I like girls who like girls
Έχουμε κοινό σημείο με τα κορίτσια μασ αρέσουν τα κορίτσια
Printable View
I like girls who like girls
Έχουμε κοινό σημείο με τα κορίτσια μασ αρέσουν τα κορίτσια
ακομα να το συνειδητοποιησεις οτι μονο μια αμορφωτη τρελοκαμπερω με ναρκισιστικες εμμονες σαν εσενα, οσα προφιλ και να αλλαξει, κανει ΜΠΑΜ απο 100 χιλιομετρα...
συνεχισε τα καργκιοζιλικια να γελαμε. αλλα η αντιποιηση επαγγελματος (ανοιξε λεξικο ελληνικων), ειναι αδικημα κανονικο, οχι διαδικτυακο... ειδικα οταν δινεις και συμβουλες..
και αντε, το οτι σε καταλαβαινουν και οι τοιχοι δεν μπορεις να το καταλαβεις πως γινεται.
οτι σε ξεφτιλισε και σε εδιωξε η διαχειριση, δεν σου θιγει την αξιοπρεπεια (την ποια;;; ) ωστε να μην χωνεσαι, ανεπιθυμητη ουσα;
Βρε αντε πλύνε κάνα πιάτο αντρασ είμαι έχω περιέργεια τι κάνουν οι γυναίκες
Ανεπιθύμητος ήμουν και στο στρατό get used to it
Διάβασα μια μελέτη που λέει ότι το 90% των σημερινων ανθρώπων άνω των 30 ετών δεν θα ξανατρέξει ποτέ στην ζωή του,δεν θα ξανασπριντάρει γαι το υπόλοιπο της ζωής του
Και αυτό είναι πολύ στενάχωρο...Ο άνθρωπος ολοένα και απανθρωπίζεται...Θα ζει ολοένα και λιγότερο φυσιολογικα και επακόλουθο θα είναι ότι θα αρρωσταίνει.
Εγώ κάνω ότι λέει το νοσοκομείο να ξέρετε χάπια διατροφή γυμναστική δουλειά ότι πουν αυτοί εγώ τους είπα κάποια πράγματα δεν ξέρω αν με άκουσαν τι άκουσαν εγώ προετοιμαστηκα όσο μπορούσα για ότι μπορούσα
Σε μένα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε να ξέρετε αυτό γίνεται από μικρό παιδί το έχω συνηθίσει στους άλλους μην κάνετε τίποτα εγώ μια χαρά είμαι να ξέρετε
Οντως τι παιχτηκε?
ΤΟ ανοιξα πριν λιγο και εφαγα μπαν,επειδη εβρισα το σιχαμα,το ναρκισο.Χαλαλι
Μητσοτακαρος πρώτον κ δεύτερον είμαι τσοπάνος κ εσάς δε σασ κόβει ούτε αυτό να κάνετε πρέπει να σε κόβει για να γίνεις Αγρότης
επειδή δεν έχω πού αλλού να τα γράψω, θα τα γράψω εδώ.
-δώσε θάρρος του χωριάτη-
σκεφτομαι πως έχω πάθει ή συμβαίνει σε εμένα αποπροσοπωποίηση, δηλαδή επειδή στο πρόσφατο παρελθόν δεχόμουν βία ασυνείδητα, δηλαδή συναισθηματική και αδιόρατη, έχω μάθει να μαζεύω τον εαυτό μου να τον προστατευσω, ας πούμε, από το παρόν και τώρα δεν μπορώ να επιστρέψω στο παρόν.
σκέφτομαι πως χωρίς καθοδήγηση από ειδικο εγώ μόνο μου δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, θα τα κάνω μαντάρα.
εν τω μεταξύ η ζωή συμβαίνει κάπου μακρυά από μένα, εγώ δεν ξέρω πώς να αντιδράσω.
ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Μια χαρά είσαι γιουζερ