Καλησπερα κοριτσια!Απο που ν'αρχισω που εχετε γραψει τοσες σελιδες?
Ν'αρχισω με το βαμπιρακι που δεν εχει καταλαβει οτι πρεπει να τρωει αυτη την ποσοτητα πρωτεινης την ημερα κ μετα αν χωραει οτιδηποτε αλλο.Αφου δεν τρως τα γιαουρτια αντικαθιστας την πρωτεινη τους με αλλη πρωτεινη.Οσο για την καμπυλη ζαχαρου σου κανουν 4 τρυπηματα ενα καθε μιση ωρα.Εμενα ετσι μου εκαναν δηλ.
Νινα μαλλον εννοεις την γλυκοζυλιομενη κ οχι την καμπυλη με ενα τρυπημα που λες.
Κοριτσακι γλυκο κ τρυφερο Σκ ειδα.παντα τετοια να εχεις καλη μου!Οσο για τα 150 γρ κρεας που ρωτας τα ζυγιζουμε μαγειρεμενα.Αλλα οχι μονο αυτη την πρωτεινη+2ποτηρια γαλα + 2 γιαουρτια η αντικαθιστουμε με αυγο η τυρι μερος τους.Αυτα για ολη μας τη ζωη εμεις με τη δυσαπορροφηση...
Ελακι μου νοικοκυρα μου!Ποσο σε νιωθω!Μολις τελειωσα το σιδερο,με την πρεσσα ευτυχως αλλα ειχα να σιδερωσω απο την μερα που εφυγα για Πατρα.Οποτε καταλαβαινεις!Σιγα σιγα!Δεν θα σε μαλωσει η πεθερα!Ολα θα τα κανεις!Κ τη διατροφη σου θα βαλεις σε σειρα κ το σπιτι σου.
Τζινα μη μας φανε την αμυγδαλοπιττα!Εχω φοβερη συνταγη κ τη λατρευω.Πες πως ειναι αυτη.Αντε να φας κ κατι αλλο εκτος απο τα φυστικακια σου.Για την ατακα με την καρεκλα τι να πω?γραφεις οτι κ να πεις!
Μοναδικη Κρεας απαχο ζυμαρικα ρυζι φρουτα οχι τυρια κ γακτοκομικα ολικης οχι σαλτσες οχι λιπαρα οχι οσπρια οχι τηγανιτα κ γενικα βαρια φαγητα.περαστικα σου!
Μακουλινι μηπως θα εχει πολυ υγρασια το κρεββατι?Φοβαμαι για τα ρευματικα μου γιατι μπαινω κ σε ηλικια...