Εγω σημερα +700γρ, 76,1 δηλαδη μαλλον επειδη εφαγα αργα το βραδυ εξω. Δεν πειραζει, συνεχιζουμε!!
Printable View
Εγω σημερα +700γρ, 76,1 δηλαδη μαλλον επειδη εφαγα αργα το βραδυ εξω. Δεν πειραζει, συνεχιζουμε!!
καλημέρα!σήμερα ειμαι 57.1!!!!!!!!!!!!επαιξε λίγο κ στο 57 ακριβως αλλα ανεβηκα 3 φορες και τελικα ειμαι 57.1!!!!!δε θελω να δω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ 58!αποφασισα στην ʼνδρο να φαω τα καλαμαράκια μου κλπ αλλα μεχρι τις 8 πχ,μετά να προσέξω λιγάκι.(αν βρω δωμάτιο χαχα)
καλα dew,constance μπραβο! ετσι πετάει η ομαδα!!!!!!!Πηνελοπη που εισαι????????????????χιχιχιχιχιχι χιχι
Εleni η διάθεσή μας ειναι το βασικότερο για να πετύχει η προσπάθεια!
ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και έδειξε 64,3 απο 66 που ήμουνα πριν δύο εβδομάδες.Δεν το περίμενα όμως γιατί δεν έκανα ιδιαίτερη προσπάθεια αυτές τις δύο έβδομάδες,εχω σταματήσει τη δίαιτα αλλά προσπαθώ να τρώω σωστά για να μην πάρω κιλά.Δεν περίμενα να χάσω όμως.... χάρηκα πολύ...Τελικα ίσως άλλαξε ο μεταβολισμός μου!!!
μπράβο κορίτσια
ανταμείβονται οι κόποι σας
γρανιτούλα να πας στην άνδρο και σου λέω το πολύ πολύ camoing το μόνο είναι ότι θα είσαι αδιάθετη...και αυτό είναι λίγο δύσκολο!!
και εγώ το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω ...
θα τρώω μια φορά μέχτι τις 8 και όσο πιο ψητά τόσο πιο καλά!!
κοιτα μας βλεπω να σκαμε στο λιμάνι και να ψάχνουμε εκει για δωμάτια.γιατι τωρα βρίσκω μονο κατι με 100-120 ευρω τη μέρα!κ ειναι και άθλια!εχει τρελλαθει ο κόσμος!
καλά μην το συζητήσουμε το θέμα ...άθλιο και τιμή..
δλδ εμείς που δουλεύουμε για ν ατα βγάλουμε να τους τα δώσουμε δεν είναι λεφτά για εμάς αλλά αυτοί να τα βγάζουν χωρίς κόπο και με 0 έξοδα...
άσε υπερ-απαράδεκτη!!
άντε τότε 2 μέρες ακόμη μας έμειναν..
πωπω δεν κρατιέμαι να φύγω!!
Σαντορίνη είναι πολύ ωραία!!!!!!!πηγα πέρσυ..αχ..
Κι εγω Σαντορινη ημουν φετος, απλα τελεια!!!!
και ναι βρηκα δωμάτιο!δεν ειναι τπτ της προκοπής αλλα ειναι πολύ φτηνό και στην περιοχή που ηθελα!τωρα τα υπόλοιπα ο Θεός βοηθός!
ουαουυυυυυυυυυυυυυ
καλά να περάσεις λοιπόν και καλές διακοπές !!1
δενπειράζει γαι το δωμάτιο έτσι και αλλιως για έναν ύπνο θα πας!!
ναι οντως!για αυτο κ το κλεισα κατευθειαν!δεν είμαι για να ψάχνω περισσότερο!αχ..αν εχω κ παει κ 56 κιλακια θα πεταω!αλλα φοβαμαι οτι θα μου τα χαλασει η περιοδος ρε γμτ!μη πρηστω κ τετοια!
καλά για ένα κιλό τωρα.......
καλά σκέψου το όσο είσαι εδώ γιατί όταν φτάσεις Ανδρο ...το καλό που σου θέλω ...να το έχεις ξεχάσει!!
το σκεφτομαι εδω γιατι το μισο κιλάκι θα το τσιμπησω σιγουρα αλλα δε θελω να παω παλι 58.θελω να φυγω επιτελους απ αυτα τα νούμερα.οποτε ελπίζω να μαι 56 ετσι ώστε στη χειροτερη να ανέβω 57.καταλαβες??εχω ολοκληρο προγραμμα!χιχχιχιχιχι
απόλαυσε το τώρα γιατί μετα μας χαιρετάει το καλοκαίρι ...θα μαζευτούμε όλοι σπίτι και η προαπάθεια θα ειναι
πιο εύκολη!!
οπότε τσάμπα στεναχωριέσαι!!
εχω να περιμενω κ τον Οκτώβρη ταξιδακι...σε μαγικα μέρη!χιχιχιχι