Αγαπημενες μου κανει τρελη ζεστη εδω την εχω αραξει μπροστα στον ανεμιστηρα και ευχαριστιεμαι το κρεβατακι μου για οσες μερες ακομα το εχω γιατι απο την αλλη εβδομαδα θα τη βγαζω στο ρατζο.
Printable View
Αγαπημενες μου κανει τρελη ζεστη εδω την εχω αραξει μπροστα στον ανεμιστηρα και ευχαριστιεμαι το κρεβατακι μου για οσες μερες ακομα το εχω γιατι απο την αλλη εβδομαδα θα τη βγαζω στο ρατζο.
θα ρθουν τελικα οι αμερικανοι λιλακι?
Κοριτσακι θα ερθουν και θα κατσουν και αρκετες μερες απλα η βαπτιση δεν θα γινει εδω αλλα στη λαρισα.
Τελικά Λιλάκι τουλάχιστον δεν πήγε τσάμπα το καθάρισμα. Καλώς να τους δεχτήτε και να περάσετε όμορφα.
Σε ευχαριστω τζινακο αν και δεν ειναι η καλυτερη μου που θα ξεβολευτω και μαλλον ο cul θα μου βγει παρα καλα θα περασω.με βλεπω πανω απο ενα τηγανι να τη βγαλω οσες μερες μεινουν.
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Να πω μια καληνυχτα κ τα υπολοιπα τα λεμε αυριο.να ειστε ολες καλα να εχετε ησυχη νυχτα κ ομορφα ονειρα.....
Βρε,βρε...η μείον 11 κιλά Φτουτάτη,που μας κλείνει και τα τηλέφωνα τη μέρα που την έχουμε στο νου μας...
Περιμένω αύριο όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...Τζινάκι,τέλε ιες οι φωτό!Φιλιά και καληνύχτες σε όλες!
καληνυχτα κι απο μενα! και μια παραπανω στην ακριβοθωρητη ναταλια μας!
Καληνύχτα,κοριτσάκι!
Μάτια κι αν δε βλέπονται εδώ πάντως δε λησμονούνται... :love:
Καλημερα σας...Αχ κοριτσια μου δεν προλαβαινω να σας διαβασω..Ειδα ομως τις φωτο απο τα ζωακια της Τζινας στο φατσοβιβλιο κ χαμογελαγα σαν το χαζο..φοβερες τζινακο μου..Καλημερες σε ολες κ να εχετε μια υπεροχη μερα
Καλημέρα. Ναταλία πολλά φιλάκια. Μαράκι συνήλθε το στομάχι σου; Καλή δουλίτσα. Παρόλο που κοιμήθηκα στις 2 παρά ξύπνησα στις 8 κι επειδή κοιμόταν ακόμα η μητέρα μου και βαριόμουνα βγήκα να μαζέψω φυστίκια προσπαθώντας να μην κάνω θόρυβο χιχιχι. Τώρα έφτιαξα καφέ και σας διαβάζω.
Αμάν βρε Τζίνα! Κάτσε στον cul σου επιτέλους! :lol:
Ω ναι και καλημέρα! :D
Και εγώ Τζινάκι μου κατά τις 2 κοιμήθηκα και μάλιστα με κόπο γιατί δεν είχα καθόλου ύπνο. Ωστόσο ξύπνησα πρωινή πρωινή. Βλέπαμε χθες ταινία, το hunger games, δηλαδή έβλεπα μιας και Γιώργος δίπλα μου ροχάλιζε ο καημένος του καλού καιρού.
Τζίναααα έχω μία φαντασίωση εκεί ανάμεσα στα κεφαλάκια από τα σκυλακια σου να σκάει μύτη και το δικό μου :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
καλημερουδια κοπελιες!