Quote:
Originally posted by badgirl11
γεια σου τετη μου κ γω σεψαχνα...στο μυαλο μου!
τι τηλεπαθεια ειν αυτη...
ελπιζω να ξαναμπεις
Ελπιζεις να ξαναμπω αλλα στα μηνυματακια μου
δεν απαντας, κοριτσακι!:sniffle:
Printable View
Quote:
γεια σου τετη μου κ γω σεψαχνα...στο μυαλο μου!
τι τηλεπαθεια ειν αυτη...
ελπιζω να ξαναμπεις
Ελπιζεις να ξαναμπω αλλα στα μηνυματακια μου
δεν απαντας, κοριτσακι!:sniffle:
αχου τετακι μουυυυυυυυυυυυ δεν ειμαι καλη στα πριβε. στο μεσσεντζερ εχω χασει μεχρι και το password και τα μηνυματα εδω τα βλεπω αιωνες μετα.
Γιατι δε μπαινεις κοριτσαρα μου? τι κανει η οικογενεια σου?
:love::love::love::love::blush:
Quote:
αχου τετακι μουυυυυυυυυυυυ δεν ειμαι καλη στα πριβε. στο μεσσεντζερ εχω χασει μεχρι και το password και τα μηνυματα εδω τα βλεπω αιωνες μετα.
Γιατι δε μπαινεις κοριτσαρα μου? τι κανει η οικογενεια σου?
:love::love::love::love::blush:
Τελεια! Σου εχω στειλει και στο μεσεντζερ και χθες βραδυ σου
εστειλα u2u.
Θα σου στειλω παλι σε u2u λεπτομερειες μηπως εχω με σενα
καμια ελπιδα στο facebook (μπα ε?)
Εγω καλα ειμαι..μια πανω μια κατω..ξερεις πως ειναι αυτα..
Η οικογενεια μια χαρα..τα κοριτσια μου μεγαλωνουν και ομορφαινουν!
χαχαχαχ κ μονο που ηρθες χαμογελω σου λεω! ποιο φεισμπουκ? ενα παιχνιδι επαιζα δηθεν κ εχω να μπω 3-4 εβδομαδες...
δεν ειμαι συνεπης σαυτα καθολου! το ειδα το μηνυμα σου!!!!!!!!!!
ποσο ειναι τα μικρα τωρα? ο ανδρας σου τααξιδευει οπως παλια συχνα ή τον βλεπεις περισσοτερο? ευχοαι ολααααααααααααααα καλααααααααααααα
Quote:
χαχαχαχ κ μονο που ηρθες χαμογελω σου λεω! ποιο φεισμπουκ? ενα παιχνιδι επαιζα δηθεν κ εχω να μπω 3-4 εβδομαδες...
δεν ειμαι συνεπης σαυτα καθολου! το ειδα το μηνυμα σου!!!!!!!!!!
ποσο ειναι τα μικρα τωρα? ο ανδρας σου τααξιδευει οπως παλια συχνα ή τον βλεπεις περισσοτερο? ευχοαι ολααααααααααααααα καλααααααααααααα
Η μεγαλη ειναι 5 και η μικρη πριν απο μια εβδομαδα εγινε 2...
κι εγω εξακολουθω να ειμαι ακομη στα ιδια κιλα:smilegrin::smilegrin:....καλο ε?
κ μεις που δεν εχουμε κανενα παιδι χασαμε κ ξαναπηραμε,
οποτε μια χαρα σε κοβω, σταθερη κ με 2 παιδια ονειρο!
συγνωμη εκανα δουλειες ενδιαμεσα αλλα πιασαμε κ το μπλα μπλα με τον ανδρα μου κ δεν το εκλεισα...ξαναφευγω, δες το μηνυμα φιλακιααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααα ελπιζω να μην εκανα γκαφα...δες κ θα καταλαβεις
...Και για πειτε τωρα που σας ξαναβρηκα..καμια ιδεα για
το ΠΩΣ το ραβουμε??? :puzzled:
Διοτι δεν παει αλλο...:sniffle:
γεια σου Τέτη..τι να σου πώ εγώ με το ζόρι κρατάω το πρόγραμμα μου και είμαι φοιτήτρια εσύ θα έχεις ιδιαίτερες ανάγκες σίγουρα από βιταμίνες κλπ γιατί σίγουρα με δυο παιδάκια οπότε πιστεύω διότι είσαι και παλιό μέλος δεν 8α επιχειρήσεις τίποτα στεριτικό...
το δύσκολο πιστεύω θα είναι να βρίσκεις χρόνο να μαγειρεύεις ελαφριά για σένα και να μην τσιμπάς από τα γλυκάκια φαντάζομαι για τα παιδιά (μπισκοτάκια,γιαουρτάκια..κ λπ) οπότε θα σου πρότεινα να βάζεις ένα σχέδιο τι θα φάς κάθε 2 μέρες να αφιερώνεις χρόνο να φτιάχνεις τις μερίδες σου να τις βάλεις στο ψυγείο κλπ και τσούπ να είσαι έτοιμη και να εφοδιαστείς με υγειινά σνακς για όλη την μέρα φρούτα ξυρούς καρπούς ζελεδάκια κλπ για να μην αφεθείς στις παιδικές λιχουδιές...και κατα τα άλλα ηρεμία γιατί ειμαι σίγουρη οτι με τόσο τρέξιμο άμα κοντρολάρεις εσένα απέναντι στο φαγητό θα χάσεις εύκολα...
να σου ζήσουν τα παιδάκια σου να τα χαίρεσαι!!!!:bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing:
Σιγα σιγα κουκλα μου, κ μολις κλεισει λιγο το στομαχι κανεις πιο συγκεκριμενη διατροφη...Quote:
Originally posted by TETH
...Και για πειτε τωρα που σας ξαναβρηκα..καμια ιδεα για
το ΠΩΣ το ραβουμε??? :puzzled:
Διοτι δεν παει αλλο...:sniffle:
Θα σου προτεινα για αρχη να γεμισεις το ψυγειο σαλατικα κτλ κ να τρως μεγαλες ποσοτητες απο αυτα. με βοηθα απιστευτα.,,
καθε μερα που δεν τρωω σαλατα σαβουροτρωω...αποδεδειγμεν� � για μενα πια.
Ασε που κ οταν κλεισει το στομαχι βοηθα πολυ γιατι ουσιαστικα χορταινεις με σαλατα κ ελαχιστα απο τα αλλα...
το λες αρχιζουμε?
Σ' ευχαριστω ασι για το καλωσορισμα και για τις
καλες σου συμβουλες...εννοειται οτι δεν μπορω και δεν κανω
τιποτε το στερητικο, διοτι δεν το σηκωνει το συστημα μου!
Μια φορα τα εκανα κι αυτα και μαλλον γι αυτο εφτασα εδω που
ειμαι τωρα.
Δυστυχως τον τελευταιο καιρο το προβλημα μου ειναι τα γλυκα!
Το εχω παραχ...!
Μπορει να ειμαι τυπικοτατη με το φαγητο ολη τη μερα και στο
τελος τα χαλαω με γλυκο..
Bad εννοειται οτι αρχιζουμε!
Εχω δυο μηνες στη διαθεση μου και πρεπει
να προσπαθησω πολυ σκληρα.
(μολις πριν λιγο παντως εφαγα μια σοκολατα:spin:
τωρα θα σου φανει λιγο περιεργο αλλα...μη τρως πολλα φρουτα κ ζαχαρη οποιασηποτε μορφης ωστενα απεξαρτηθεις...θα δεις μετα απο 2-3 μερες θαναι πιο ευκολο...θα τα ξεχασεις σχεδον...αλλα νασαι χορτατη τετακι...(απο καλο φαγγητο, ξερεις εσυ...)
αχ αντε ναρχισουμε, εχωενθουσιαστει που ηρθες κ εσυ...
συγνωμη για το quote δε μου αρεσει...αλλα δες τι εγραψες...εχω 2 μηνες να προσπαθησω, (ισως σκεφτηκες απο μεσα σου αρα δε ξανατρωω σοκολατα αρα ας φαω τωρα...)Quote:
Originally posted by TETH
Bad εννοειται οτι αρχιζουμε!
Εχω δυο μηνες στη διαθεση μου και πρεπει
να προσπαθησω πολυ σκληρα.
(μολις πριν λιγο παντως εφαγα μια σοκολατα:spin:
ισως να μη σε οδηγησει πουθενα αυτο...γιατι δε δοκιμαζεις να πεις...οποτε θελω θα τρωω σοκολατα αλλα λιγη? για αρχη νομιζω ειναι καλο κ ευκολο...
(ακου πια μιλαει)
Βασικα δεν ειμαι και πολυ του φρουτου..
και ειδικα τα χειμερινα δεν τα πολυπαω..
αντε να φαω κανα δυο πορτοκαλια,
κι αυτα αν ειναι ζουμερα.
Ισως με βοηθησει το οτι σας ξαναβρηκα εδω περα...
ευχομαι να βοηθησει δλδ!
θα βοηθησει πολυ, οταν το πιστεψεις θα γινει...
αυριο θα φαω ελευθερα γιατι θα μαζευτουμε οικογενειακα κ τα παιδια ζωη ναχουν τρωνε...(σαν παιδι κι γω θα φαω,..) κ μεθαυριο ξαναρχιζω...Δευτερα κ αρχη, παει? αλλα αυριο συνεσταλμενες...χεχε