Ξερεις κανεις πως λεγετε αυτη η μορφη χορου?http://youtu.be/4NhKWZpkw1Q
Printable View
Ξερεις κανεις πως λεγετε αυτη η μορφη χορου?http://youtu.be/4NhKWZpkw1Q
Όχι μόνο δεν έπαιρνα κάποια βοήθεια αλλά είχα αρχίσει να πίνω αλκοόλ και στα κρυφά τους τελευταίους μήνες. Για ολόκληρα χρόνια ζούσα σε μια κόλαση η οποία με έκανε πιο δυνατό και σοφό. Τους τελευταίους μήνες με έπεισε η οικογένεια μου να επισκεφτώ ψυχολόγο και ο ψυχολόγος μετά από λίγες συνεδρίες μου έδωσε το τηλέφωνο ενός ψυχιάτρου. Πλέον έχω αρχίσει να καλυτερεύω, κάθε μέρα και λίγο περισσότερο.
Γιατί τα άφησα; Γιατί φοβόμουν να παραδεχτώ πως έχω πρόβλημα. Γιατί θεωρούσα πως μπορούσα να ελέγξω το βίαιο ανεβοκατέβασμα της διάθεσης μου και πως οι βουβές φωνές μέσα στο κεφάλι μου ήταν οι σκέψεις μου. Αλλά τελικά κατάλαβα πως το μόνο που κατάφερνα ήταν να γίνομαι κάθε χρόνο και χειρότερα. Μάλιστα, η ψυχίατρος μου έδωσε να καταλάβω πως αν δεν θεραπευόμουν κάποια στιγμή δε θα γλύτωνα τη νοσηλεία.
Ευχαριστώ favvel, εύχομαι και εσύ να ανακάμψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.
χριπ αραξε φιλε εμενα μουχουν προτεινει να νοσηλευτω και σαν απαντηση πηραν απειλες το να με κλεισουν καπου μεσα θα ηταν πολυ σοβαρο κινητρο για να κανω αυτα που θελω καιεχω ξανακανει εμενα προσωπικα μονο δια της βιας θα με κλεισουν σε κλινικη απο κει και περα εχω και ενα ιστορικομε πολλα κρατητηρια και προσαγωγες δεν βαριεσαι στη ζωη ειναι αυτα αλλα εγω προσωπικα δεν φημιζομαι οτι φροντιζω την ασφαλεια μου τα κρατητηρια ηταν σαν λουνα παρκ μετα απο ενα σημειο και μετα τελικα ολα μα ολα ειναι μια συνηθεια
σ'ευχαριστώ..
αν κι εγώ υποτίθεται ότι έχω επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα..
απλά θέλω να επιμένω καμιά φορά στην κακή ψυχολογία..
δλδ δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι έχω γίνει καλά..
είτε επειδή πλέον μου είναι κάτι γνώριμο η κακή ψυχολογία ύστερα από τόσα χρόνια,
είτε γιατί το να είσαι καλά σημαίνει ότι βγαίνεις απ'τη θέση του θύματος και μπαίνεις στη θέση του μαχητή της ζωής κάτι που αποφεύγω γιατί έχει ευθύνες..
απλά θλίβομαι που ο κόσμος ο περισσότερος έχει ψυχικά προβλήματα και παίρνει φάρμακα..
παλιότερα αν εξαιρέσουμε τους τρελούς του χωριού κατά τα άλλα οι άνθρωποι ήταν ισορροπημένοι..
απλά μια συμβουλή..
άπαξ και ξεκινήσεις φάρμακα μην τα κόψεις ποτέ μόνος σου και ποτέ απότομα..
Όταν πέφτω ψυχολογικά θυμάμαι αυτό τον διάλογο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Samwise: "I know. It's all wrong. By rights we shouldn't even be here. But we are. It's like in the great stories, Mr. Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger, they were. And sometimes you didn't want to know the end. Because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened? But in the end, it's only a passing thing, this shadow. Even darkness must pass. A new day will come.
And when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you. That meant something, even if you were too small to understand why.
But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn't. They kept going. Because they were holding on to something."
Frodo: What are we holding onto, Sam?
Sam: That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for.
Φίλε kavkaz κάθε δυσκολία υπάρχει για να μας κάνει καλύτερους και πιο σοφούς ανθρώπους.
Χριπ να σου κάνω μερικές ερωτήσεις για το πώς γράφεις/πως παίρνεις αποφάσεις ενώ γράφεις;
Έχω κάποιες ιδέες αλλά αναθεμα κι αν ήξερα πως να τις υλοποίησω. Αν θες φυσικά :)
Καταρχην δυσκολεύομαι να εχω συνέπεια στον τρόπο αφηγησης. Δεν μου αρέσει οταν μονοπωλεί ο παντογνώστης αφηγητής αλλά δεν έχω το ταλέντο για να ξεδιπλωσω αλλιώς την αφήγηση. Ίσως αν έκανα αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο από τον κάθε χαρακτηρα; Κουραστικό και βλακεια και αυτό αν γίνεται συνέχεια...και ο ξεκαρφωτος αφηγητής χρειαζεται. Απλά καμία φορά ξεφευγω και λέει πολλά κι αυτός, θέλω να αποφεύγω να αποκαλύπτει πολλα, είναι δυσκολο να τα παρουσιαζεις έμμεσα και να είναι αμερόληπτος.
Μετά ας πούμε πως έχω κάνει μία αρχή και υπάρχει μία γενική ιδέα...ερχεσαι στο σημειο που πρεπει να παρεις ομως αποφάσεις, μπορεί να να έχω δυο η τρεις η παραπάνω επιλογές για το τι μπορεί να γίνει μετά. Ε οποία κι αν επιλεξω μένω με μία αίσθηση ανικανοποίητου και μου φαίνεται σκατά -_-
Και αν συνεχίσω καταληγω με ένα στορυ που δεν μοιάζει με αυτό που οραματίστηκα ας πούμε...ε τι κάνω λάθος;
Ή αλήθεια είναι πως ποτέ δεν εχω δοκιμάσει με ένα γενικό προσχέδιο από την αρχή ως το τέλος. Είμαι τελείως αρχαρια όπως καταλαβαίνεις. Σε ευχαριστώ πάντως :)
Πρώτα από όλα πέρα από το ταλέντο υπάρχει και η όρεξη για δουλειά - που έχει περισσότερη σημασία. Όσον αφορά για τον τρόπο αφήγησης, βρες αυτόν που σου αρέσει περισσότερο, όπως και να γράφεις ιστορίες που θα διάβαζες (γιατί αν το σκεφτείς πρώτα από όλα γράφουμε για να μας ευχαριστήσουμε). Όσον αφορά τις αποφάσεις καλό είναι μερικές μέρες ή εβδομάδες να μένεις μακριά από το γραπτό ώστε να καθαρίσει το μυαλό σου, και τότε θα σκεφτείς την πιο σωστή αποφαση.
Καμιά ιστορία δεν ξεκινά ακριβώς όπως την οραματιστήκαμε, γιατί πάντα υπάρχουν ανατροπές που δεν τις σκεφτήκαμε πριν αρχίσουμε να γράφουμε.
Και τέλος θα σου δώσω την πλέον κλασσική συμβουλή: Γράψε και διάβαζε και όταν τελειώσεις ξαναγράψε και ξαναδιάβαζε, μόνο έτσι θα βελτιωθείς. :)
Σε αυτο με το να μένεις μακριά από το γραπτό για ένα διάστημα ίσως έχεις δίκιο...μου έχει τύχει με στίχους πχ να δω κάποιους μετά από μήνες και να αλλάξω κάτι που πριν δεν είχα σκεφτεί. Ίσως ισχύει και με τις ιστορίες σε μεγαλύτερη κλίμακα και προσφέρει μία πιο καθαρή μάτια.
Και φαντάζομαι είναι και θέμα εξάσκησης.
Σε ευχαριστώ για όλες σου τι συμβουλές :)
ναι ειχα στερητικο και καταφερα να πλακωθω στο ξυλο περα απο αυτο τα στερητικα κρατανε μια εβδομαδα υπομονη και η επιθυμια δεν κραταει πολυ αν δεν γινεις παρορμητικη θα περασει μεσα σε λιγα λεπτα τωρα για τρεξιμο δεν ειπα σπριντ εννοω πολυ χαλαρο τζοκινγκ αν δεν μπορεις κανε γρηγορο βαδην
Είσαι πολύ καλός! :)
Κι εγώ είμαι λίγο αναβλητική...κακό αυτό...
Πήγαμε για ψυγείο, βρήκαμε ένα ωραίο και συμπαθητικό όχι μεγάλο (όπως το θέλουμε δηλαδή) κι αν δεν φτιαχτεί του χωριού με μια προσπάθεια που θα κάνουμε θα το πάρουμε...πήγα μετά κι από την acs να πάρω δυο πακέτα που είχα παραγγείλει από μια εταιρεία καλλυντικών κι έβγαλα λίγα λεφτάκια από τις πελάτισσες μου...πήρα κι ένα δώρο για τη θεία μου που είχε γενέθλια πριν λίγες μέρες, ελπίζω να της αρέσει...
Επειδή βλέπω παρακάτω ότι αναφέρεις τα κρατητήρια, εγώ μια φορά που ήμουν στο Τμήμα ζήτησα να πάω τουαλέτα που ήταν δίπλα σχεδόν στα κρατητήρια κι ήρθε μαζί μου ένας αστυνομικός και περίμενε απέξω, γιατί; Αφού είναι κλειδωμένα, ποιος θα με πείραζε; Μου έκανε εντύπωση...
πολυ καλα ειχες μια λειτουργικη μερα γενικα η δραση του να κανουμε κατι μας ξεκολλαει απο αυτα που σκεφτομαστε εγω προσωπικα εχω συναισθηματα αλλα νταλων και οι σκεψεις μου μια απ τα ιδια...τωρα για το τμημα σε συνοδευσαν γιατι ετσι γινεται τυπικα παντα δεν ηταν μηπως σε πειραζε καποιος δεν σκεφτηκες οτι σε συνοδευσαν για να μην κλεψεις κατι η να μην δωσεις η να κανεις κατι; να αφησεις ναρκωτικα η κανα τσερκι στην τουαλετα για να παει να το παρει αλλος μετα ξερω θα μου πεις φαντασια ομως γινονται να ξερεις
Ναι, όντως με ωφέλησαν τα όσα έκανα σήμερα, κάτσαμε και για καφέ με τους γονείς μου μετά την έρευνα αγοράς...ήπια σπιτική λεμονάδα, πολύ ωραία, μιαμ! Τώρα όμως είναι ώρα για καφέ...
Όχι, αυτό που λες δεν το είχα καν σκεφτεί...μάλλον είμαι λίγο αφελής...τι είναι το τσέρκι;
τι κανεις στα δικαστηρια και στα τμηματα εσυ;
Στο τμήμα είχα πάει για κάτι απειλές που είχα δεχτεί κι είχα τρομάξει πολύ κι ήθελα απλά μια συμβουλή...γιατί ήταν από άτομο που αγαπούσα και δεν ήθελα να τον μηνύσω απλά να δω αν υπήρχε κάποιος τρόπος να προστατευτώ ανώδυνα...αν θες να σου πω περισσότερα πες μου να προσπαθήσω να σου στείλω πμ...
Στο δικαστήριο γιατί θέλω να παρακολουθήσω την δίκη αυτού του καθάρματος, να δουν οι δικαστές ότι η κοινή γνώμη αντιδρά σε τέτοια φριχτά πράγματα, είχαμε μαζευτεί πολλοί φιλόζωοι αλλά η δίκη πήρε αναβολή λόγω απεργίας των δικηγόρων, γκρρρ!
Σκέφτομαι ότι θέλω να μείνω ξύπνια και προσπαθώ να το καταφέρω γιατί έχω αρχίσει να νυστάζω...ελπίζω ν' αντέξω...
Γιατί έτυχε να έχω σοβαρή συζήτηση που με βοηθάει αλλά με βλέπω να την συνεχίζω αύριο...δεν πολυαντέχω αν κι έναν φόβο για το να ξαπλώσω τον έχω...
Ε καλα την συνεχίζεις και αύριο...όπως αισθάνεσαι βέβαια, εγώ το λέω επειδή συνήθως ζοριζεσαι με τον ύπνο. Μία ιδέα είναι ο φοβος άμα νυσταζεις και ξαπλωσεις θα σε πάρει γλυκά μία χαρουλα...όσο μένεις ξυπνια όμως από ένα σημείο και μετά θα σε πιάσει υπερένταση και δεν θα είσαι για ύπνο...εγώ τουλάχιστον έτσι παθαινω αν δεν πάω οταν νυσταζω. Και μη φοβάσαι τιποτα, είναι ωραιο ήρεμο βραδακι σήμερα και θα γλαρωσεις απλα τελεια.
Γεια σου nick! :)
Ναι, συνήθως κατά τις 8 το πολύ 9 ξυπνάω...
Πω πω, πακέτο να είσαι ξύπνιος από τόσο νωρίς...εγώ προχθές ένιωθα χάλια αλλά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ επειδή είχα υπερένταση, τόση πολύ που πήρα τηλέφωνο την ψυχολόγο μου κι έκανα το ραντεβού μας νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα...
Τι νέα; Εμένα σε λίγο θα έρθει η γυναίκα του ξαδέλφου μου για να πάρει κάτι καλλυντικά που μου παρήγγειλε και για καφεδάκι...μάλλον θα κάτσει δηλαδή γιατί είπε ότι έχει κάτι δουλειές μετά...μακάρι να μπορεί για να έχω λίγη παρέα...
εγω συνηθως ξυπναω κατα τις 12 :p
ναι αστα να πανε εδω και μια εβδομαδα ,δεν ξερω γτ αλλα δεν μπορω να κοιμηθω ευκολα..δεν πειραζει ομως γτ και πρωι αμα ξυπνας ωραια ειναι...
ναι η υπερενταση μ τυχαινει και μενα και δυστυχως δεν μπορεις να κκοιμηθεις αμα εχεις..
καλα ειμαι κυκνε ,ειχα παει και ειχα παρει ενα καφεδακι και αραζω στο πισι απο το πρωι...εσυ καλα εισαι?
α περιμενεις παρειτσα ε?
πουλας καλυντικα?δουλεια ειναι η ετσι?
Ναι, ήρθε για λίγο η κοπέλα γιατί είχε δουλειές μετά όπως είπα...ναι, πουλάω καλλυντικά από μια σουηδική εταιρεία...δουλειά είναι, κάθε μήνα συνήθως έχω παραγγελίες δεν βγάζω πολλά αλλά είναι μια ασχολία...
Κι εγώ καφεδάκι πίνω τώρα μέχρι να έρθει η μαμά μου γιατί περιμένουμε κάποιον να έρθει από το καθαριστήριο να πάρει ένα χαλί και μετά θα μπω στο μπάνιο γιατί θα πάω γι' αποτρίχωση...είστε τυχεροί οι άντρες που δεν χρειάζεται να κάνετε, αυτό σου λέω μόνο! :p
Καλά είμαι σήμερα αν εξαιρέσεις το άγχος μου να έρθει γρήγορα η μαμά μου για να προλάβω να ετοιμαστώ...
δεν πειραζει αν δεν βγαζεις πολλα καλη ειναι για ασχολια..που ξερεις μπορει στο μελλον να βγαζεις και περισσοτερα.
χαχααχ μην νομιζεις και εγω κανω αποτριχωση(ξυριζω ενοω) στηθος ,κοιλια και δεξι ποδι λογω τατουαζ...καλα εσυ ομως οι γυναικες θελετε παραπανω :P
θα προλαβεις μωρε,αφου εισαι καλα σημερα μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο..χαλαρωσε..δες την χαλαρα την σημερινη μερα :p
Βρε παιδες και εγω 6 σηκωθηκα... ειμαστε συντονισμενοι τηλεπαθητικα ???
ναι αλλα εγω ειμαι με ενα 3ωρο υπνου και ειμαι ετιμος να κοιμηθω παλι :P
Εχω ανοιξει ολοκληρο Thread για το θεμα υπνος και αυπνια...ασε ... απο τοτε που εξαντληθηκα ψυχικα ξεχασα τι θα πει νορμαλ υπνος !!!
δεν κοιμασαι καλα τωρα δλδ?
ναι ισχυει παντως τον βασικοτερο ρολο στον υπνο τον παιζει η ψυχικη υγεια..