Τζίνα πολύ γέλιο η φώτο σου....λες κ είναι από περιοδικό!!!
Τον γιατρό θα τον δω 3 Σεπτέμβρη...δεν έχω τι να κάνω!!!
Printable View
Τζίνα πολύ γέλιο η φώτο σου....λες κ είναι από περιοδικό!!!
Τον γιατρό θα τον δω 3 Σεπτέμβρη...δεν έχω τι να κάνω!!!
Αντα είσαι σίγουρη ότι οι εμετοί οφείλονται στην ψύξη; Μέχρι να δεις τον γιατρό σου όμως θα τρως κανονικά;
ξαναμανα γιουχου σας!!!!
καλλιοπακι απο οτι βλεπω κατηφοριζουμε σταθερα!!!!
τζινακο περηφανη σκυλομανα μου εσυ!!!!
αντα το γιατρο παρτον τηλεφωνο μην περιμενεις μεχρι το ραντεβου σας.
Λιλάκιον όλα καλά;
είναι αυτό που λένε συν γυναιξί και τέκνοις!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πάμε για μπάνιο, τι ωραία τι καλά, τραλαλα, τραλαλα (η 4η και καθιστή ζαλίζεται) :lol:
γιουχου λιλακι
σταθερα ναι το αργα ειναι που με προβληματιζει..........Quote:
καλλιοπακι απο οτι βλεπω κατηφοριζουμε σταθερα!!!
Καλησπέρα τσούπρες,
Άντα μου περαστικά σου κούκλα μου. Τα κορίτσια καλά σου λένε, κάνε προληπτικά ένα τηλέφωνο στον γιατρό σου γιατί είσαι πολύ φρεσκοεγχειρισμένη και η μειωμένη πρόσληψη τροφής σε συνδυασμό με τους εμετούς μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Μην το αφήνεις καλό μου, πρόσεχε τον εαυτό σου ε;
Λιλάκο μου τι κάνεις; Νιώθεις καλύτερα;
Τζίνα τα παιδάκια σας φαίνονται πολύ χαρούμενα και ανυπόμονα για το μπανάκι τους. Τέλειες οι φωτογραφίες, τις έδειχνα και στον Γιώργο :D.
Κορίτσια μου εμετούς έκανα μια μέρα μόνο ενώ είχα 39 κ πυρετό γιατί κρύωσα!!!γενικά δεν είχα θέμα με εμετούς.....κ δεν μου έφταναν όλα αυτά αδιαθέτησα κιόλας την μέρα που αρρώστησα!!!είχα πάρει τότε την γραμματέα του γιατρού κ μου έκανε διάφορες ερωτήσεις....κ μου απέκλεισε την διαφυγεί!!!
από κει κ πέρα δεν ξέρω τι να κάνω κ τι θα γίνει.....προσπαθώ να τρώω πάντως όσο μπορώ!!!
πραγματικη σκυλικη(κατα το παιδικη) χαρα εχετε κανει τζινακι!!!
αντουλα! προσεχουμε για να εχουμε! ενα τηλεφωνηματακι δεν ειναι και σπουδαια δουλεια! παρε τον!
ελακι πως ηταν η μερουλα σου?
η σκυλομάνα μεσα στις βουτιές είναι!!!! Τζινάκι ψωφισα στα γελια με τις φωτο!!!
αντα πρόσεχε σε παρακαλώ.... δεν είναι να παιζεις τώρα!
Ελάκι μου είσαι καλά κοριτσάκι μου????
Λιλακι γιουχουουουουουουουουουου ου
Κοριτσακι πώς τα πας με την διατροφή σου????
Μακόνι μου πως είσαι σήμερα????
Καλλιοπίτσα καλυτερα αργά παρά να παρεις τον ανηφρο.....
Μα δεν έχω το τηλ. του γιατρού.....μόνο με την γραμματέα του επικοινώνω......σε γενικές γραμμές είμαι καλά...μόνο μια εξάντληση έχω γιατί δεν μπορώ αν φάω πολύ!!!
αγγελικουλα καλα παω! νομιζω θα εχω καλη εβδομαδιαια απωλεια αυτη τη φορα! θα ζυγιστω παρασκευη η σαββατο!! θα γραψω στο ημερολογιο τι εφαγα! να γραψεις και εσυ!!! θα ππαω σε λιγο να δω!!!
αυτο να δεις πως το φοβαμαι.........Quote:
Καλλιοπίτσα καλυτερα αργά παρά να παρεις τον ανηφορο.....
Άντα μου κακός συγχρονισμός η περίοδος μαζί με την αδιαθεσία σου. Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Προσπάθησε να μην κουράζεσαι και να τρως όσο μπορείς περισσότερο. Όταν θα πας στο ραντεβού σου πες στον γιατρό σου να έχεις ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για ώρες ανάγκης. Ακόμη και να μην έχει να κάνει με την επέμβαση είναι υπεύθυνος για σένα μιας και έχει επέμβει στο πεπτικό σου σύστημα, είναι καλό να έχεις επικοινωνία μαζί του όταν για κάποιο λόγο δεν νιώθεις καλά. Καλύτερα να φιλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά.
Σας αφήνω τσούπρες μου. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Καληνύχτα Ελάκι και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.