Α!ρε Τζινακι !Πραγματικα γραφουν οι ατακες σου!Να μη σε εχω πιο κοντα να μου κανεις καμμια ενεση αισιοδοξιας ποτε ποτε!
Printable View
Α!ρε Τζινακι !Πραγματικα γραφουν οι ατακες σου!Να μη σε εχω πιο κοντα να μου κανεις καμμια ενεση αισιοδοξιας ποτε ποτε!
Καμια ιδέα για μένα που δεν ξέρω να κεντάω? ούτε να πλέκω? (είμαι τελείως άχρηστη σε τέτοια πράγματα) επίσης τι λατρεία μου το να διαβάζω επίσης δεν το μπορώ διότι δεν έχω βιβλία εδώ . ένα έχω το διάβασα 5 φορες και είναι και 650 σελίδες...επίσης sex δεν μπορώ να κάνω έχει πολύ ζεστη :D:D:D
Γλαύκη κι άλλες ενέσεις; Μην ακούω για ενέσεις, χάπια αισιοδοξίας σου κάνουνε; χιχιχι
Νίνα δεν το ξέρουνε οι δικοί μου το μαγαζί, ίσως να υπάρχει ακόμα αλλά δεν έχουνε πάει προς τα εκεί για να δούνε.
Καλησπέρα σας!!!!!!!!
Kαλησπερα Πωλινα.Τι κανετε?Πες μας τα νεα σας.Το μωρο ειναι καλυτερα?Παιρνει βαρος κανονικα?
Καλησπέρα Γλαύκη μου, καλά είμαστε, σήμερα γυρίσαμε από τις διακοπές μας. Το μωρό είναι καλά μπορώ να πω, παίρνει βάρος αν και πολύ πιο λίγο από όσο θα έπρεπε, όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. την περασμένη Τρίτη που την είχα πάει για ζύγισμα και για αξιολόγιση και φυσιοθεραπεία, ήταν 2600 ακριβώς. Θα την πάω ξανά την ερχόμενη Τρίτη και θα δούμε. Αύριο έχουμε και ακουολογική εξέταση. Θα σας γράψω αυριο όλα μας τα νέα και εξελήξεις μέσα στο δικό μου τόπικ.
Εσύ πως τα πας μετά το χειρουργείο? βλέπω έχουν φύγει κιόλας τα πρώτα κιλάκια!!!!
Ευχαριστα τα νεα δηλ ειναι!Ολα καλα να πανε κ στην επομενη εξεταση κ σιγα σιγα να παρει κ το βαρος που πρεπει.
Τα δικα μου τα νεα ειναι καλα.Δεν ποναω τρωω οσο μου επιτρεπουν κ την Τεταρτη θα παω να κοψω τα ραμματα.Μαλλον να βγαλω τα σιδερακια του συραπτικου.Ολα καλα!Περιμενουμε τα νεα σου!
Καλησπεραααα!!
Καλα Τζινα η μαμα μου ξερει ποτε μιλαμε μαζι στο τηλεφωνο γιατι με ακουει ΟΛΟ το σπιτι απο τα γελια!!! :D :D :D
Γιωτα μου καλα εκανες!! Φετος ειναι το ΠΡΩΤΟ μου καλοκαιρι, αφοτου πηγα Αγγλια, που εχω ορεξη να βγαινω εξω! Ακομα και στο Ρεθυμνο! Που το εχω σκυλοβαρεθει! Βασικα δεν εβγαινα γιατι το βαριομουνα αλλα και το καλοκαιρι ηθελα να καλυβομαι με τα χειμωνιατικα μου ρουχα, γιατι "κοβουν"!!! Αλλα τωρα δεν με νοιαζει! ΙΣΑ ΙΣΑ που θελω να βγαινω, θελω να βλεπω Ελληνες (το τονιζω γιατι απο αυτους ειχα το θεμα με τα κιλα, με Αγγλους ποτε!) και θελω να γνωριζω νεα ατομα, παντα στην Ελλαδα μιλαω γιατι Αγγλια δεν ειχα ποτε θεμα!!
Γλαυκουλινι τι κανεις?
Κοριτσακι πως ηταν τα γεμιστα?
Λιλακι τι κανουμε?
Μοναδικη μου ανυπομωνω να σε δω (οπως και ολες σας!!)
Καλλιοπακι ειπαμε: ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
Πωλινακι μου σε εχω στο μυαλο μου και εσενα και την Αμαλια μας! Προσευχομαι τα βραδυ και νιωθω οτι το μωρακι σου θα τα παει μια χαρα! Εγινε η επεμβαση?
ΝΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΕΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!! :D
Βλεπω το τικερακι μου και λεω κατι παει λαθος!!! χιχιχχιχιιχχι
Μα δεν φαινεται πλεον η Sailor Moon μου!!! χχιχιχιχιχι
Αλλα 2 πηγαν στον αγυριστο!!!!!
Αλλα 6 και βλεπω το 100κατι!!!! :D :D :D
Και μολις συνειδητοποιησα οτι βαση τικερακιου (χαχαχαχαχ) ειμαι ΣΤΑ ΜΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Πωλινάκι χαίρομαι που είστε καλά και που πήγατε διακοπές να ξεκουραστείτε. Εύχομαι η μικρούλα να πάρει σύντομα κι άλλο βάρος και να πάνε όλα καλά στην αυριανή εξέταση.
Βαμπιράκι καλά κάνεις και βολτάρεις, άντε, λίγα κιλάκια ακόμα και θα δεις και το διψήφιο, τρέλεια!!!!!!
γιουχουυυυυυυυυυ!
Eli IS BACK! :bigsmile:
Καλώς μας ήρθες Ελάκι μας.
Καλώς σας βρήκα Τζινέσιον!!!
Μπορεί να μην έχασα πολλά αλλά σίγουρα μου λείψατε!
Με μία γρήγορη ματιά βλέπω ότι το τόπικ μας έγινε ελαφρύτερο κατά πολλά κιλά! :lol:
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις απώλειες σας και εύχομαι να τις χαίρεστε και εννοείται εις κατώτερα, πλην Μακ που θέλει να φρενάρει ;).
Το Πωλινομωράκι μας διάβασα βάζει βάρος έστω και λίγο πιο αργά από τι υπολόγιζε η μανούλα του, ωστόσο μεγαλώνει και το παλεύει επάξια. Πωλίνα μου χαίρομαι που πήγατε διακοπές και ξεκουραστήκατε, εύχομαι οι εξετάσεις της Αμαλίας σας να βγουν καλές και η πορεία της να είναι είναι όλο και καλύτερη.
ΦιστικοΤζίνα μάζευε φιστίκια γιατί θέλω και εγώ! χιχιχιχιχι
καλώς το! έχεις μνμ στο facebook!
Eli από εχθές που ήρθα δεν έχω σταματήσει να μαζεύω φυστίκια, πολύ κούραση! Η Ρονίτα μου είπε ότι θα μου κολλήσει βαρέα ένσημα χιχι. Είναι η εποχή τους τώρα και δεν τα προλαβαίνω, τα είχα αφήσει και για 3 μέρες, οπότε έχω πάθει φυστικοαμόκ χιχιχι. Μην ανησυχείς φιλενάδα, δουλεύω και για σένα χιχιχι.