-
granitoula μπραβο που βρηκες και δωματιο.Θα περασεις τελεια ειμαι σιγουρη!Διαβασα και το u2u, ολα οκ.;)
dew σκιζεις!Φοβερο ξεκολλημα.Το 8αρακι πλησιαζει.:D
Ας πω και δω τις κουλαμαρες της ζυγαριας.Γυριζω απο τη δουλεια και πριν φαω μεσημεριανο με εδειξε 68,1.Θα αλλαξω ωρα ζυγισματος λεμε!Τελειωσεεε!:P:P:P
-
καλά και εγώ έχω οκτώβρη ....Παρίσι γιαυτό και θέλω μέχρι 25 οκτώβρη το πολύ να είμαι 50 ντανννννν
δεν υπάρχει καμμία ανβολή ως προς αυτό!!
οι φωτό μου απο εκεί θα πρέπει να είναι τέλειες!!
-
constance σου χει ξανατύχει αυτο οποτε μηπως να το καθιερωσεις το ζυγισματακι τετοια ωρα?χιχι
sasa εγω παω Σευχέλλες οποτε θα πρέπει να είμαι σούπερ με μαγιω!
-
Mου τυχαινει συχνα.Το θετικο ειναι οτι τωρα πια αν ζυγιστω βραδυ δε θα δω 7αρακι αν εχω πιει πχ πολυ νερο η εχω φαει λιγο πιο αργα.Εχω κατοχυρωσει το 6αρι οτι ωρα και να ναι.Και απο δω και περα θα το παρω χαλαρα.
Μιας και λεμε για ταξιδια, εγω το φθινοπωρο παω Ιταλια και θελω να βγαλω επιτελους ολοσωμες φωτος χωρις να ρουφιεμαι η να κρυβομαι πισω απο αλλους.:P
-
Τελικα το κατοχυρώσαμε το ταξιδι?αντε κοριτσάκι μπραβο!τι να ρουφιέσαι,μεχρι τοτε θα χουμε χάσει κ τα τελευταία,είμαι πολύ αισιόδοξη!
-
me tooooooooooooooooooo???
-
Ναι τελικα ολα οκ το τακτοποιησαμε το θεμα.Ειχα καταλαβει λαθος εγω οπως παντα, αλλα τωρα οκ.:P
-
Kαλημερα.Σημερα στα ιδια και παλι.Πρεπει να το παρω αποφαση οτι ετσι θα με παει μαλλον απο δω και περα.Καθε 7-8 μερες θα ξεκολλαω.:P
-
Καλημέρα κορίτσια :yawn:
-200γρ σήμερα και στα 95,1. Επιστρέφω στους κανονικούς ρυθμούς και χαίρομαι γιατί κ τα πολλά πολλά με αγχώνουν ότι δεν είναι αληθινά :tumble:
-
καλημέρα!σημερα ειμαι +200γρ κ δε ξέρω γιατι!ελπίζω επειδη ειναι να αδιαθετήσω σήμερα-αύριο,γιατι δεν εχω κάνει καμία παρασπονδία!
-
μην αγχώνεσαι granita, το σώμα κάνει και 1-2 κιλά κατακράτηση όταν είναι μέρες περιόδου. είσαι μια χαρά:)
-
εγώ το λιγότερο πριν την περίοδο είναι το 1κιλό πάνω!!
-
εγώ πάλι δε ζυγίζομαι ποτέ...τα κιλά μου τα ξέρω απ'τους πόντους της περιφέρειας γτ αυξάνονται και μειόνονται ανάλογα:smilegrin:
κι αυτό επδ δεν ξέρω αν αυτό που μου δείχνει είναι βλακεία ή όχι, μια και έχω 2 χρόνια να αδιαθετήσω και δε θέλω να πάρω χάπια... κι όμως 2-3 φορές το μήνα έχω κανονικά τους πόνους, τα νεύρα και τις λιγούρες, τρελλή ταλαιπωρία... κι εννοείται νιώθω ΄βαριά΄ χωρίς λόγο. έτσι δε θέλω να την εμπιστευτώ, δεν ξέρω κατα πόσο θα μου δείξει πλασματικά νούμερα!
-
βασικα εγω νοιωθω ελαχιστα πρησμένη.ισως επειδη πρωτη φορά δε τη χρησιμοποιησα ως δικαιολογια για να φαω οτι θέλω αλλα συνεχιζω κανονικά διατροφη.μη σου πω οτι νοιωθω αναλαφρη σε σχέση με αλλες φορες!
-
αντε να δούμε!μακαρι να ναι έτσι!