Καληνυχτα γλαυκη!!!!ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!
Printable View
Καληνυχτα γλαυκη!!!!ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!
Δες την θετική πλευρά Λίλα μου, ζεις τώρα σε ένα απόλυτα καθαρό και νοικοκυρεμένο σπίτι! Τουλάχιστον το καθάρισμα δεν πάει χαμένο :thumbup:
Καληνυχτα και απο εμενα τσουπρες!!!!!εχω ξυπνησει νωρις και κουτουλαω.
Καλυνύχτα Λίλα μου και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα και στις υπόλοιπες τσούπες :). Πάω και εγώ να ξαπλώσω γιατί είμαι πτωματάκι από το ταξίδι.
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Ελάκι πολύ χαίρομαι που σε έχουμε πάλι μαζί μας και ο ήλιος σου φώτισε πάλι το τόπικ μας χιχι. Πάω κι εγώ να ξαπλώσω, Eli και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Καληνύχτα Τζινάκι μου γλυκό! Και εμένα μου έλειψες και χάρηκα που ξαναήρθα στην παρέα μας. :love:
Το ξερω Λιλακιον οτι σε καθε γευμα θελω και πρωτεινη αλλα για σημερα πηρα αρκετα γραμμαρια καθαρης πρωτεινης (πως λεε ηρωινης? χααχαχαχχα) και ειμαι οκ!
Γλαυκη μου τα 2-3 κουταλακια φρουτου κτλ κτλ ειναι για μεχρι το 3μηνο! Εγω ειμαι στο 4μηνο και σε 9 μερουλες κλεινω 5 μηνες! Φρουτα και λαχανικα μπορουσα απο την αρχη να τρωω μεγαλυτερες ποσοτητες και δεν με πειραζουν (μονο το μηλο που μου καθεται και δεν το τρωω!) και ρωτησα την διατροφολογο και μου ειπε οτι οι ποσοτητες μου ειναι οκ, δεν υπερβαινω με την καμια την ποσοτητα που θα επρεπε να τρωω και οτι θελει να τρωω και φρουτα, λαχανικα. Γιαουρτι εψαξα αλλα δεν βρηκα με 80% λιγοτερη λακτοζη, ουτως η αλλως δεν μου αρεσουν τα γιαουρτια και με ανακατευουν αρα τα εχω βγαλει τελειως απο το διατροφολογιο μου! Μονο τζατζικι που δεν εχω προβλημα. Το παστελι, οπως ειπα, ηταν γελεια η ποσοστητα του, ενα κομματακι απο τα 4 κομμενα που εχει μια σειρα ηταν! Οχι δεν με εστειλε στο θρονο απλα με πειραξε στο στομαχι, μαλλον ο συνδιασμος σουσαμι, μελι δεν ειναι και ο καλυτερος!!
Ψωμι θα φαω σπανια, με φουσκωνει η παραμικρη ποσοτητα και το αποφευγω σαν ο διαολος το λιβανι!!! χιχιχιχι
Εκανα την προσπαθεια μου και ηπια 90γρ γαλα! Αλλο λιγο και θα το εβγαζα!
Και γενικα οι γαλοπουλες και τα αλλαντικα με αηδιαζουν! Και πριν δεν μου αρεσαν αλλα τωρα δεν μου αρεσουν καθολου! Θα φτιαξουμε με την μαμα μου απο μια συνταγη που βρηκαμε αλλαντικο κοτοπουλο να δουμε πως θα βγει..
Τελικα ξερει καμια σας αν γινονται καμπυλες ζαχαρου στο Ιππο??
Καληνυχτα σας κοριτσακια μου! Εγω δεν νυσταζω!!! :/
Αυριοζ οποια ξερει ας μου στειλει για το Ιππο!!
James Deen σε ολες σας!!! ;)
γαμώτο είσαι και γκαντέμω..η κολλητοί μου δούλευε στο Υππο αλλα έχει φύγει και είναι στο Πανεπιστημιακό τις Λάρισας τώρα ..θα κάναμε τι δουλειά μας γρήγορα :( θα την πάρο όμως αύριο τηλέφωνο να την ρωτήσω ίσος ξέρει τι γίνετε
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!
Ναταλία μου δεν ξέρω για το Ιππό να σου πω για την καμπύλη ζαχάρου, η αδερφή μου την έκανε σε ιδιωτικό από όσο ξέρω.
Έχω ένα σορό δουλειές να κάνω σήμερα μετά από δύο βδομάδες ρέκλα. Σε λίγο θα σηκωθώ να αρχίσω να ανοίγω σάκους και βαλιτσάκια και να τακτοποιώ ρούχα και πλυντήρια. Επιστροφη στη ρουτίνα σιγά σιγά, άντε να στρώσουμε και λίγο διατροφή γιατί το μαμίσαμε 2 βδομάδες
:punk:
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!
ελακι καλως ηρθες και παλι!βαμπιρακι ουτε εγω ξερω για καμπυλη στο ιππο
εκανα τις εξετασεις τριμηνου εκει αλλα δεν ειχα καμπυλη και δε σε τρυπανε καλε 6 φορες σου βαζουν πεταλουδα και περνουν συνεχεια απο εκει αιμα!
καλημερα ομορφες μου!!!
να ξερετε ολη τη βδομαδα θα σας διαβαζω αλλα θα μπορεσω να γραψω παλι την παρασκευη!
εμεις περασαμε ενα ομορφο σαββατοκυριακο με πολυ αγκαλιτσα και τωρα μαζευω παλι τα πραγματα μου για να παω στη δουλεια μου. 3 μερες μονο μενω μακρια και ο καλος μου μου λειπει τοσοοοοο πολυυυυυ.
τελικα βδομαδα με τη βδομαδα παω και καλύτερα στη δουλεια οποτε εχω ψιλοσταματησει να αγχωνομαι. τελια οτι μαθουμε καποτε στη ζωη μας μενει κρυμενο σε ενα συαρταρακι μεχρι τη στιγμη που θα το χρειαστουμε για να το ανασυρουμε!
ελακι πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα!!! καπως οπως το περιγραφεις θελω να ειναι το επομενο καλοκαιρι μου!
καλλιοπιτσα γιατι ειχες εξαφανιστει?
κοριτσια, τα 150 γραμμαρια πρωτεινη που πρεπει να περνετε ημερισιως ειναι μαγειρεμενα η αμαγειρευτα?
ελακι, πιστευεις στις διακοπες καταφερες αν μην ανεβει η ζυγαρια?
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ελάκι το ρέκλα βγαίνει από το καρέκλα; :lol:
καλημερα!!! χιχιχχι δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα αλλα:lol: τζινα το ρεκλα απο τη καρεκλα! χιχιχιιχιιιι με εκανε κ εσκασα στα γελια!
Καλημέρα Αλινάκι.