Καλημέρα Καλλιόπη.
Printable View
Καλημέρα Καλλιόπη.
καλησπερες (το χει η μοιρα μου.... καλημερα δεν θα πω ποτε!!!)
Ναταλακι μου καλως μας ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
ο μπαμπας βγήκε από το χειρουργείο και είναι καλα!!! ο μικρός μου έχει αλλάξει τον αδόξαστο... και δουλευω νυχτα!!!!
αλλά δεν βαριέσαι.... καλά να μαστε!!!!!! αφου ο μπαμπάς είναι καλα όλα τα άλλα είναι απλές οδοντοκρεμές!!! α αδιαθέτησα κιολας!!!!
Αγγελικούλα μου καλή ανάρρωση στην μπαμπά σου, ευχομαι να μην ήταν κάτι το σοβαρό και να το ξεπεράσει σύντομα, δήχως περεταίρω ταλαιπωρία.
Όσο για την περίοδο τι να πω; Όλα τα είχε η Μαριωρή.....
Καλή ξεκούραση και καλό κουράγιο για την βραδινή βάρδια :kiss:
να σας κερασω και ενα γλυκακι μια και σημερα εχει γενεθλεια ο αντρουλης μου!!
τουρτιτσα αυριο που εχει γενεθλεια η κορουλα μου!!!!
αυτη γινετε 20 και τα λεμε ΑΚΟΜΗ!!!!
αγγελικουλα περαστικα στο μπαμπα σου και σιδερενιος!
Χρόνια πολλά στον αντρούλη σου Καλλιόπη μου, να είναι πάντα γερός, να τον χαίρεσαι και να είστε πάντα δεμένοι και αγαπημένοι.
Ευχαριστούμε και για το κέρασμα :D
Για την κορούλα θα δώσω ευχές αύριο μαζί με το κέρασμα ;)
Και εμένα ο άντρας μου έχει το Σάββατο γενέθλια, ίδια μέρα και χρονολογία με την Μακ μας, φοβερή σύμπτωση ε; Πάλι υ[εργλυκαιμικό σοκ θα πάθουμε στο τόπικ χιχιχιχιχι
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!!!
Καλλιόπη μου να χαίρεσαι το συζηγο και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!!!
Αγγελικούλα περαστικά στο μπαμπάκα σου,σιδερένιος!!!!!!
Γλαύκη διάβασα τα δικά σου στο τοπικ του Ρίο,όλα σύντομα θα είναι μια ανάμνηση,τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!
Φιστικοτζινάκο μου τέλειες οι φωτο της οικογένειας!!!!!!!
Ελλάκι καλωσόρισες πίσω !!!!!!!!!!
Μακ μην στεναχωριέσαι καλή μου,όλη η ζωή είναι μπροστά!!!!!!!!
Άντα μου περαστικά κ σε εσένα!!!!!
Λίλα καλώς να δεχτείς τους ξενιτεμενους!!!!!!!!!
Εγώ τα γνωστά,παλεύω ακόμα!!!!!
Τζινάκο πόσες έμειναν;
Αγγελικούλα χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον μπαμπά σου, εύχομαι να έχει καλή και σύντομη ανάρρωση. Καλλιόπη χρόνια πολλά στον άντρα σου, να είναι υγιής και ευτυχισμένος και να χαίρεστε την οικογένειά σας. Γιωτάκι κάνε λίγο υπομονή 23 και σήμερα έμειναν.
γεια σας και απο μενα που ειμαι στο τρενο της επιστροφης και γυρναω σπιτακι μου!!!
ειχα μια γεματη βδομαδα και κυριως μια πολυ γεματη μερα!! μιλαμε επεσε πολυ κλαμα εκει που δουλευω με μια κοπελα που την εχει χτυπησει η μοιρα απο παντου. αλλα σιγα σιγα την ηραμησαμε και την πηρα με το μερος μου. συναργαστηκε μια χαρα και εφυγε πολη ηρεμη η γλυκια μου!!! τωρα εχιυμε αλλα 4 ραντεβου!!!
πωπω καλα που κανω το σταυρο μου καθε πρωι που παω στη δουλεια γιατι αλλιως δεν θα τα ειχα βγαλει περα σημερα! μεγαλος ο Θεος!!
κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες σας!
και εσεις οτι αγαπατε να το εχετε διπλα σας!
Καλησπέρα,τρελές κι αλλοπαρμένες μου,μ'εμένα μουρλότερη όλων!
Πήγαμε το μεσημέρι βόλτα σε κάτι φαράγγια με καταράκτες του Ολύμπου και όρμησα με τα ρούχα!
Όχι που θα το έχανα!Με προειδοποίησαν να βραχώ σιγά σιγά σαν τις θείτσες,καθώς είναι πολύ κρύο το νερό,
αλλά εγώ έκανα το μακροβούτι μου κανονικά λες κι είμαι στη θάλασσα!Η μπλούζα λίγο με φούσκωνε
και μ'εμπόδιζε να κολυμπήσω,αλλά οκ,τα καταφέραμε...Πήρα μέσα και τον 6χρονο ανηψιό μου.Παγωμένα,πεντακάθαρα,
όχι αλμυρά νερά!Εκεί που σκάνε λίγο την άκουσα...Πονά λίγο το κεφάλι μου ακόμα,αλλά χαλάλι...η τρέλα τελικά πάει ΚΑΙ στα βουνά!
Aγγελικούλα μου,καλή ανάρρωση στον πατερούλη σου,ανώδυνη τόσο για κείνον
όσο και για σας!Γοργόνα μου,να χαίρεσαι τον καλό σου!Να'στε πάντα γεροί κι αγαπημένοι!
Τα καλύτερα και για την κορούλα σου,ν'απολαύσει τη χρονιά που την τυλίγει στο έπακρο!
Το Σάββατο θα είμαι κι εγώ σε γενέθλια,δυστυχώς όμως όχι της Μακόνες ούτε του φίλου μου!
Κρίμα...έπρεπε τώρα να ήμασταν μαζί!Θα έπαιρνα κι εγώ τα μεσάνυχτα τη σκυτάλη για τη γιορτή μου...
Στη Μακ βέβαια ίσως θα χρειαζόταν να διηγηθούμε το δεύτερο μισό της εορταστικής βραδυάς(σιγά μην άντεχε ξύπνια!)
Η Φτου ακόμα να μας πει τα χαμπάρια,βλέπω...Καλή ξεκούραση,κοριτσάκι!Καλή δύναμη,Γιωτάκι!Άντε σα να φτάνουμε στην ουρά
του γαϊδάρου...Αβουλίνι,πού είσαι;Τζιν,ακόμα φυστικώνεσαι εκεί πέρα;Άντε,να επιστρέφουμε σιγά σιγά στους πάγκους μας!
Φιλάκια σε κάθε ζευγάρι ζουμερά μαγουλάκια!Άντε και στα πλέον κοκαλιάρικα!Καλό μας βράδυ! :love:
72 αγκαλιες και 27 φιλια στην κολυμβήτρια με την μπλουζα!!!!
Κι άλλα τόσα στη σούπερ γούμαν με τις απίστευτες δυνάμεις! :*Quote:
Originally posted by angel79
πως τα καταφέρνεις και μοπυ χαλας το μακιγιαζ στην δουλεια..... μονο εσυ ξέρεις!!!! luv UQuote:
Originally posted by NADINE
Κι άλλα τόσα στη σούπερ γούμαν με τις απίστευτες δυνάμεις! :*Quote:
Originally posted by angel79