Κάθε ένας με επίγνωση της αθλιότητας που υφιστάμεθα, που δε φοράει ροζ γυαλιά και είναι καθηλωμένος εδώ, γιατί του έχουν κλείσει τις πόρτες και για το εξωτερικό.
Printable View
sheldon, για τους φίλους που λες ότι σε απογοήτευσαν να προσέχεις
αυτούς που δε θέλουν να σε δουν να περνάς καλά,
οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι απίστευτα ιδιοτελείς
και όσο πιο δυστυχισμένοι και ανεκπλήρωτοι είναι
τόσο περισσότερα προβλήματα θα σου δημιουργήσουν
γιατί δε θέλουν να σ' αφήσουν να δεις Θεού πρόσωπο.
Βλέπεις η δυστυχία θέλει παρέα.
Γι αυτό κάνε ό,τι γουστάρεις και μην ακούς κανέναν.
Ωχ καλά γίνε κολλητός με τον ΚΕΝΟ που έχει αγάπη κι αυτός για τα έξωθεν... Πόσο σας πειράζει πια αυτή η πόλη! Έχω τρομάξει! Τις πόρτες προς την ευτυχία μόνος σου τις έκλεισες. ¨Οσο σου φταίνε οι άλλοι τόσο θα είσαι έτσι. Και μέσα, και έξω, και παντού.
ΑΑΑ! ΕΣΥ! ΜΕ ΤΟ ΛΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ!
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ!!!
(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ...)
Δε με νοιάζουν μωρέ οι φίλοι, απλά για να ξεχνιέσαι είναι. Δε θα μου λύσουν αυτοί τα προβλήματα, ούτε θα άρουν τα αδιέξοδα μου. Και κρίσοι να είναι, δε σε παίρνουν σπίτι τους. Ο καθένας ζει για τον εαυτό του, ειδικά τώρα που ο σώζων εαυτόν σωθείτω, κοιτάνε όλοι την πάρτη τους.
Θεε μη μ εγκαταλείπεις.....!!!!!!
E αν είναι καλά παιδιά -πράγμα σπάνιο- καμιά φορά βοηθάνε, εμένα μου χει τύχει.
Και support σου κάνουν αν πάει να γίνει τίποτα καλό...
εμένα μέχρι και δουλειά μου χουν βρει...
Δεν ξέρεις πού ζω δεν ξέρεις ποια είμαι δεν ξέρεις τι έχω περάσει γι αυτό ΣΚΑΣΕ.
Το ΣΚΑΣΕ σε ποιον πάει;
...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ: ΕΣΥ! Joann!
ΑΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!!
:D
Στον Sheldon
Ούτε εσύ ξέρεις τίποτα για μένα, γι' αυτό πρώτα εσύ βούλωσ' το.
Wow, ξεπέρασα τα 1000 μνμ.
Προς τον ...Θεό:
Σκασίλα μου! Δεν αρέσει ο Θεός σε μένα!!!
Να βοηθήσω ήθελα εσύ προκειμένου να δεις τα πράγματα με άλλη οπτική γωνία με έβγαλες άχρηστη. Δικιά σου είναι η φούσκα και την έχεις φτιάξει μόνος σου. Εκεί να μείνεις που νομίζεις και ότι ωρίμασες κιόλας
Τι να σου πω ρε @Joann, ο Ερμής ήταν ανάδρομος, μα το κυριότερο και μη εξαιρετέο, εσύ είσαι γυναίκα (no offence).
I took no offence, don' t worry. On the contrary :)
Δηλαδή το παραδέχεσαι ότι για εσάς τις γυναίκες τα πράγματα είναι βολικότερα; Τότε τι μου δίνεις ψεύτικες ελπίδες;
Όχι, για όλους μας δύσκολα είναι, αλλά dum spiro spero...
Δεν καταλαβαίνω. Αφού δεν προσβάλλεσαι, σημαίνει ότι το αποδέχεσαι και συμφωνείς.
Δεν προσβάλλομαι από τη θεωρία ότι για τις γυναίκες τα πράγματα είναι ευκολότερα,
αλλά δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Οι στατιστικές με τα ποσοστά των ανέργων γυναικών το αποδεικνύουν
αν μιλάς για τις ευκαιρίες σε δουλειές.
Εγώ διαφωνώ με το ότι έχουμε δήθεν περισσότερες ευκαιρίες.
Μαλλον εννοουσε ευκαιριες ευρεσης παρτενερ ο Σελδον...
το μονο αρνητικο που εχει να σκεφτει ο εργοδοτης για τη γυναικα, ειναι οι μερες αδειας λογο λοχειας και κυησης που θα αναγκαστει να της δωσει (κι αυτο ΑΝ τυχει παντοτε, που πλεον δεν γεννοβολαμε αβερτα). καταταλλα ακομα και για σερβιτορος να δοκιμασει να παει καποιος, θα δει οτι προτιμανε κι επιλεγουν κοπελιτσες λογο εμφανισης επειδη τραβανε περισσοτερο κοσμο. true story* δοκιμασμενο!
Γιατί δηλαδή σας είναι πιο δύσκολο να μας βρείτε? Δεν το κατανοώ. Εκτός αν εννοείτε ότι δεν καρμιριάζουμε τόσο εύκολα και τόσο έντονα.. Γιατί προέχουν άλλα, όπως το να αποδείξουμε πράγματα που για σας είναι δεδομένα...
KENO, για να μη λέω αυτά που πιθανόν είναι μόνο η προσωπική μου εμπειρία
να σε ρωτήσω για security, barman... ε μη μου πεις ότι κι εκεί προτιμούν γυναίκες...
ΚΕΝΟ πλέον οι έγκυες στην πλειονότητά τους απολύονται...
Πηγή
πτυχιακή εργασία του Παντείου
http://library.panteion.gr:8080/dspa...htropoulou.pdf
Έτσι, τόσο οι γυναίκες όσο και οι νέοι, αποτελούν ομάδες - στόχο για όλες
τις πολιτικές απασχόλησης. Ειδικά όσον αφορά τις γυναίκες είναι σημαντικό να
αναφέρουμε ότι υφίστανται μια σειρά από διακρίσεις, όχι μόνο ως προς την
απασχόληση, όπως οι διαφορές στους μισθούς σε σχέση με τους αντίστοιχους των
ανδρών, η δυσκολία στην επαγγελματική ανέλιξη και μια σειρά άλλων προβλημάτων,
αλλά και εκτός επαγγελματικού χώρου, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν ανισότητες
ακόμα και στα πλαίσια της οικογένειας, όπου συνήθως είναι αυτές που
αναλαμβάνουν τις υπηρεσίες φροντίδας.
security πρεπει να εχεις απαραιτητη εκπαιδευση νομιζω (πολεμικες τεχνες κλπ). barman ομως ξερεις καλα οτι οι barwomen τραβανε περισσοτερο κοσμο, οποτε παλι το ιδιο συμβαινει.
οτι να'ναι προτασεις χωρις επιχειρηματα. ναι και οι ανεργοι ξερεις αυτοκτονουν, γιατι δεν εχουν ουτε γυναικακι να παραμενει μαζι τους οταν δε δουλευουν. χτες το δωσα το λινκ για τον 44χρονο, ψαξε βρες το αν ενδιαφερεσαι.
Για διευθυντικές θέσεις όμως? Τι συμβαίνει εκεί? Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να βρείτε παρτενέρ. Και ούτε γιατί το θεωρείτε εύκολο για μας...
Καμιά εκπαίδευση... Ή ρουφιάνος ή ...οσφυοκάμπτης...
Για να σου πω συγκεκριμένα, λευκό ποινικό μητρώο και άδεια από την αστυνομία μόνο
-αν και όλα σχετικά είναι, όλα βολεύονται-
α και να υπογράφεις για περισσότερα, ενώ παίρνεις λιγότερα...
να δεχτείς να δουλέψεις ανασφάλιστος κ.λπ.
Αχl... Ελάχιστους. Πλέον δεν την πέφτετε εύκολα.
παμε να ληστεψουμε καμια τραπεζα τοτε, αφου ειναι ολοι τοσο αχρηστοι, γλαστρες για τα ματια του κοσμου!!!!!!
Το έχω διαβάσει και νομίζω ότι εσύ έχεις την ευθύνη...
Ούτε τεκμηρίωση, ούτε επιχειρήματα.