σιγουρα οπου υπαρχουν μουριες, οι οποιες πρεπει να ευδοκιμουν παντου στην ελλάδα, τα μουρα ειναι ασπρα η μαυρα κ γινονται το καλοκαιρι (ιουνιο-ιουλιο νομιζω) κ αμα θες να το κανονισω ;)
(εκτος αν εννοεις τα αγριομουρα, οποτε κ αυτο κανονιζετε :) )
Printable View
σιγουρα οπου υπαρχουν μουριες, οι οποιες πρεπει να ευδοκιμουν παντου στην ελλάδα, τα μουρα ειναι ασπρα η μαυρα κ γινονται το καλοκαιρι (ιουνιο-ιουλιο νομιζω) κ αμα θες να το κανονισω ;)
(εκτος αν εννοεις τα αγριομουρα, οποτε κ αυτο κανονιζετε :) )
Καλά δεν είμαι και φανατικός, απλά επειδή διαβάζω καλά πράματα και όποτε πάω σούπερ μάκρετ δε βρίσκω ποτέ μου δημιουργήθηκε η απορία. Φαντάζομαι λοιπόν όπου να'ναι θα εμφανιστούν στα ράφια την καταστημάτων! Ευχαριστώ πάντως!!!
Προς το παρόν πάω για μπανάκι
http://www.youtube.com/watch?v=epqfUiF6fro
Θελω να παω στη θαλασσα για μπανιοοοοοοοοοοοοο.............. ........
καλημεραααααααααααα :cul:
Kαλημέρα mitsokolo!:roll::roll::roll::roll:
τι κανετε ??????? :bouncy:
Kουμπαρα μετακομισες στο αμερικα; :roll:
Ωρα Ελλαδος 14:00 :D:D:D
χαχαχαχαχα ...........αχχχ κουμπαρε αχ!
οσο εχει ηλιο καλημερα ειναι! :P :P :P :P :P
...καλημερα ειναι επισης οταν πεφτει ο ηλιος και βγαινει το αστερι απ'την Κερκυρα και λαμπει ο κοσμος ολος...
(το τσιμπησες παλι το κομπλιμεντο κουμπαρουλα)
:D
καλημερα ειναι οποιαδηποτε ωρα της ημερας, οταν σε κανει καποιος να χαμογελας πλατεια και αληθινα! :love: :love:
Αυτο ξαναπεστο κουμπαρουλα! :)
και το πετυχενεις συχνα ;)
μολις μιλησα με λεσσινγκ η οποια δεν εχει ιντερνετ, στελνει φιλια κ χαιρετισμους σε ολους, της εχετ λειψει ολοι πολυ κ να μην ξεχνατε να μασατε αργα λεει :)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DQuote:
Originally posted by smart
κ να μην ξεχνατε να μασατε αργα λεει :)
δεν εχω δει ποτε ομως μουρα στα ραφια των σουπερα μαρκετ :SQuote:
Originally posted by filipparas
Καλά δεν είμαι και φανατικός, απλά επειδή διαβάζω καλά πράματα και όποτε πάω σούπερ μάκρετ δε βρίσκω ποτέ μου δημιουργήθηκε η απορία. Φαντάζομαι λοιπόν όπου να'ναι θα εμφανιστούν στα ράφια την καταστημάτων! Ευχαριστώ πάντως!!!
Προς το παρόν πάω για μπανάκι
http://www.youtube.com/watch?v=epqfUiF6fro
δεν εχουν γινει ακομη μοδα αραγε?