καλημερα και απο εμενα!
καλη εβδομαδα να εχουμε!
Printable View
καλημερα και απο εμενα!
καλη εβδομαδα να εχουμε!
Γλαυκη μου περαστικα στη κορουλα σου και σιδερενια!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Του Αγίου Φανουρίου σήμερα, εύχομαι να φανερώσει σε όλες μας ότι θέλει η καρδιά μας. Η μητέρα μου φτιάχνει τώρα φανουρόπιτα και πολύ χαίρομαι γιατί εκτός του ότι θα μυρίσει το σπίτι πολύ ωραία είναι και πολύ νόστιμη. Της είπα να μην δώσει πολλά κομμάτια στην εκκλησία χιχιχι. Θα ζητήσω μήπως και μου φανερώσει καμία δουλειά της προκοπής! Θυμάμαι όταν έκανα το sleeve που η θεία μου έταξε φανουρόπιτα πριν το χειρουργείο και της είπα ότι θα ήταν καλύτερα αν ήθελε να έταζε μία λαμπάδα στον Αγ.Γεώργιο, τον Αγιό μου, γιατί ο Αγ.Φανούριος τι να έκανε, πως να με βοηθούσε στο χειρουργείο, άντε το πολύ πολύ να φανέρωνε κανένα χαμένο νυστέρι! :lol:
good morning τσουπρες μου!!!!!
χαθηκα αυτες τις μερες αλλα ειχα πολλες δουλειες γιατι αυριο ερχονται οι αμερικανοι μας.
χρονια πολλα στις ναταλιες μας,στη μακ,στον αντρουλη της ελις μας και αν ξεχασα καποιον sorry!!!!
περαστικα στην κορουλα σου γλαυκη μου!!!
τζινιους εγω την πηγα χτες τη φανουροπιτα και δεν εδωσα πολυ στην εκκλησια γιατι ειναι αγαπημενο μου γλυκο.εκανε και η θεια μου αρτοκλασια και εχω και γιαμι γιαμι αρτο!!!!
καλημέρα κορίτσια !
Πίσω στην Αθήνα λοιπόν από το Σάββατο μετά απο 2 εβδομάδες διακοπων. Είμαι σε εβδομάδα προσαρμογής.
Δεν εχω διαβάσει τπτ αλλά οι χαφιέδες μου με ενημέρωσαν για το έκτακτο χιερουργείο της κόρης της Γλαύκης. Εύχομαι καλή ανάρρωση στην μονάκριβή σου Γλαύκη μου και άλλο κακό να μην σας βρει. Καλή σου ξεκούραση τώρα και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να τρέφεσαι μην μας πέσεις πουθενά.
Χρόνια Πολλά στο βαμπιράκι! Καλή υγεία σου εύχομαι καρδούλα μου να ξεπεράσεις τα προβλήματα που σε τρέχουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο . Να είσαι ευτυχισμένη και πολύχρονη!
Στην οικοδέσποινα τα είπα τηλεφωνικώς οπότε οκ
Σταθερες απώλειες βλέπω σε όλες! μπράβο τα κορίτσια μου. δεν παρεκτραπήκατε τον Αυγουστο ! εγώ σταθερή παρόλο που μέσα στον Αυγουστο έφαγα πολύ άστατα και δεν είχα το πρόγραμμα μου εκ των πραγμάτων. Έίναι ματζικ ωστόσο να μπορώ να αφήνομαι για μικρα χρονικά διαστήματα χωρίς να σκέφτομαι και να μην βάζω κιλά. Σε αλλες πεπιπτώσεις θα φορτωνα και 2-3 κιλά για την πλάκα μου. Τωρα πίσω στο πρόγραμμα.
Παω να σας διαβασω λιγο , τις τελευταίες 2-3 σελίδες έστω για να μπω στο νόημα. Καλό μας φθινοπωρο.
Καλημέρα Λιλάκι, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη φανουροπιτοτσιγκούνα χιχιχι. Με το καλό να τους δεχτήτε αύριο τους καλεσμένους σας κι ελπίζω αυτές τις μέρες να μην κουράζεσαι πολύ με την περιποίησή τους. Σου έχω στείλει μήνυμα στο fb.
Καλημέρα Κατερίνα, χαίρομαι που πέρασες καλά, ξεκουράστηκες, ευχαριστήθηκες και το φαγητό σου και το σημαντικότερο δεν έβαλες και κιλά χιχιχι. Καλή προσαρμογή σου εύχομαι και καλή δουλίτσα.
τζινακο το ειδα αλλα ξεχασα να σου απαντησω ντοινγκκκκκ
Λιλάκι αυτό είναι που λένε για όλα φταίνε οι αμερικάνοι! χιχιχι
Καλημέρα και από εμένα!
Γλαύκη μου περαστικά στην κορούλα σου και γρήγορα εύχομαι την περιπέτεια σας να την θυμάστε σαν ένα κακό όνειρο.
Ναταλάκι μου γλυκό σου εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!!! Να είσαι πάντα χαρούμενο και χαμογελαστό και οι περιπέτεια σου να τελειώσει πολύ σύντομα με το πιο αίσιο τέλος!
Λιλάκο μου καλώς να δεχθείτε τους μουσαφίρηδες σας, ελπίζω να μην κουραστείς πολύ και να χαρείς την παρέα τους.
Ααα και στείλτε και κατά δω ένα κομμάτι φανουρόπιτα μπας και μου φανερώσει και εμένα καμιά δουλειά και σωθούμε!
Καλημέρα Ελάκι, χαίρομαι που επέστρεψε η αφή και η ανηψούλα σου γιατί είμαι σίγουρη ότι σου είχαν λείψει. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
Σε ευχαριστώ Τζινάκιον μου! Ναι πράγματι μου είχαν λείψει πολύ και ακόμη δεν τις χόρτασα! Λέω να πάω λαϊκή να πάρω κάνα φρούτο και να συμμαζέψω λίγο το σπίτι γιατί το ΣΚ δεν έκανα τίποτα χιχιχιχι.
Βρε κορίτσια πολύ ζέστη! Ελπίζω από απόψε να δροσίσει λίγο γιατί από το πρωί σήμερα άνοιξα το κλιματιστικό και σπάζομαι...
Κορίτσια εμένα μου φανέρωσε ο Αγιος την ημερομηνία που θα πάω στην καινούργια δουλεια που σας ελεγα πριν καιρό! επιτέλους την Δευτερα 3/9 ξεκινάω και είμαι πολύ χαρούμενη!!!
Εύχομαι στην αδελφούλα μου ,στην Τζινα μας και σε όλες όσες ταλαιπωρουνται απο την ανεργία σύντομα ο Αγιος Φανούριος να τους φανερώσει μια αξιοπρεπή δουλειά .
Κατερίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά στη δουλειά σου και να είσαι ευχαριστημένη. Καλή αρχή.
Αγαπούλες μου, καλώς σας βρήκα!
Πίσω μετά από διακοπές ονειρεμένες.. Ααααχ, Κρήτη, σε ερωτεύτηκα σφόδρα! Εντυπωσιάστηκα με το πώς σε κάνει και αισθάνεσαι αυτό το νησί. Δεν έχει τίποτα μέτριο, όλα του είναι τέλεια, τέλεια, τέλεια! Τι να πρωτοπώ.. Θάλασσες; Εξωπραγματικά όμορφες. Ζεστές, καθαρές, υπέροχες. Άνθρωποι; Υπέροχοι, γνήσιοι, γελαστοί, καλωσυνάτοι, φιλόξενοι. Φανταστείτε ότι βρήκα δουλειά (για πλάκα) και είπα ότι θα χρειαστώ σπίτι να νοικιάσω για την τουριστική σαιζόν. Δύο άνθρωποι προσφέρθηκαν αμέσως να μου διαθέσουν τα σπίτια τους σε Χανιά και Ηράκλειο και ήξερα πως το εννοούσαν. Τοπία; Καρτ ποστάλ. Γεύσεις; Χμ, εδώ θα μου επιτρέψετε να σταθώ λιγάκι.. Καθημερινά έπεφτα σε οργασμικά παραληρήματα με όσα εδέσματα δοκίμαζα! Στάκα με αυγά, συνοδευόμενη από ζυμωτό ψωμί, απάκι, τοπικά λουκάνικα, γαύρο μαρινάτο, ψάρια φρεσκότατα, σαλάτα με παπουτσόσυκα (φραγκόσυκα). Μετά, δε, από κάθε γεύμα, και αφού προηγούνταν το "ίντα θα πιείτε, κοπέλια", ερχόταν και η πατροπαράδοτη τσικουδιά, με γλυκά και φρούτα, έτσι, για τη χώνεψη!
Ερωτεύτηκα την Κρήτη κεραυνοβόλα και ο έρωτάς μου αυτός θα έχει διάρκεια, το νιώθω.. Το αισθανόμουν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, μέχρι που έμαθα από τη μητέρα μου ότι η καταγωγή του παπού της ίσως και να ήταν Κρητική. Πες το μου, ντε, έτσι εξηγείται!
http://www.youtube.com/watch?v=0xDz1G5tLFA
Ήρθε η ώρα να φύγω και γαντζώθηκα από τις πόρτες του αεροπλάνου και χρειάστηκε να με πάνε σηκωτή στη θέση μου και να με δέσουν. Αστειεύομαι, αλλά έκλαιγα την ώρα που έφευγα. Για να με παρηγορήσουν, οι φίλοι μου οι Κρητικοί μου είπαν ότι με περιμένουν το δίχως άλλο το χειμώνα! Θα πάω, δεν αστειεύομαι τώρα, θα πάω οπωσδήποτε!
Μετά τη Σπιναλόγκα, πέρασα λίγες μέρες και από την Πειναλόγκα. Δεν πέρασα κι άσχημα, άλλωστε μπροστά στο μεγαλείο που έζησα, όλα τα άλλα ήξερα ότι θα ήταν μέτρια. Εκεί είχα τη χαρά του φλερτ και του πανηγυρικού φτυσίματος του πρώην, που με είχε φτύσει πριν και ξυνόταν γύρω μου για επανασύνδεση. Έφυγα για το σπίτι μου και ούτε μπήκα στον κόπο να τον αποχαιρετήσω. Γιατί; Το ξέχασα! Αυτό είναι η καλύτερη εκδίκηση, να ξεχνάς γνήσια και αληθινά. Τόσους λεβέντες που γνώρισα, στο μαράκα θα σταθώ;
Τώρα είμαι χαρούμενη, γεμάτη, πίσω στο σπιτάκι μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξαφνιάστηκα με το πλήθος των σελίδων που γεμίσατε! Στάθηκα στα νέα της Γλαύκης μας και εύχομαι περαστικά στην κορούλα της και γρήγορη ανάρρωση! Καλώς βρεθήκαμε και καλό χειμώνα να έχουμε!