Καλημέρα κορίτσια.
Printable View
Καλημέρα κορίτσια.
καλημερα φυστικενια!
:lol::lol: Καλημέρα Καλλιόπη, να χαίρεσαι την κορούλα σου, χρόνια της πολλά, να είναι υγιής και ευτυχισμένη.
καλημερα κι απο μενα!!!
καλλιοπιτσα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και για τον αντρα σου χθες και για την κορη σου σημερα!!!!!
Καλλιοπη μου καλημερα να χαιρεσαι την κορη σου να τα 100στησει.Ναι στη δουλεια ειμαι απο τη μια ευτυχως γιατι αν μεινω χωρις δουλεια καηκα απο την αλλη λεω να τελειωσει η μερα να παω σπιτι οπου δεν θα ξεκουραστω αλλα θα προσπαθησω να ηρεμησω...Τζινα μου τι κανεις? Το στομαχι μου δεν ειναι ηρεμο κ γενικα εχω πολλους πονους.Πηρα εναν αλλο γαστρεντερολογο εχτες κ μου ειπε φυσικα το ιδιο οτι πρεπει οπωσδηποτε να αφαιρεσω τη χολη γιατι αλλιως κινδυνευω να παθω παγκρεατιτιδα κ οτι μεσα στον Σεπτεμβρη πρεπει να κανω το χειρουργειο..Περιμενω στις 5 του μηνα να ανεβω Αθηνα να δω τον Αλ να δουμε τι θα μου πει..Κοριτσακι καλη σου μερα...φιλακια τσουπρες μου,πρεπει να επιστρεψω στα καθηκοντα μου
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!
Καλλιόπη μου χρόνια πολλά για τον άντρα σου χτες κ για την κόρη σου σήμερα...να τους βλέπεις πάντα χαρούμενους....
Αγγελικούλα χαίρομαι πολύ που το χειρουργείο του μπαμπά σου πήγε καλά!!!!
Μαράκι τι έπαθες πουλάκι μου??από την χολή πονάς τόσο???
Οι υπόλοιπες τι κάνετε????εγώ εδώ μαζεύω δυνάμεις!!!
μαρια μου περαστικα σου! ευχομαι να κανεις αμεσα την επεμβαση και να σταματησει ο πονος!
αντα καλα κανεις! εισαι καλυτερα σημερα?
εγω με την απωλεια ειμαι τοσο σταθερη!!! σαν περιοδος καλα ρυθμισμενη!!! χαχαχχα!
-0,6 και αυτη τη βδομαδα!
βεβαια τις αμαρτιες μου θα τις πω!
ηπια τρια ποτακια, μια μπυρα ενα τσιπουρο και ενα ποτηρι κρασι!
επισης τη μερα με τα γεμιστα εφαγα κανονικα σαν να μην κανω διαιτα!!! το πιατο μου και τζατζικι μπολικο και τυρακι!
και μια μερα φαγαμε εξω! κοτοπουλο ψητο πηρα και πουρε, αλλα σιγουρα το εξω εχει πολυ περισσοτερες θερμιδες απο το σπιτικο!
και γενικα νομιζω αν υπολογιζω καλα οτι ειμαι περιπου στις 1400 θερμιδες την ημερα. οποτε δικαιολογειται η μικρη απωλεια!
θεν θελω ομως να μειωσω θερμιδες γιατι νιωθω καλα μ οτι τρωω τωρα.
εχω ομως σκοπο να αυξησω γυμναστικη!!!
γιουχου σας!!!!
καλλιοπιτσα να τα εκατοστησει η κορακλα σου με το καλο να τελειωσει και με την πρακτικη της και συντομα με μια καλη δουλεια!!!!
εγω ολη τη νυχτα εβλεπα ονειρα σεξουαλικου περιεχομενου
Γεια σου ρε Λίλα με τα σεξονειρά σου.....ελπίζω να πέρασες καλά τουλάχιστον!!!!
Κοριτσάκι είμαι λίγο καλύτερα.....βασικά γενικά καλά είμαι...να αρχίσω να τρώω να πάρω δυνάμεις πρέπει....εσύ μια χαρά τα πάς...όταν πήγαινα σε διαιτολόγο μου έλεγε ότι πρέπει να χάνω εώς 4 κιλά τον μήνα...από 2-4 είναι μια χαρά!!!
καλημέρα κοριτσάκια!!! εγώ είδα πολύ περίεργο όνειρο σήμερα. ήμουνα λέει με την κολλητοί μου στην είσοδο τις πολυκατοικίας που μέναμε στη Λάρισα (όταν φύγαμε από την Εστία και νοικιάσαμε). Η Πετρουλα λοιπόν τα είχε εκείνο τον καιρό με έναν πολύ ωραίο άνθρωπο ολίγον τι megalutors μας!!! Ο άνθρωπος αυτός έχει πεθάνει εδώ και νομίζω 5/6 χρονια από μια μορφή καλπάζουσας λευχαιμίας. Βλέπω λοιπόν πως είμαστε στην είσοδο και βλέπω μια μαύρη λιμουζίνα να σταματάει έξω (ήταν και στενός ο δρόμος πως στο καλο χώρεσε η λιμουζίνα?) και βγαίνει από μέσα ο Γιάννης...πετάξαμε από τι χαρά μας και λέγαμε - μα pioos κακόβουλος μας έλεγε πως ο γιάννης πέθανε?- και να τον αγκαλιάζουμε και να τον φυλάμε...
ελπίζω να μην ήρθε να με πάρει μονο ...:) μακάρι να είχα εκκλησια εδώ να παο να ανάψω ένα κεράκι για την ψυχούλα του..πρώτη φορα τον είδα στον ύπνο μου!!!
Kaliopaki mou να χαίρεσαι τους δικούς σου :D
και εγώ όταν δεν είμαι καλά παο για ύπνο..άμα κοιμάσαι δεν σκέφτεσαι...ούτε πεινας ..άμα μπορέσεις δηλαδή να κοιμηθείς είναι μια χαρά ;)
τζινακο πες αλευρι!!!!το suits το γεναρη σε γυρευει!!!!!!
καλησπέρες!!!!
Να χαίρεσαι την κορούλα σου Καλλιόπη μου!!! να την δεις όπως επιθυμεις!
Κοριτσάκι μια χαρά πας! Μπράβο κουκλα μου!
Μαράκι υπομονη μέχρι το Σεπτέμβριο.... από κεικαι πέρα ότι χρειαστεί θα γίνει!
Αντα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα!
Λιλάκι οι αμερικάνοι σου πότε έρχονται????
κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!
αντε να σας κερασω κιολας....
αλλα 100 ποστ και θαμωνιαστικα και εγω!!