-
Με σουσαμι ηταν λουκουμακι μου, Νινακι μου!!!! :D:D
Α! Και εσυ παιδι μου κοσμογυρισμενο εεεε??? χιχιχιχιχ Εμενα το μελλον ευχομαι να με βρει ζωντανη και στην Νεα Υορκη! Στο Μπρουκλιν συγκεκριμενα!!!!! :D :D
Ελακιον τι ωραια που τα λες? Και ηθελα να σε ρωτησω κανεναν ωραιο βρηκαμε αλλα εχεις ηδη!!! χχιχιχιχι Γιατι δεν ξερω αν τα διαβασες αλλα νομιζω ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ! Δεν βρησκω ουτε εναν!! Αυτο με εχει πιασει τωρα!! Να κανω ενα οφθαλμολουτρο αλλα ΠΟΥ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ
-
Λίλα βλέπουν καλά τα ματάκια μου;;;; 80 κιλά;;;;; :o
-
Οχι ελακιον για καποιο λογο ειναι η κυριουλα με τη ζυγαρια πανω στον αριθμο και δεν φαινονται.85.5 ειμαι αλλα που θα παει????κοντευω.
-
Ρε Λιλα τι να εκανα? Εφαγα την μπριζολα μου, εφαγα φετα, εφαγα αυγο!!
Ποσο αλλο να φαω η καημενη? Και η σαλατα μετα την μπριζολα εεε???!
Το παστελι (παναθεμα το ακομα να το κατεβασω!) ηταν, φαντασου πως τα εχουν χαραγμενα κατα μηκος και πλατος και κανουν κυβακια? Ενα κυβακι εφαγα για να μου ανεβει το χαζαρο!
Γιατι ρε Λιλα καλα τα πηγα σημερα! Και πρωτεινη, και σαλατα και φρουτα!! ΠΥΡΑΥΛΟΣ!
Τωρα που ειπα πυραυλος, απο την βαρεμαρα μου διαωασα το τοπικ που ειχε κανει ενας βαρεμενος "πυραυλος" και τελικα στις 2 τελευταιες σελιδες σας ειχε κανει ολους εσας πυραυλους και αυτος εξαφανιστηκε ε? χαχαχααχα
Καλα οτι ναναι ο τυπος!!
Λιλα πηγαμε στα 80???? Αντε και σε αν ακομα βλεπεις το 7!!!
-
Αααα ναι το είδα μετά από κάτω Λίλα μου. Καλέ τρόμαξα! Εξαιρετικά τα πας Λιλάκιον, σταθερή δύναμη!!! Σύντομα θα το δεις και το 80, έτσι που πας θα το δεις και σύντομα :)
-
Ρε Λιλα τι να εκανα? Εφαγα την μπριζολα μου, εφαγα φετα, εφαγα αυγο!!
Ποσο αλλο να φαω η καημενη? Και η σαλατα μετα την μπριζολα εεε???!
Το παστελι (παναθεμα το ακομα να το κατεβασω!) ηταν, φαντασου πως τα εχουν χαραγμενα κατα μηκος και πλατος και κανουν κυβακια? Ενα κυβακι εφαγα για να μου ανεβει το χαζαρο!
Γιατι ρε Λιλα καλα τα πηγα σημερα! Και πρωτεινη, και σαλατα και φρουτα!! ΠΥΡΑΥΛΟΣ!
Τωρα που ειπα πυραυλος, απο την βαρεμαρα μου διαωασα το τοπικ που ειχε κανει ενας βαρεμενος "πυραυλος" και τελικα στις 2 τελευταιες σελιδες σας ειχε κανει ολους εσας πυραυλους και αυτος εξαφανιστηκε ε? χαχαχααχα
Καλα οτι ναναι ο τυπος!!
Λιλα πηγαμε στα 80???? Αντε και σε αν ακομα βλεπεις το 7!!!
-
Τωρα εχω μεινει λιγο σταθερη ομως χτες που το σκεφτομουν καταλαβα οτι απο το πασχα εχω χασει 15 κιλα οποτε λογικο ειναι να φρεναρω.δεν αγχωνομαι αργα και σταθερα.
Ναταλακι καλα θα τα πηγαινεις μονο οταν σε καθε γευμα σου θα παιρνεις πρωτεινη.ναι καλο χρυσο το φρουτο ομως σε εσενα αυτη τη στιγμη δεν προσφερει τιποτα.το πρωι και στο δεκατιανο που εφαγες φρουτα θα μπορουσες να πιεις γαλα και να φας τυρι με γαλοπουλα και αν το αντεχεις ισως και λιγο ψωμι για να το κανεις τοστ.
-
Eli χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα, το επιβεβαιώνουν και οι φωτό που είδα από τα εκπληκτικά μέρη που πήγατε. Βαμπιράκι τον σκύλο να μην τον βάζεις μπροστά στο αυτοκίνητο γιατί είναι επικίνδυνο, μόνο στο πίσω κάθισμα. Αν δεν θέλει να μπει στη θάλασσα μην τον πιέσεις, μπες μέχρι το γόνατο εσύ και φώναξέ τον να έρθει, αν μπει μέσα καλώς αλλιώς μην τον βάλεις με το ζόρι γιατί θα το πάρει με κακό μάτι και δεν θα μπαίνει με τίποτα. Αν δεν έχει μάθει χωρίς λουρί μπορείς να του δέσεις στο περιλαίμιό του ένα μακρύ σκοινί για να κινείται με ελευθερία στην παραλία χωρίς κίνδυνο να σου φύγει.
Λιλάκι είδες το 9ο επεισόδιο; Πολύ απρόσμενες εξελίξεις.
-
Ασε με τζινακο ειμαι να σκασω αυτο το καθικακι ο μηκ μου στεναχωρει το αγορι μου.αντε να περιμενεις οταν τελειωσει η σεζον την επομενη.
-
Λίλα εγώ τα πήρα με αυτό που έγινε με τη γιαγιά του.
-
Κουρέψαμε πάλι την Πουπέ, το πεκινουά, πανκ και έχει γίνει η ατραξιόν του Δηλεσίου, όποιος περνάει έξω από τον κήπο κάθεται και την χαζεύει χιχι. Η αδερφή μου έχει μάθει στην Πουπέ διάφορα κόλπα, τούμπες κτλ και σκέφτομαι να κάνουμε και σόου, να κόβω εισητήριο και στο διάλλειμα να πουλάω και τα φυστίκια μου! :lol:
-
Ενταξει το δολιο δεν λεω αλλα ειδα το τρεηλερ για το επομενο επεισοδιο και τα εχω παρει με τα τρελα που θα κανει.
-
Τζινάκιον δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μην ξεχάσεις να πουλάς και τα Tzina's Creations!
-
:lol: :lol: Eli σκέφτομαι να κρεμάω τα κοσμήματα στα κάγκελα που έχει η μάντρα! :lol:
-
Βαμπιρακι φρουτο 3-4 κουταλακια του γλυκου κ σαλατα 1-2 κουταλακια ,1-2 κουταλακια ρυζι η πατατα αν θες.ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 2 ποτηρια γαλα κ 2 γιαουρτια κ 150 γρ κρεας.Αφαιρεις 30 γρ κρεας αν φας ενα αυγο κ τοσο οσο τυρι φας.Μπορεις να κανεις αντικαταστασεις 1φλ γαλα 30 γρ κρεας η 1 γιαουρτι 2 φλ γαλα.
Λιλα οι μπαισαρισμενοι καλο ειναι να μην τρωνε ψωμι κ μαλιστα ποτε αν δεν ειναι ψημενο.Μπορει να φαει αν θελει 1-2 φρυγανιες.
Αληθεια το παστελι δεν σου εκανε νταπινγκ?Το εφαγες μετα απο φαγητο η σκετο?