Συνεχιζεις ακαθεκτη ε; Ακαρδο πλασμα! :D
Τρελιαρα φοιτητρια μονη στα Πατησια...! Μαλιστα! :love:
Printable View
Συνεχιζεις ακαθεκτη ε; Ακαρδο πλασμα! :D
Τρελιαρα φοιτητρια μονη στα Πατησια...! Μαλιστα! :love:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εεεε αφου τι βρισκω κατα βαθος , ειπαμε το χειμωνα θα ερθω να κερασεις cupcake και εσπρεσακι!
ελα τωρα... και συ θα εχεις κανει ταρζανιες! ατιμουτσικο! :lol: :lol:
Σε μικρο και σε τρελο δεν ταζεις κουμπαρουλα και .... μικρος δεν ειμαι! :roll:
Παω να βρω τικερακι να μετραει αντιστροφα μεχρι το χειμωνα :D
Φιλια ταρζανικα! :love:
χαχαχαχα ναι ναι γλυκιε μου εσυ! βαλε εσυ τικερακι αλλα μετα τον Δεκεμβρη ε να εχω γεννησει :lol: :lol:
φιλακια τζεινικα! :bisou: :love:
fae prits, κάποτε ζούσα κι εγώ παρέα με τα συμπαθέστατα κατοικίδια. Δεν μπορούσα να ψεκάσω, γιατί είχα καναρίνι στο σπίτι. Έπρεπε επειγόντως να κάνω κάτι, πέρα από τα κατσαριδοκτόνα. :exclamation: Βρήκα, λοιπόν, μία λύση που με είχε βοηθήσει. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά οι κατσαρίδες απεχθάνονται τη χλωρίνη. Είχα ανακαλύψει ότι έβγαιναν από το σιφόνι της τουαλέτας. (Καλή δόση τρέλας είχα κι εγώ! Εσύ άγρυπνος φρουρός, εγώ στην περιπολία)! Κάθε βράδυ έριχνα μπόλικη χλωρίνη και ησύχαζα από αυτές για τουλάχιστον δύο μέρες. Αν δεις από που βγαίνουν, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.
Spaceride, με συγκίνησε απίστευτα το βίντεο αυτό. Είχα χρόνια να δω κάτι τόσο γλυκό! Και αν κρίνω και από τον αριθμό όσων το παρακολούθησαν, δεν είμαι και η μόνη..
Ξαναείδα το βίντεο (για 15η φορά ίσως) και συγκινήθηκα μέχρι δακρύων. Αυτό το ποδαράκι που ακουμπάει με εμπιστοσύνη στο πόδι της μαμάς με συγκλόνισε. Χώρια οι αγκαλιές και το κούρνιασμα! Χώρια η ασφάλεια και η τρυφερότητα! Και να σκεφτείτε ότι δεν είμαι ιδιαίτερα γατόφιλη, μάλλον άνθρωπος των σκύλων είμαι. Αλλά μετά από αυτό, σαν να αρχίζω να αλλάζω γνώμη..
Α, και μία μικρή χάρη: Μη τυχόν μου δείξει κανείς ανάλογα βιντεάκια με φιδάκια, ερπετούλια κλπ, που κάνουν αγάπες. Θα θελήσω να τα αγκαλιάσω και να τα υιοθετήσω κι αυτά!
το βιντεο δε θα το δω αμα ειναι συγκινητικο διοτι δε θα το αντεξω τωρα...
το γατονι σου ειναι....γατονι φαε-πριτς!!!
οσο για τις κατσαριδες εχω διαβασει το εξης (αν κ δεν το χω δοκιμασει).
ριχνουμε κοντα στα σημεια που εμφανιζονται οι κατσαριδες ζαχαρη ανακατεμενη με σοδα φαγητου.
οι κατσαριδες το τρωνε γιατι τους αρεσει η ζαχαρη αλλα τις σκοτωνει η σοδα (κριμα :( )
δεν ξερω ομως τι παιζει με τα κατοικιδια :S αρα ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Δες το, είναι πολύ γλυκό! Το έχω ήδη διαφημίσει σε φίλους μου, ούτε ποσοστά να έπαιρνα τόσο ζήλο! Το θεωρώ ύμνο στη μητρότητα.
Με τα κατοικίδια προσοχή! Μπορεί οι αναθυμιάσεις να τα αρρωστήσουν, αν όχι κάτι χειρότερο.
Όσο για τις κατσαρίδες, σιγά μη τις λυπηθώ!
αμα συγκινητικο δε θελω γιατι οταν συγκινουμαι με πιανει πονοκεφαλος :puzzled: κ δεν ειμαι σε φαση τωρα...
αναθυμιασεις γιατι?:puzzled:
σκονη σοδα ανακατευουμε οχι υγρη :S
εγω φοβαμαι μην τη φανε κ παθουν ο,τι κ οι κατσαριδες !!! :shocked2:
καλυτερα να μην κινδυνεψει ο σκυλακος μου κ ας εχει κ κατσαριδες ...
Καλά τότε, άστο για όταν αισθανθείς καλύτερα. Κάτι που το εύχομαι σύντομα..
να σαι καλα :)
Από τα κατσαριδοκτόνα αναθυμιάσεις εννοούσα. Όσο για το σκυλάκο, προτού κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να τον απομακρύνεις. Εγώ με το καναρίνι, φοβόμουν ότι και την άλλη μέρα να τον έφερνα σπίτι, μπορεί και να πάθαινε κάτι, γιατί ήταν και ευαισθητούλης.
Αυτή ακριβώς τη στιγμή σκέφτομαι ότι γι' αυτή τη στιγμή ζούσα όλη την εβδομάδα. Πέρασα από την κόλαση στον εργασιακό τομέα, το ίδιο θα συμβεί και από Δευτέρα. Κάποια στιγμή όμως το μεσημέρι είπα, δε γίνεται τίποτε άλλο, άστο για λίγο, χαλάρωσε. Και αυτό έκανα. Αύριο θα κοιμηθώ όοοοοσο θέλω, θα ξυπνήσω όοοοο,τι ώρα θέλω και θα κάνω όοοοο,τι θέλω! Θεέ μου, αυτό είναι μεγαλείο και τίποτε άλλο!
Που στο καλό βρίσκουμε μούρα στην Ελλάδα και τι εποχή του χρόνου;