-
Καλησπέρα αλαλουμένιες μου!!!!!!!
Χρόνια πολλά στη Γιωτούλα μας ,πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!!!!!
Επίσης χρόνια πολλά στην κορούλα της Καλλιόπης για χθες,να είναι γερή και ο,τι επιθυμεί !!!!
Και τέλος τις καλύτερες ευχές για τον αντρούλη της Έλλης,πάντα ευτυχισμένοι!!!!!!!!
Μικρή Ναταλία μην στεναχωριέσαι καλέ,όλα μια χαρά θα πάνε κ σε αυτή την εξέταση,μη το σκέφτεσαι καν!!!!!!!!
Τα φιλία μου κούκλες,να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Βαμπιράκι μην ανησυχείς, είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά και η εξέταση αυτή θα είναι καθαρή όπως και οι υπόλοιπες που έκανες.
21 και σήμερα χαίρομαι που είσαι καλά, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
-
Κορίτσια καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
-
Αχ λετε? Μακαρι! Δεν ξερω ειδα ενα ονειρο προχτες και απο τοτε αγχοθηκα!! :(
Μολις γυρισα σπιτι, περασαμε πολυ ωραια και δεν ηθελα να γυρισω πισωωωωω!! Πρεπει να μαθω να οδηγω αυτοκινητο μου φαινεται!!!! Ο μπαμπας μου δεν ηθελε να παρω την βεσπα γιατι δεν θα εβαζα κρανος (που να μπει ο φιογκος ε?) και τελικα γυρισαμε νωρις!! Αλλα οντως χωρις κρανος δεν λεει! Εχω και 2 χερια, ενα μαγουλο και ενα πλευρο σπασμενα, δεν χρειαζομαι αλλα!! αχαχαχαχχα
Καληνυχτα και ονειρα γλυκουλια σε ολες σας!!! :D
-
Kαλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Ναταλία χρόνια σου πολλά, να είσαι καλά, ευτυχισμένη και να σε αγαπάνε όσοι αγαπάς. Ναταλάκι χρόνια σου πολλά και σένα, να είσαι υγιής, χαρούμενη και εύχομαι να τελειώσει σύντομα η περιπέτειά σου και να βρεις και τον όμορφο άντρα που ψάχνεις χιχιχι.
-
καλημερα καλη κυριακη !
και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις ΝΑΤΑΛΙΕΣ μας!
κοριτσακια μας να σας χαιρομαστε!
-
Χρόνια πολλά Ναταλίες μας!
Να σας χαιρόμαστε!
Να γελάτε, να αγαπάτε, να προσδοκάτε, να μη σταματάτε να ελπίζετε για το καλύτερο!
-
καλημερες!!!!!!!!
Χρονια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα στα 2 Ναταλάκια μας!!!!
Να είστε καλά και ότι επιθυμείτε!!!!!!
Παραλήψη χθεσινή τα χρόνια πολλά για τον αντρα της Ellis!!!! να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!!! να είστε ευτυχισμένοι!!!!
-
Καλησπέρα αλαλουμόκοσμε!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά ,καλά και ευτυχισμένα στις Ναταλίες μας!!!!!!!!!
Κοριτσάκια μου να έχετε στη ζωή σας όλα τα καλά και κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί σύντομα!!!!!!!!!!!!
Υπόλοιπες κούκλες την αγάπη μου,σας διαβάζω στα κλεφτά αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!!!!!!Εύχομαι να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης μου!!!!!!
Μμμμμμμμμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Χρονια Πολλά και καλά σε όλες τις εορτάζουσες και όλες μα όλες σας οι επιθυμίες , ευχές μου.
Λίγο καθυστερημένα αλλα είχα τα παιδιά αυτό το σ/k και ήταν λίγο τρελοκομείο στο σπίτι :D
-
Ευχαριστω αγαπεεεες μου για τις ευχες σας!!!
Αν δεν με επερνε επαιρνε η Μοναδικη σημερα τηλεφωνο θα το ειχα ξεχασει!! Εχω και 3 ονοματα, ποιο να πρωτογιορτασω??? χαχαχαχαχαχαχχαααχαχ
Πως τα περνατε αγαπημενες μου? Ειπαμε με την μοναδικη να τα πουμε πριν την επεμβαση της!!! Αρα ολες σας θελω πριν τις 10 του Σεπτεμβρη στας Αθηνας!!!! :D
-
Kοριτσια μου γεια σας.Δεν εχω μπει τοσες μερες κ πρεπει να ευχηθω εστω κ καθηστερημενα σε ολους οσους γιορταζαν.
Καλλιοπη να χαιρεσαι το συζυγο κ την κορη!
Ελακι μου να χαιρεσαι το Γιωργο σου να ειστε παντα ομορφα μαζι οπως την πρωτη μερα!
Μακουλινι μου οτι οτι επιθυμεις γιατι σου αξιζει το καλυτερο!
Μακονες κ Ελακι μιλησαμε κ στο τηλ κ δεν σας ευχηθηκα,συγνωμη,αλλα ημουν αλλου γι'αλλου για να θυμηθω τετοια πραγματα.Γι'αυτο κ τα ρακομελα ελακι!Μακονες εσυ πως το γιορτασες?
Ναταλακι μικρο χρονια πολλα με υγεια πανω απ'ολα!Για το ποσα κιλα θες να πας θα σε μαλωσω αυριο!
-
Ναταλενια μου,νεραιδενια μου....Χρονια πολλα με υγεια, με χαμογελα,με οτι ποθει αυτη η καρδουλα που δευτερη δεν υπαρχει...
Ηθελα να σου βρω μια πολλη ομορφη εικονα αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη....Μου λειπεις....
-
Σπασικλάκι πως τα πας, όλα καλά;
-
Αμα ηταν ολα καλα δεν θα ειχα χαθει !Αλλα σιγα μη με αναζητησε καμμια!Οσο για τη διατροφη 4 μερες αστα να πανε!