Καλλιόπη μου να χαίρεσαι τον σύζυγο!!!!
Κορίτσάκι μου καλη ξεκουραση!
Τζινά με τα φυστικια σου.... πόσα κιλα άραγε έχεις μαζεψει?????
Printable View
Καλλιόπη μου να χαίρεσαι τον σύζυγο!!!!
Κορίτσάκι μου καλη ξεκουραση!
Τζινά με τα φυστικια σου.... πόσα κιλα άραγε έχεις μαζεψει?????
Γιουχου σας!!!!χρονια πολλα στον εορταζοντα συζυγο της γοργονας μας!!!!εγω ειχα παει σε μια επισκεψη σε συγγενεις και μολις γυρισα.ειχα αντιδρασεις απολυτου θαυμασμου και απεριοριστης χαρας και γυρισα σπιτι ανανεωμενη ψυχολογικα.
Τι χαμπαρια κοριτσια μουυυυ??? Χρονια πολλα σε οσους εχετε γεννεθλια, να τα 1000σετε και να ειστε παντα καλα με χαρα, ευτυχια, ειρηνη, αγαπη και ΥΓΕΙΑ!!!
Εχω ενα αισθημα οτι παχυνα!! Δεν τρωω πιο πολυ αλλα ετσι νιωθω! Ειναι φυσιολογικο? Το εχετε νιωσει ποτε? Η Αντα τι κανει?
Αγγελικουλα χαιρομαι που ο μπαμπακας σου ειναι ειναι καλα και που το χειρουργειο του πηγε καλα!! Να μην ξαναμπει ποτε στο νοσοκομειο ευχομαι!!
Ναταλία είναι τόσο υπέροχο το μέρος που πήγατε που μου φαίνεται πολύ λογικό που βούτηξες με τα ρούχα κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Αγγελικούλα δεν ξέρω πόσα έχω μαζέψει, ευτυχώς παρόλο που αρχίζουν και αδειάζουν τα κλαδιά έχει ακόμα να μαζέψω χιχι. Λιλάκιον πολύ χαίρομαι που είσαι ανεβασμένη ψυχολογικά. Βαμπιράκι αποκλείεται να έχεις παχύνει, είναι μόνο η ιδέα σου και σίγουρα θα σου περάσει σύντομα.
Εχω παρατηρησει οτι οταν ειμαι με παρεα και περναω καλα τοσο πιο πολυ μου κοβεται η ορεξη.
Λιλάκι δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από εμένα. Οταν είμαι με παρέα τρώω κανονικά και με το παραπάνω ενώ όταν είμαι μόνη μου βαριέμαι να φάω!
Τζινακι θα σε πάρω οικότροφη.... και εσενα και τα ζωντανά σου (τώρα κατα πόσο θα επιβιώσουν τα κακομοιρα με τον γιό μου.... ούτε που ξερω!!!!)
Βρε τζινακο αυριο ειναι το summer finale του suits.δηλαδη του χρονου επεισοδιο παλι???
Αγγελικούλα σ'ευχαριστώ για την πρόταση αλλά αν πρόκειται να χάσω τα ζωάκια μου προτιμώ να χάσω κανά κιλάκι ακόμα χιχιχι. Λιλάκι μάλλον το 2013 θα δούμε τα νέα επεισόδια.
Μα ειχαν πει πως θα εχει 16 επεισοδια η σεζον.τσαντιστηκα τωρα.παω να πνιξω τον πονο μου στον υπνο.καληνυχτα τσουπρες!!!!!
δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι ο πόνο πνίγεται με τον υπνο!!!!!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
παω να πνιξω τον πονο μου στον υπνο.καληνυχτα τσουπρες!!!!!
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Αγγελικούλα και υπόλοιπα κορίτσια πάω κι εγώ να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ, φιλάκια.
καλό βράδυ!!! εγώ παώ να τσεκάρω δεξίωση!
Καλημερα ολη μερα
καλημερα και απο μενα!
τι κανεις μαρακι? στη δουλεια παλι?