-
γενικα δε ξερω τι σκατα κανω σε αυτο τον πλανητη ξερω οτι αντιμετωπιζω κοινωνικο και οικογενειακο προβλημα απο μικροσ αλλα δεν ξερω τι σκατα εκανα δε ξερω τιποτα γι αυτο λεω μαλλον με ουσιεσ εγινε η μπορει να εγινε με χακερια παντωσ μαλλον εγω τισ κανω τισ μαλακιεσ
γτ δε δικαιολογειται να αλλαζουν ολοι συμπεριφορα μολισ με βλεπουν τεσπα σε καποια φαση θα πεθαινα κι ολα οποτε συμφιλιωθηκα με την ιδεα https://www.youtube.com/watch?v=gCElBFNyCU8
-
και καθομαι μεσα ολη μερα γτ ξερω οτι ειμαι χακερωμενοσ για να μη γινει καμια μαολακια και παλι γινονται ειναι να μην τρελαθεισ μετα
παιρνω τεσσερα φαρμακα και δεν μπορω να ησυχασω
-
θελω επιτελουσ να μπορω να μιλησω και να λειτουργησω και ασ παω και φυλακη τοσα χρονια ταλαιπωρουμαι πολυ ασχημα
και δεν παιρνω τα σωστα φαρμακα και μαλλον γινονται και μαλακιεσ τουλαχιστον να με πουν θα εισαι καλα αλλα θα πασ φυλακη θα το δεχτω πολυ ευχαριστωσ αρκει να ειμαι καλα τι σκατα μαλακιεσ εχω κανει δε ξερω
-
-
-
έλις τι να πω κρίμα για όλα αυτά που έχεις περάσει και που περνάς ακόμα..
δε ξέρω ποιος σε χακέρωσε και δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει κανείς κάτι τέτοιο?δεν είσαι και λογαριασμός τράπεζας..
μακάρι να γίνεις καλά..εγώ έγινα με φάρμακα..πρέπει να πάρεις τα κατάλληλα φάρμακα..
και όσοι έχουνε προβλήματα ψυχικά είναι επειδή είναι πιο ευαίσθητοι κι επειδή αυτό το καταλαβαίνουν οι άλλοι και τους πατάνε..
-
δε θελω λογια παρηγοριασ απλα θελω να με αφηνετε να γραφω τισ παπαριεσ μου για δικουσ μου λογουσ τεσπα
ολη η ελλαδα εχει ψυχολογικα και καποιοι δουλευουνε και βαριεσ δουλειεσ οχι χαζα εδω μεσα δε ξερω τι κανετε
αλλα απο λογια χορτασαμε και να τα λεγαμε και καλα παει στο καλο αλλα ολοι παπαριεσ γραφεται και πρωτοσ
απο ολουσ εγω δεν ξερω τη γνωμη εχεισ ο καθενασ επι του θεματοσ αλλα μη νομιζουμε κι ολα οτι βοηθαμε με αυτεσ τισ χαζομαρεσ
-
σκεφτομαι το "βλεμμα της τρελης" σε μια φωτο του φμ που μου εδειξαν πριν λιγο.
μια εικονα- χιλιες λεξεις, πραγματικα...
-
-
-
το καβουρντηστηρι μου χαλασε τα δειχνει ολα μπλε η οθονη
-
-
εχω ψυχολογικα απο μικροσ διαφορα μικρα και μεγαλα τελοσ παντων μετα πολλα με τα λιγα
βγηκα στην αγορα στα δεκαοχτω και μετα απο διαφορεσ δουλειεσ προσγειωθηκα τωρα
με τα φαρμακα και τη δουλεια ζορικια δουλεια αλλα προσγειωθηκα τι σασ κανει να πιστευετε
οτι δεν εχετε αερα στα κεφαλια σασ μερικοι κι αντε αμα ειστε μικροι το καταλαβαινω
αλλα οι μεγαλοι δε δικαιολογουνται η προσγειωση δεν εβλαψε ποτε κανενα και χαιρομαι που επιτελουσ εφθασα σε αυτο το σημειο
υστερα απο δεκαπεντε χρονια που παιδευομαι ειμαι πολυ χαρουμενοσ προσωπικα θα καθομαι εδω και θα σασ λεω παπαριεσ γιατι με εχετε νευριασει με τα γραφομενα σασ
-
-
αυτοσ ειναι ο θεοσ μου εχω παρει σχεδον τα παντα τοσα χρονια που παιδευομαι και τωρα αρχισα να βλεπω φωσ μετα απο οχτω χρονια
και απειρεσ αγωγεσhttps://www.youtube.com/watch?v=c4ElE1H-EQQ