Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Eχω ξαπλωσει και περιμενω να με παρει ο υπνος. Κανω τον απολογισμο της ημερας που περασε, οργανωνω νοητα το αυριανο μου προγραμμα -που εχει και αρκετο τρεξιμο- και καπου εκει ερχεται σιγα σιγα και ο Μορφεας. Ολα καλα μεχρι εδω...
Ενα σαλτο του γατου μου στο κρεβατι δε με επηρεαζει ιδιαιτερα. Τα ποδια μου εχουν γινει εξαλλου το μαξιλαρι του εδω και καιρο. Η συνηθισμενη του κινηση ειναι να κανει δυο-τρεις στροφες γυρω απο τον εαυτο του, να βολευτει, να κανει και ενα γρηγορο μπανακι με την γλωσσα του και να πεσει για υπνο.
Σημερα ομως η συμπεριφορα του ηταν παιχνιδιαρικη... Πηγαινε πανω-κατω, εκανε και κατι αποτομες κινησεις και ειπα να ανοιξω το πορτατιφ να δω τι παιζεται. Τα ματια του φωσφοριζαν, η
ουρα του ψηλα, τα αυτια του πισω απο το κεφαλι και στο στομα του... Τι ειχε στο στομα του ο τυπος και το εφερε επανω στο κρεβατι μου να ψυχαγωγηθει;;;;
Μια καλοθρεμενη, αηδιαστικη και εμετικη καφε κατσαριδα!!!!!!!
Αναψαν τα λαμπακια μου. Συναγερμος και πανικος μαζι! Ο γατος, αφου με κοιταξε για λιγο με ενα απορημενο βλεμμα, παρατησε την τερεζα στο παπλωμα και την εκανε για αλλες πολιτειες! Τι ωραια!
Το σιχαμερο εντομο πανικοβλημενο, κατεβηκε σε κλασματα δευτερολεπτου απο το κρεβατι και εξαφανιστηκε πισω απο ενα επιπλο. Το βραδυ θα ειναι μεγαλο..
Ανοιγω το φως, παιρνω ενα παπουτσι στο χερι και την περιμενω ορθιος να εμφανιστει. Να κοιμηθω εγω, με κατσαριδα, στο ιδιο δωματιο, δεν υπαρχει καμια περιπτωση. Η εγω η αυτη. Σκεφτομαι να παω μεσα να ψαξω να βρω το τεζα, αλλα επιλεγω να μεινω εκει ακινητος για να μην τη χασω απο τα ματια μου.
Η ωρα περναει και δε λεει να εμφανιστει. Tαρακουναω το επιπλο μηπως την τρομαξω και φανερωθει αλλα δε γινεται τιποτα. Τα βλεφαρα βαραινουν, επρεπε ηδη να κοιμαμαι. Ο γατος επιστρεφει και ξαπλωνει ανετος στο πατωμα. Αν μπορουσε να καταλαβει αυτα που του λεγα δε θα μου ξαναμιλαγε. Καθομαι πλεον στο κρεβατι με το παπουτσι στο χερι και με τα ματια κολλημενα στο επιμαχο σημειο.
Σαρανταπεντε λεπτα αργοτερα, εχω χασει καθε ελπιδα. Το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να κοιμηθω. Σκεφτομαι να τα παρατησω, να παω να φτιαξω καφε και να αραξω στο μπαλκονι μεχρι να ξημερωσει.
Ξαφνικα ο γατος σηκωνεται , παει κοντα στο επιπλο και μπαινει σε κατασταση μαχης! Τον παρακολουθω με κομμενη την ανασα. Το βρωμερο εντομο επιτελους εμφανιζεται! Προσγειωνω επανω της το παπουτσι με τοσο μισος και τοση δυναμη, που θα σκοτωνε ακομα και ελεφαντα. Νενικηκαμεν!
Απομακρυνω το πτωμα και αναβω τσιγαρο... Ειναι τετοια η υπερενταση που δεν μπορω πλεον να κοιμηθω.
Κοψτε φατσα και βγαλτε συμπερασμα...
Νομιζω βρηκα την ιδανικη παρεα για το γατακι σου!!