαι αδιαθετη αλλα τι να κανουμε.δε μπορω να τα χω ολα δικά μου ας μην ειμαι αχαριστη.
και εμείς με μηχανή είμασταν ...ε τότε θα πας στα καλύτερα ...μόνο ότι έχει λίγα κατσάβραχα αλλα θα την παλέψετε !!!
λοιπόν και για φαγητό στο "το μπαλκόνι του αιγαιου"
κορυφαία θέα και καλό φαγητό!1
ασε γιατι ακομα δε βρηκα δωμάτιο!!!!!ΧΑΧΑΧΑ
μην ανχώνεσαι ....μα καλά τόσο κόσμο έχει η ʼνδρος πριν ένα μήνα απο χαλαρά εως άδεια θα την χαρακτήριζα!!
κρίση .......
ειναι μωρε λογω του 15Αυγουστου!απο Κυριακη κ μετα εχουν όλοι να φανταστεις!πηρα κ εναν κ μου λεει: α μονο για τοσο λιγο?δε μπορω να στο κλεισω.περιμένω να με παρει καποιος να το θέλει για 10 μέρες!!!δε θες να ρθεις απο σημερα?γιατι δε κλεινεις σε ξενοδοχειο???του λεω αν εβρισκα σε ξενοδοχείο δε θα σας έπαιρνα!ελεος δλδ.
Καλημερα.Σημερα σιγουρεψα την χθεσινη απωλεια.Μαλιστα τρεμοπαιξε και στα 68,6.Αυριο πιστευω θα εχω απωλεια ξανα.:)
Καλημέρες!
Η τρελή κατηφόρα συνεχίζεται.. -700γρ σήμερα και στα 95,3. Προβλέπω μεγάλο κόλλημα πολύ σύντομα!!
καλημέρα....
εγώ στα ίδια ευτυχώς ....χωρίς δίαιτα βέβαια 55..
μακάρι να γυρίσω απο τις διακοπές τα ίδια...αν αι αμφιβάλω!!!