Goofy, κατέβασε σκουπίδια!
Printable View
Goofy, κατέβασε σκουπίδια!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Λοιπόν λάθος ποστ! Για το θέμα προοριζόταν, αλλά δεν πειράζει, ταιριάζει κι εδώ. Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
βασικα μολις ειδα το θεμα του κενο που κλειδωθηκε και ΚΛΑΙΩ απο τα γελια!!!!
χαχαχαχαχαχα!κενο τα 'σπασες για αλλη μια φορα!μεινει ο εαυτος σου!
ευχαριστω το κοινο μου, αγαπω το fanclub μου εδω μεσα, ολες ακομα κι αν τσακωνομαστε και βριζομαστε. xrusaki ομως δε κλειδωθηκε κανα δικο μου θεμα, η Δωρα το ειχε ανοιξει, απλα εγω απαντησα τελευταιος, γιατι ημουν παλι εμπλεκομενος. κατεβαινω και δημαρχος στο Los Ambeles συντομα, ελπιζω να με στηριξετε με τη ψηφο σας!
Τελικά δεν αξίζει τον κόπο να θες να σώσεις όποιον δε θέλει να σωθεί,
ούτε να βοηθήσεις όποιον δε θέλει να βοηθηθεί.
Χαμένος χρόνος είναι και δε σου φταίει κανείς παρά μόνο ο εαυτός σου
που χάλασε η διάθεσή σου έστω και για τόσο λίγο
κι ούτε έχεις καμιά δικιολογία για το χρόνο που χαράμισες
ούτε τα λεφτά που πλήρωσες για ταξί
άνευ λόγου και αιτίας.
Λες; Mακάρι να ναι έτσι :)
E αν είμαι τόσο βλάκας, Σουέλ, ναι, μπορεί...
Δεν είσαι βλάκας βρε!Το κάνουμε γιατί θέλουμε...γιατι θέλουμε;χμ χμ για πολλους λόγους.
Εμένα μου πηρε χρόνια για να καταλάβω ότι ο "άλλος" δε θέλει να βοηθηθεί...δηλαδή το ηξερα, αλλα δεν ηθελα να το καταλάβω...
απο αγάπη, όχι απο το σύνδρομο του σωτηρα, γιατι παιζει και αυτο.
Σουέλ, ούτε κι εγώ έχω το σύνδρομο του σωτήρα, ούτε της καλής σαμαρείτισσας.
Παρορμητικές αντιδράσεις έχω και δε μετανιώνω γι αυτό.
Κάπως έτσι και γω, ενώ ξέρω ότι για μερικά πράγματα που δεν αλλάζουν, αλλά θα ήθελα να ήταν αλλιώς,
αντιδρώ μάταια...
Όπως όμως λες και συ το κάνουμε για πολλούς λόγους, ποιος ξέρει...
μπορεί να προσπαθούμε να καλύψουμε δικά μας κενά κι όχι ανάγκες των άλλων τελικά.
Παιδιά, για όσους ενδιαφέρονται η Μέταλιστ ισοφάρισε. ;)
Ναι, ειναι και παρορμητικότητα...Κι εγώ έτσι είμαι σχεδόν σε όλα.
Σκέφτομαι όμως γιατι μετά στεναχωριεμαι και/ή θυμώνω, όταν νιωθω ότι απλά έχασα χρόνο (και χρήμα) για καποιον που θελει να παραμεινει όπως ακριβως είναι...Κι ας λεει το αντιθετο...Μάλλον καπου στη μεση ειναι η απάντηση.
Εγώ απο το φόβο μου ότι καλύπτω δικές μου ανάγκες όταν σπεύδω να βοηθησω, γίνομαι ως και γαϊδούρι :).
...σκέφτομαι πως μετά από πολύ καιρό βγήκε λίγο ήλιος......μακάρι να κρατήσει...:)
Πφφ, σάπισα και πάλι στον ύπνο. Αυτά είναι όταν δεν έχεις με τίποτα να ασχοληθείς. Πλέον το μόνο που έχω να περιμένω είναι η μέρα που θα πεθάνω.
καλα εκανες, κοιμηθηκες και για μενα :)
οριστε το παλικαρακι πως το κανατε και ειναι 20 χρονων μολις. ο αλλος ηταν 44, ποιος ξερει πως αντεξε τοσο...
καταταλλα ας ερθει η οποιαδηποτε μετα να μου πει και καλα οτι οχι δεν ειναι ακαρδες οι ελληνιδες εδω, μια χαρα ειναι ξερουν να αγαπανε, αυτες μας παρακαλανε. οταν βλεπουμε τα ζωντανα παραδειγματα μπροστα μας.
οτι να'ναι αποψεις απο καλομαθημενα κοριτσακια απλα, τι να περιμενεις αμα δε ζουν μια κατασταση, και δεν εχουν νιωσει μοναξια ?
αρκετη ηλιθιοτητα ειχα για σημερα, αυριο παλι. ελπιζω να ξυπνησω και να εχετε γινει ολες καλυτεροι ανθρωποι.
Σέλντον, κι εγώ το έχω ρίξει στον υπνο τις τελευταίες μέρες γιατί προτιμω να κοιμαμαι παρά να είμαι ξυπνια και να μην ειμαι καλά.Ξέρω, καθολου υγιες αλλα προς το παρον αυτο μονο μπορω να κανω.
Bazingaaaa ρε, μη μασάς.
@KENO, εγώ είμαι τελειωμένη περίπτωση, μην το ψάχνεις. Από τα 16 μου θέλω να φύγω για τον άλλο κόσμο, γιατί εδώ (στη γη) δεν υπάρχει μέλλον. Απλά τον τελευταίο καιρό, με αυτά που γίνονται, το αίτημα είναι επιτακτικότερο παρά ποτέ. Στα υπόλοιπα δεν έχω να προσθέσω κάτι. Όποτε μαθαίνω για κάποιον που βρήκε το σθένος και το θάρρος, απλά ζηλεύω.
Άσχετο, αλλά το zoo ήταν μια απογοήτευση και μισή.
Δεν έχω πρόβλημα να κοιμάμαι όλο το 24ωρο. Ακόμα κι αν ξέρω ότι έτσι δεν εξελίσσομαι και παραμένω στάσιμος. Πραγματικά, ο ύπνος είναι για μένα η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής και δε με θα μ' ένοιαζε, φτάνει φυσικά να μην είχα κάποιον να μου γκρινιάζει να σηκωθώ. Το θέμα είναι οι δουλειές με τις οποίες μένεις πίσω.
Αλήθεια, τι παράπονο έχεις εσύ; Στο εξωτερικό δεν είσαι; Αν εκεί που η οικονομία είναι πιο ανθηρά δε νιώθεις καλά, εμείς εδώ τι να πούμε;
@Σέλντον, στο ειπα και χθες, ξέρω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάς, αν σου κάνει.
Καμια φορά χρειάζεται να παρουμε το χρονο μας, πώς να το κανουμε.Μόνο που πρεπει να διακρινουμε τα όρια μεταξυ του "το εχω αναγκη-μου κανει καλο" και του "καλα ειμαι εδω, ας μην ξαναπροσπαθησω για τιποτα αφου ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ".Στο δεύτερο ημουν για χρονια...
(μνμ 2 σε 1)
Επίσης, να λέμε "άντε γ@μήσου" πιο συχνα. Δεν ειναι κακό.
Σε χωρους αλλά και χρόνους που μας επιτρεπεται φυσικα...
Υ.Γ. Στην Αττικη ειμαι εδω και 30 συν χρόνια, εκτος απο ενα διαλειμμα δυο ετων.
με την ιδια λογικη λεω να το γυρισω με τις γυναικες τα βρισκω καλυτερα! :/
Δε χρειάζεται να μου πεις κάτι και δε ζήτησα για καμία συμβουλή.
Δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ όσοι έχω συναναστραφεί να είναι ακατάλληλοι, κάτι άλλο παίζει. Είτε όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, είτε εγώ. Αλλά το θέμα μου δεν είναι οι άνθρωποι. Αν είχα την ευχέρεια να ζήσω αξιοπρεπώς, ειλικρινά χεσμένους θα τους είχα. Το θέμα είναι ότι δεν αχνοφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ για το μέλλον μου. Η Ελλάδα πουλιέται, δουλειές δεν υπάρχουν, τα λεφτά δε θα φτάνουν ούτε για ένα πιάτο φαγητό και, καθώς φαίνεται, στο εξωτερικό δε θα μπορέσω να φύγω. Οπότε ή το παίρνω απόφαση ή θα ζήσω υποφέροντας.
Άμα ούτε τα τηλέφωνα τους σου απαντάνε κι αν δεν τους αναζητήσεις δε σε αναζητούν ποτέ τι φταίει? ποιος έχει το πρόβλημα? ή τόσο ανιαροί είμαστε που δεν τους αξίζουμε τον κόπο?
Δεν υπάρχουν άλλοι που να τα σηκώνουν καλέ?
Μπορεί και να είμαι τόσο ανυπόφορος, αλλά δε θα κάτσω να το αναλύσω. Πλέον δε με ενδιαφέρει να βρω φίλους, αλλά αναζητώ μια σχέση. Καλοί και οι φίλοι, για να αποφορτίζεσαι που και που, αλλά ζεις και χωρίς αυτούς. Στο ύστατο όμως σημείο εξαθλίωσης που μας οδηγούν, δε θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε ούτε τα στοιχειώδη, όπως εξήγησα και παραπάνω. Για να πάρεις μια γεύση, θα φτάσουμε χωρίς υπερβολή και με μαθηματική ακρίβεια να μένουμε σε καλύβες, γιατί κανένας δε θα αντεπεξέρχεται στους φόρους και τα χαράτσια. Ε δεν την αντέχω τέτοια ταπείνωση. Γι' αυτό θέλω να αποχωρήσω.
Μ' αυτό το δημιουργικό και πρακτικό δηλαδή θα ζήσω; Με προσέχεις καθόλου; Δε θα έχουμε δουλειές, σπίτια, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, γιατρούς, δε θα αποτελούμε καν ελληνικό κράτος και μου λες να ξεχαστώ με ένα χόμπυ; Εθελοτυφλία με άλλα λόγια στην Αποκάλυψη που μας ετοιμάζουν. Για διαβάστε λίγο παρακάτω, να καταλάβετε για τι πράγμα σας μιλάω:
http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=22054
άμα παραιτηθούμε μήπως θα είναι πιο εύκολο να κάνουν τις βρωμιές τους? όπως και τώρα που μας γαμ@νε με τα μέτρα και καθόμαστε απλά λέγοντας ότι είναι όλα σκατά?
άλλωστε δε σου είπα να κάνεις γκολφ, αγόρι μου. απλά να μην καρμιριάζεις τόοοσο βασανιστικά
ΑΑΑΑΑΑ!!!
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣ!!!
ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ!
Τι αναγκαία ρε axl τι αναγκαία? δεν έχει η χώρα μας αγαθά, δεν έχει πλούτο? να μας ρίξουν πιο βαθιά έχουν σκοπό τα μέτρα και κανέναν άλλον. δεν ειναι θέμα διαχείρισης, ούτε είναι χαζοί κανένας τους εκεί πάνω. τις κομπίνες τους τις διαχειρίζονται άψογα. απόδειξη άψογης διαχείρισης (αλλά προς τη λαθος κατεύθυνση, την κατεύθυνση που συμφέρει αυτούς) είναι και το ''τα μέτρα είναι αναγκαία'' που μας κάνει να λέμε ναι τόσο εύκολα στην ανέχεια
η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως, χαχα
Αρα axl μου έρχεσαι στα λόγια μου. Η χώρα έχει ήλιο, έχει αγροτική οικονομία που από μόνη της αρκούσε αν δεν την θυσίαζαν προς χάριν των ξενοδοχειακών υποδομών και των σάπιων επιδοτήσεων, μέχρι και πετρέλαιο έχει. ένα μεγάλο όχι τους χρειάζεται και να τα πάρουμε αυτά στα χέρια μας. όχι δεν ψηφίζω παπαρήγα :P
Τα μέτρα είναι αναγκαία μόνο για να πληρώνονται οι δόσεις των δανεικών,
όχι για να τρώμε εμείς
σύμφωνα με τη νέα δανειακή σύμβαση που ισχύει για την Ελλάδα,
μετά την αποκρουστική συμφωνία του τελευταίου Eurogroup
και το τελευταίο κούρεμα του χρέους
που σημαίνει την τριτοκοσμοποίηση των συνθηκών εργασίας
-κι άλλες μειώσεις στον κατώτατο μισθό
για όσους "τυχερούς" δουλεύουν ακόμα.
Tα μέτρα δίνουν προτεραιότητα στην εξόφληση των πιστωτών,
και όχι στην επιβίωση του ελληνικού λαού.
Αυτός -εμείς δηλαδή- έχει γίνει ήδη πειραματόζωο.
Quote:
Αυτός έχει γίνει ήδη πειραματόζωο.
και μάλιστα με την έγκρισή του