Τζινα γινεται προπωληση εισητηριων?δεν το χανω με τιποτα!
Printable View
Το ξερω γλαυκη για το ψωμια για αυτο της ειπα αν το αντεχει και να το κανει και τοστ.εσυ ποτε αλλαζεις διατροφη???
Τζίνα παίρνω τα μπογαλάκια μου που είναι ακόμη πακεταρισμένα και σου έρχομαι! Μιλαμε για show συνοδευόμενο από πασατέμπο! Δεν χάνονται αυτά τα θεάματα :lol:
Και εσυ εθισμενη με τον πασατεμπο σπορΕλι????
Λατρεύωωωωωω φιστίκια αιγίνης!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Λιλα εγω αλλαζω απο την τεταρτη που θα παω στο γιατρο κ θα κοψω τα ραμματα αλλα εχω αρχισει κ μασαω τα βραστα αντι να τα λιωνω στο μουλτι απο τις 12 του μηνα.Πιστευω να μην τ'ακουσω αφου μασαω καλα κ κανω πολυ μικρες μπουκιες.
Εγω ποτε θα γινω μανα?Δηλ ποτε θα φαω τα φυστικια της Τζινας?
:lol: :lol: :lol: Το κατάστημα διαθέτει και πασατέμπο! Τώρα που λέμε για πασατέμπο είπα στην μητέρα μου να μου πάρει και κατά λάθος μου πήρε ανάλατο και δεν τρωγόταν με τίποτα, έριξα λίγο αλάτι από πάνω αλλά τζίφος! Τώρα που γύρισα είδα ότι μου πήρε αλατισμένο αυτήν τη φορά, τον κρύβω κιόλας για να μην την βάζω σε πειρασμό να ξαναφάει.Quote:
Originally posted by Eli
Τζίνα παίρνω τα μπογαλάκια μου που είναι ακόμη πακεταρισμένα και σου έρχομαι! Μιλαμε για show συνοδευόμενο από πασατέμπο! Δεν χάνονται αυτά τα θεάματα :lol:
Τζινακο τον αναλατο βρεξτον καλα αλατισε τον και βαλτον στο φουρνο να στεγνωσει.πιστευω να τραβηξει αλατι.
Λιλάκι σκέφτηκα να τον βρέξω και να του βάλω αλάτι αλλά δεν σκέφτηκα να τον ξαναψήσω μετά και λέω θα γλυστράει βρεγμένος. Θα το δοκιμάσω όμως με το ψήσιμο και θα σου πω.
Σας ειπα το πιο κορυφαιο???η βαπτιση θα γινει στη λαρισα γιατι ο νονος δεν μπορει να παρει αδεια απο το νοσοκομειο.ισα που μου βγηκε η πιστη με τοσες δουλειες και ευτυχως που δεν καταξοδευτηκα να παρω ρουχα.σαλεμενοι αμερικανοι.
Κοριτσακια καληνυχτα!Παω γιατι αυριο εχει παλι χαρα κ εργασια!Ονειρα ομορφα να εχετε!
Καληνύχτα Γλαύκη μου και καλή ξεκούραση, να έχεις μία καλή εβδομάδα!
Λίλα πάλι καλά δεν βιάστηκες να ψωνίσεις το φόρεμα, τώρα θα έβριζες από τα νεύρα σου....
Ηδη βριζω για τις δουλειες που εκανα γιατι πιστευα οτι θα φιλοξενουσαμε και τους κουμπαρους.μονο τις πετρες του δρομου δεν καθαρισα.
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. Λιλάκι τουλάχιστον σας έμεινε το άσπρισμα, τσάμπα ο τσακωμός με την μπίρι μπίρι για το φόρεμα, καλά που δεν το πήρες τελικά!