Καλως το πισω το διακοπΕλι μας!γεμισες μπαταριες/ξεκουραστηκες?Για τα μεταμεσονυχτια παιχνιδια με αγαπημενους φιλους μας τα'χει πει ενα πουλακι!Τα υπολοιπα νεα σου....?
Printable View
Καλως το πισω το διακοπΕλι μας!γεμισες μπαταριες/ξεκουραστηκες?Για τα μεταμεσονυχτια παιχνιδια με αγαπημενους φιλους μας τα'χει πει ενα πουλακι!Τα υπολοιπα νεα σου....?
Καλώς σας βρήκα αγαπημένες μου :D
Γλαυκούλα μου πως νιώθεις;;; Το τικεράκι σου είναι πανέμορφο και ήδη 10 κιλά ελαφρύτερο χιχιχιχι, πολύ το καμάρωσα!
Θα σας γράψω τα νέα μου σύντομα... Περάσαμε πού όμορφα δύο βδομάδες με πολλούς αγαπημένους φίλους και οικογένεια. Ήταν δύο υπέροχες βδομάδες με πολλές βόλτες, πολλά μπάνια και παιχνίδια! Ακριβώς όπως χρειάζεται να είναι οι διακοπές ;).
Προφανώς δεν μας έφτασε, αλλά γυρίσαμε με αρκετά γεμάτες μπαταρίες, σχετικά ξεκούραστοι και με χαμόγελα στα χείλη. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο χειμώνα να αντιμετωπίσουμε αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Θα βάλω τα δυνατά μου να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, πήρα αρκετές δυνάμεις για να παλέψω τα δύσκολα που μας περιμενουν...
Τζινάκι μου πολύ χαίρομαι για τα φιστικάκια σας, είμαι σίγουρη ότι θα τα τιμήσω κάποια στιγμή!
Είδα ότι το Ναταλάκι μας γύρισε στα Κρητικά εδάφη και έχει και καλύτερη διάθεση, πόσο χαίρομαι! Καλά τα κιλά που έχεις χάσει Ναταλία μου δεν παίζονται! Δεν σε προλαβαίνω κοριτσάρα μου. Πόσο χαίρομαι που επιτέλους έχεις όρεξη για βόλτες στον τόπο σου :). Εύχομαι καλές διακοπές και να περάσεις πολύ ξέγνοιαστα και ανέμελα. Επίσης εύχομαι τα όνειρα σου σύντομα να γίνουν χαρούμενα και ηλιόλουστα ;)
helloooo!!!!
κορίτσια, το εξωφρενικό το πήρατε χαμπάρι, καταργήθηκε το νούμερο 184 που έκλεινε κανείς ραντεβου για ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ και τώρα έχει κάτι 5ψήφια νούμερα που τα διαφημίζουν στην τβ ασύστολα με χρέωση 1 ευρώ τουλάχιστον ανα κλήση? Για πόσο μαράκες μας έχουν? Και καλά εγω θα πάω η ίδια στο ΕΟΠΠυ που ειναι κοντά μου να κλείσω ραντεβού, η γιαγιά και ο παππούς που τους έχουν περικόψει τη συνταξη θα πάρουν τα ποδαράκια τους ή το Π ή το καροτσάκι να πάνε ή θα χρεωνονται κάθε τόσο τα ευρουλάκια που λείπουν στους κρετίνους που μας κυβερνούν? :thumbdown::thumbdown:
Ελακι μου μια χαρα ειμαι!Μαλιστα για πρωτη φορα σημερα εκανα ολο το σπιτι μονη μου.Μ'εκνευριζουν τα ραμματα λιγο γιατι ξεχνιεμαι κ πιανονται τα σιδερακια αλλα μεθαυριο φευγουν.
Χαιρομαι που σ'αρεσε το τικερακι.Κ εμενα μ'αρεσει πολυ η πριγκιπισσα μου ειδικα.Οσο για τα κιλακια δεν μπορω να το καταλαβω ακομη αλλα αφου το λεει η ζυγαρια!
Μακ το φτηνοτερο ειναι του ΟΤΕ.14784 νομιζω.Αδικια αλλα .....
Καλησπέρα Λιλάκι! Τι χαμπάρια; :D
ΕΛΙΙΙΙ!!! U R BACK BABE!! Ελπιζω να περασες ΤΡΕΛΕΙΑ!!!
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Ενα τεραστιο μερος του οτι νοιωθω αυτη την στιγμη καλα οφειλεται σε εσας αγαπες μου!! Ουτε ψυχοθεραπεια να εκανα!!
Αχ ευτυχως τα κιλακια κατεβαινουν!!!! :D
Τζινα ναι αντε να δω το 2ψηφιοοοοοο!!! Αν και τωρα δεν μπορω να συνειδητοποιησω τα κιλα μου!!! χαχαχχαχααχχαχαχαα
Λιλαααα τι κανεις? Πως τα περνας?
Εδω κρυωσε ο καιρος και δεν μου αρεσει καθολου! Σαν Φθινοπωρο ειναι!! :(
Δεν ειμαι κρητικοπουλα ρε κοριτσια!!! χιχιχιχιχι αλλα ειμαι στην Κρητη απο τα 4,5 μου!! Ο μπαμπας απο Θεσσαλονικη, η μαμα απο Λημνο, εγω και η αφη γεννημενες Φρανκφουρτη, απο τα 4,5 Κρητη και απο τα 19 Αγγλια!!! χιχιχιχιχιχι
Την μιση μου ζωη την εχω ζησει Ελλαδα και την αλλη μοιρασμενη μεταξυ Γερμανιας/Αγγλιας!!
Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα δεν θα με κλαψει καμια πατριδα!!! χαχαχαχααχχαχ
Εχω και την ελληνικη και την γερμανικη υπηκοοτητα!! Ειμαι πολιτης του κοσμου, ετσι θελω να θεωρω τον εαυτο μου!!!
Αφηστε εφαγα τωρα ενα κομματακι παστελι και μου εκατσε βαρυ! Τι το ηθελα και εγω ΤΟΣΟ βαρυ γλυκο?? χχιχιχιχι ζαλιζομουν και λεω δεν τρωω λιγο παστελι? Τωρα ζαλιζομαι ΚΑΙ ποναει η κοιλια μου!! :(
Γιούχου σου Λιλάκι. Μακ είναι όντως εξωφρενικό αυτό που γίνεται με το τηλ. των ραντεβού. Εν τω μεταξύ έχουν βάλει ένα σωρό διαφορετικά νούμερα και έχουν μπερδέψει τον κόσμο. Είναι πανάκριβη η χρέωση που γίνεται και το κάνουν εκβιαστικά φυσικά αφού αναγκαστικά θα πάρουμε τηλ. για ραντεβού. Προφανώς σκέφτηκαν, κατά τα λεγόμενα του Λοβέρδου, ότι αφού δεν πεθαίνουμε κιόλας, να τους απαλλάξουμε από τα έξοδα, τουλάχιστον ας πληρώνουμε!
koritsakiaaaaaaaa"!!!!!!!!! πήρα ζυγαριά γιατί χάσαμε την παλαιότερη :D έχασα λέει 2 κιλά με αυτό το "βρομοσακε" :D βεβαια η καινούρια με δείχνει 119.800gr και η παλιά με δείχνει 118 ακριβώς ..εγώ θα περιμένω να με βάλουν στο καντάρι όταν θα μπω για το χειρουργείο :D:D:D και θα δω την διαφορα..όμως ..όταν θα κάνω το "τικερακι" μου σε καμια 15 μέρες !!!!! ποια κιλά θα βάλω? του νοσοκομείου? η τις δικης μου ζυγαριάς? και ποίας από τις δυο ζυγαριές??? πω πω πω προβλήματα :D:D:D
Τζίνα στείλε κανένα φιστίκι προς τα δω ρε παιδί μου που τα λατρεύω και όλας D:D:D
Λουκουμάκι Natalaki " μου ποσο χαίρομαι που αρχίζεις να χαίρεσαι τι ζωή "πουλοπομ" να "λελεβοσε" !!!!!!!
Εγώ πάλι γεννήθηκα σε ένα χωριο κοντά στη Στουτκάρδη :D και ήρθα Ελλάδα και εγώ στα 4 :D και τώρα Ολλανδία :D κανεις δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει :D
σισάμι με το μέλι για νόστιμο παστέλι μου ήθελε το κορίτσι μου? η τα αλλα με τα αμύγδαλα/φουντούκια?
Τα δικά μας νέα λοιπόν....
Περάσαμε τον περισσότερο χρόνο μας στο όμορφο Λιτόχωρο όπου προς μεγάλη μας έκπληξη μαζευτήκαμε ένα τρελό τρελό παρεάκι από όλα τα μέρη της Ελλάδας και σουλατσάραμε μία στα βουνά και μία στις παραλίες. Η Ναταλία και το Τηράκι της, η αγαπημένη μας Μακ που ήρθε να ταράξει τα νερά για μερικές μέρες, τα ξαδέρφια μου, μία αγαπημένη μου φίλη με τον σύντροφό της, ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι και πολλοί πολλοί γνωστοί... όλοι αυτοί συνθέταμε παρέες κάθε μέρα διαφορετικές και περνούσαμε ζωή και κότα!
Δεν έχω παράπονο από όλα είχε το μενου! Κάναμε αρμένικες βίζιτες στην ακροθαλασσιά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, με καφέδες, μπυρίτσες και γρανίτες, η Ναταλία έπαιρνε τον Τήρη της αγκαζέ και ερχόταν να μας συναντήσει. Η παραλία που συχνάζαμε εξάλλου απείχε μόλις λίγα λεπτά από το εξοχικό της. Στην παραλία συναντούσαμε κάθε λογής γνωστούς, παλιούς συμμαθητές, παλιούς φίλους, γινόμασταν όλοι μαζί μεγάλα παρεάκια και κάναμε χαβαλέ, λέγαμε τις ιστορίες της ζωής μας και πλατσουρίζαμε με τις ώρες μέσα στην θάλασσα.
Αξιώθηκα μέσα στις ίδιες διακοπές να κολυμπήσω την ώρα που ανέτελλε ο ήλιος μέσα από την θάλασσα και ξημέρωνε η πιο ζεστή μέρα των διακοπών και μία άλλη μέρα την ώρα που έδυε ο ήλιος στο βουνό με την βροχή να πέφτει και τον ουρανό να αστραποβροντάει και να δροσίζει τις καψαλισμένες πέτρες.
Κάναμε βόλτες στον Όλυμπο χαζεύοντας την φύση και όμορφα εξωκλήσια καταλήγοντας σε ταβερνάκια δίπλα στον ποταμό Ενιππέα τρώγοντας κοψίδια και πίνοντας γλυκό κρασί τη μία και τσίπουρα την άλλη. Μία άλλη μέρα βρεθήκαμε στο γραφικό χωριό του Παλιού Παντελεήμονα και κόβαμε βόλτες στα πέτρινα σοκάκια του παίρνοντας πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό της Ναταλίας.
Αλλες μέρες καήκαμε από τον καύσωνα και άλλες δροσιστήκαμε από βροχές που έδωσαν στο βουνό θερμοκρασίες κάτω από 20 βαθμούς κελσίου! Παρεμπιπτόντως την άρπαξα ολίγον...
Τα βράδια μας είτε πηγαίναμε για ποτάκια, είτε καταλήγαμε στην βεράντα μας να παίζουμε με παρέα Trivial και να γελάμε με την καρδιά μας τρώγοντας ένα σωρό πατατάκια, γαριδάκια, παγωτάκια και ότι άλλο επιβάλλουν οι διακοπές :lol:
Μέχρι και barbeque πήγαμε να κάνουμε σε φιλικό σπίτι και σκάσαμε στο φαί! Φτιάξαμε και σουφλέ σοκολάτας ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία, τρεις μέρες τα τρώγαμε :lol:
Μία άλλη βραδιά μας έκανε το τραπέζι ο ξάδερφος μου με την γυναίκα του με αφορμή τον πρόσφατο γάμο τους και φάγαμε ψητά ψαράκια, μαζί με τους θείους μου, καλή παρέα και σπιτικό τσίπουρο.
Και αφού γεμίσαμε όλες τις μέρες μας και καταλήξαμε στο τελευταίο τριήμερο προ λήξης διακοπών, κατηφορίσαμε για Ναύπακτο να δούμε και λίγο τους γονείς μου. Κοιμηθήκαμε να συνέλθουμε από τα σούρτα φέρτα, φάγαμε σπιτικό φαγάκι της μαμάς και καλαμαράκια σε ταβερνούλα, απολαύσαμε βραδινούς χαλαρούς περιπάτους στο λιμάνι και στην ακροθαλασσιά με τον καλό μου, μεσημεριανά ουζάκια κάτω από τα πλατάνια δίπλα στην θάλασσα, τελείωσα μάλιστα και το βιβλίο μου που με συντρόφευε καθ΄όλη την διάρκεια των διακοπών μου και σήμερα το όνειρο έφτασε στο τέλος του..
Προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι που γύρισα, χάρηκα που επέστρεψα στο σπίτι μας, στην φωλιά μας, και κρατάω όλες τις υπέροχες εικόνες που έλαβα αυτές τις 2 βδομάδες που ήταν σχεδόν μαγικές. Κάποιες από αυτές τις στιγμές τολμώ να πω άγγιξαν το τέλειο... Έλαβα τόση αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα που δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων για τα όσα έζησα :bigsmile:
Να ρωτησω.. Εχω αφησει την καμπυλη ζαχαρου (εχω ακουσει τα χειροτερα και ολο την "ξεχναω" να την κανω..) και αναρωτιεμαι: Μπορω να την κανω στο Ιπποκρατειο? Πρεπει να κλεισω ραντεβου με την Σεσιλια η να παρω στο Ιππο καλυτερα? 6 τρυπηματα ειναι αυτα, προτιμω να μου τα κανει ο "Μαζωνακης/"Οτι πεις εσυ" γιατρος που εχει και ελαφρυ χερι παρα εδω στο νοσοκομειο η στο ιδιωτικο που πηγαινα και με εκαναν χαλια καθε φορα! :/
Και αυριο κοριτσια μου επιτελους παω νευρολογο για το ποδι μου! Ελπιζω να βρει τι ειναι, να μου πει τι πρεπει να κανω και ν αμου δωσει και τιποτα να ηρεμισω! Θα παρω και το φαρμακο παλι για το ουρικο και θα ειμαι χαπακωμενη ολη μερα!
Εντομεταξυ δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει, πηρα τις βιταμινες τις Solgar τοτε που ειχα ερθει Αθηνα, πανακριβες, 38 ευρω εδωσα! Να πω την αληθεια διαφορα δεν νοιωθω (δεν ξερω καν αν πρεπει να νοιωθουμε καμια κι ολας!) αλλα ειναι τοσο τεραστιες που μετα για κανενα 2-3ωρο δεν μπορω να φαω! Ειναι οσο ειναι και το στομαχι μου!!! χαχαχχαχα
Αντε να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος αυριο!!!
Περιμενω ακομα και την ηλ. συνταγογραφιση!!! Να ερθει και αυτη και να καταθεσω τα χαρτια μου!
Τζινεσιον ειπα στην μαμα μου για τα φυστικια και μου λεει α ωραια πουλαει? Να αγορασουμε!! Νομιζω σου βρηκα επιχειρηση: "Φυστικι: Η Τζινα"! Με καθε 10κιλο φυστικια, ενα μοναδικο βραχιολακι δωρο!!!! χιχιχιχιχιχιιιχ
Μπραβο Νινακι μου! Βαλε αυτη που σε δειχνει πιο πολλα για να φαινεται πιο μεγαλη η διαφορα!! χιχιιχχιχι
Ρε παιδια.. Ο Χεντριξ (ο σκυλος μας :D ) σημερα εχει λυσσαξει να γαυγιζει! Ειναι κουταβι, 8 μηνων αλλα ειναι Γερμανικος Ποιμενικος και φαινεται αρκουδακι!!! χχιχχιχιιχ και ολο κλαψουριζει σημερα!
Τον ειχαμε τελειως αδετο στον κηπο αλλα ειπαμε να του μαθουμε και το λουρι και εδω και μια εβδομαδα τα βραδυα των δενουμε.. Και τωρα μας κανει τσαχπινιες, δεν τρωει την τροφη του (ειναι σε ειδικη διαιτα για σκυλια του ειδους του) και την ριχνει κατω.. Βεβαια 2 μπριζολες που του πηγα τις εξαφανισε αλλα τεσπα!! Δεν ξερω τι να τον κανω! Αυριο μετα τους γιατρους λεω να τον παμε 1η φορα θαλασσα.. Τζινα!!! Δωσε συμβουλες!!! Τον βλεπω που θελει βολτα γιατι οποτε γυρναμε με το αμαξι χωνεται μεσα αναμεσα σε οδηγο και συνοδηγο και δεν λεει να κουνησει! Σαν να μας λεει εσεις που πατε και με αφηνεται εδω?? Καλα και τα γατια το ιδιο κανουν αλλα που να τα παρω ολα μαζι στην παραλια???
Αγαπημενες μου ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο που λεει και το ελακιον που γυρισε φρεσκο φρεσκο απο τας διακοπας του.φυστικοκοριτσο μην μου κουραζεσαι με το φυστικομαζεμα.γλαυκη τωρα που θα φυγουν και τα ραμματα θα πετας.ομως καλο θα ηταν να μην υπερβαλλεις με τις δουλειες.νινα εγω τη μετρηση της δικης μου ζυγαριας εχω βαλει στο τικερακι μου.ναταλια θα στις βρεξω στο ποπουδακι.τι χαζα ειναι αυτα που τρως???παστελια μπανανες και σαλατα και μονο λιγο χοιρινο και ενα αυγο.θες να ερθω κρητη να στο βγαλω το μαλλι???