Καλημέρα. Μακ χρόνια σου πολλά, να είσαι υγιής, χαρούμενη, αισιόδοξη και αφιερώνω τη φωτό σε όσους θέλησαν ή θα θελήσουν στο μέλλον να σε στενοχωρήσουν!
Printable View
Καλημέρα. Μακ χρόνια σου πολλά, να είσαι υγιής, χαρούμενη, αισιόδοξη και αφιερώνω τη φωτό σε όσους θέλησαν ή θα θελήσουν στο μέλλον να σε στενοχωρήσουν!
τρέλεια φωτό! Ευχαριστώ τζινάκος μου, προστάτιδα μου!
μακ χρονια πολλα κουκλα και απο εδω!
να σε χαιρομαστε και να σε χαιροντε οσοι σε αγαπανε!
και οτι ποθεις στο κρεββατι σου να το βρεις :)
xaxa, καλό Καλλιόπη μου~! Ευχαριστώ βρε, και εσύ ό,τι ποθείς για τον εαυτό σου και την όμορφη οικογένεια σου!
καλημερα!!!! καλο σαββατοκυριακο!!!! χρονια πολλα μακ!!!!!!
χρονια πολλα ελι στον αντρα σου!!!!!
Καλημέρααααα! Ημέρα γιορτής και σήμερα :D
Να στείλω της ευχές μου κατάρχήν στην χθεσινή εορτάζουσα την κορούλα της Καλλιόπης. Καλλιόπη μου να την χαίρεσαι, να είναι γερή, ευτυχισμένη, καλοτύχερη σε όλη τη ζωή της και με το καλό να αποκατασταθεί και επαγγελματικά.
Αγαπημένη μου Μακόνες Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα και σε σένα :D. Eύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να έχεις πάντα υγεία και χαρά στην ζωή σου, να είσαι δυνατή για να διεκδικείς την ευτυχία που σου αξίζει, να έχεις πάντα και λίγο τύχη γιατί και αυτή χρειάζεται ;) και να έρθουν όλα όσα ποθεί η καρδούλα σου απλόχερα τα επόμενα χρόνια της ζωής σου.
Ευχαριστώ και για τις ευχές για τον Γιώργο, θα του τις μεταβιβάσω! Σήμερα λέμε να πάμε να το γιορτάσουμε με λίγους καλούς φίλους στο Θησείο με ρακομελάκια :D
Να κεράσω και ένα γλυκάκι ε;
Ελάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να είστε γεροί, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Να έχετε μία όμορφη μέρα και καλή διασκέδαση το βράδυ. Αν κσι έφαγα το πρωί από το γλυκό της Μακ θα πάρω ευχαρίστως και ένα σοκολατάκι από τα δικά σου χιχι.
Τζινάκι είναι τούρτα - κουτί με σοκολατάκια, οποτε καθώς τσιμπάς το σοκολατάκι πάρε και ένα κομμάτι τούρτα για το βραδάκι να σου βρίσκεται :lol:
εε να κεράσω και τα γουνοζωάκια λίγη τουρτίτσα γιατί ξέρω ότι είναι λιχούδικα και όταν λιγουρεύονται πάνε και χώνονται σε περίεργα μέρη για να σου ζητήσουν!
Ελάκι το είδα ότι είναι τούρτα αλλά είπα να σταθώ στο ύψος μου και να πάρω μόνο ένα σοκολατάκι γιατί έχω πάρει κιλά τώρα τελευταία! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Είναι αυτό που λένε ότι τα σκυλιά μοιάζουν στο αφεντικό τους, οπότε και να θέλουμε να κρυφτούμε δεν μπορούμε κι εγώ και η αδερφή μου όταν πρόκειται για λιχουδιές δεν μας σταματάει τίποτα! :lol:Quote:
Originally posted by Mak
εε να κεράσω και τα γουνοζωάκια λίγη τουρτίτσα γιατί ξέρω ότι είναι λιχούδικα και όταν λιγουρεύονται πάνε και χώνονται σε περίεργα μέρη για να σου ζητήσουν!
eli μου να τον χαιρεσε τον αντρουλη σου και εσυ!
παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!
Ευχαριστώ Καλλιόπη μου για τις ευχές, να είστε και εσείς καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
Καλησπεραααα κουκλες!!! Μακονα μου να τα 1000σεις και παντα να εισαι αισιοδοξη, γεματη αγαπη και ευτυχια!! Πανω απο ολα υγεια και να εχεις στην ζωη σου οτι μα οτι επιθυμεις!!! :love::love::love:
Τι μου κανετε? Εγω ζαλιζομαι αρκετα, πηρα priorin για τα μαλλια και μολις το εβαλα (αμπουλες, δεν πηρα και τα χαπια, ηδη χαπακωνομαι αρκετα!!) ετρεξα τουαλετα! Εχει μεσα και μυριζει εντονα αλκοολ και δεν ξερω γιατι ηταν σαν νταμπινκ ρε παιδια! Και δεν ειχα φαει τιποτα πιο πριν για να πεις οτι με πειραξε!!
Μου υπογραψε εχτες ο γιατρος του ΕΟΠΥ την βεβαιωση για την εξεταση και την δευτερα καταθετουμε τα χαρτια.. Μας ειπαν οτι εχει να πληρωθει pet-ct (αυτο που θα κανω) απο τον 2011.. Και μαλλον θα παρουμε τα χρηματα μας πισω του χρονου αλλα χεστηκαμε! Να πανε ολα καλα Θεε μου! Φοβαμαι αυτες τις μερες παρα πολυ για την εξεταση! Αχ Θεε μου ας πανε ολα καλα και να μην βρουν αλλες εστιες.. Τρεμω!!!