-
κοριτσια μου φιλια και απο μενα!!!
γλυακη μου περαστικα και σιδερενια η κορη σου!
αβα και κατερινα καλωςηρθατε!!! πολυ χαιρομαι που ειστε χαρουμενες και ορεξατες!!
στις ναταλιες μας να πω χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα!!!!
εμεις περασαμε ενα ησυχο και αγαπησιαρικο σκ. ξεκουραστηκα κιολας που το ειχα πολυ αναγκη!
εκανα και τη γυμναστικη μου καθημερινα! κυρια ημουν!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=UwDom...eature=related
Όπως καταλαβαίνετε έπαθα παράκρουση με την Κρήτη και όλα της.. Ακούω αυτά από την ώρα που γύρισα σπίτι μου. Τώρα συμμάζεψα πλέον τα περισσότερα και εννοείται πως έπεται συνέχεια..
Δεν σας είπα όμως το καλύτερο: Βγήκα για ποτό με τον άντρα των ονείρων μου. Πρόκειται για συγκεκριμένο πρόσωπο, για κάποιον που ίσως σας ανέφερα στο παρελθόν, αλλά η μειωμένη μου αυτοπεποίθηση δεν μου επέτρεπε να τον πλησιάσω. Τώρα, αφού μου είπε ότι ομόρφυνα, τόλμησα να του ζητήσω να βγούμε έξω. Πήγαμε για ένα ποτό, αυτός ήταν κουρασμένος, αλλά δε νομίζω ότι το έκανε μόνο και μόνο από ευγένεια. Στη συνέχεια αποθρασύνθηκα.. Τόλμησα και τον κάλεσα στο μέρος που ζω και είπε πως ίσως έρθει.
Τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό το μήνυμα; Ότι η απώλεια κιλών φέρνει αυτοπεποίθηση και αυτή με τη σειρά της φέρνει και άλλα πράγματα, ίσως ωραία. Αν ζούσαμε στην ίδια πόλη με το λεγάμενο, θα τον είχα, δεν έχω αμφιβολία.. Τώρα πια, στα εξήντα επτά μου κιλά, νιώθω πως παίζω ανταγωνιστικά. Δεν είμαι πια η κακομοίρα, που περιμένω να με φτύσει ο κάθε κομπλεξικός (όπως ο πρώην). Αυτούς τους τύπους τους προσπερνώ και πάω γι' αυτό που πραγματικά θέλω. Αλλιώς δεν πειράζει, μια χαρά είμαι και μόνη μου. Βγήκα και με τον πρώην και μου έφερε τόση κατήφεια, τόση μιζέρια, ώστε σκέφτηκα ότι πέρυσι ήμουν πολύ απελπισμένη για να καταφύγω σε έναν τύπο σαν κι αυτόν. Προσπάθεια, κορίτσια, προσπάθεια! Ορμάτε στην απώλεια κιλών και στην καλοπέραση και σε όσα μας περιμένουν μέσα από αυτές!
-
Γλαύκη μου, καταλαβαίνω το παιδί σου.. Ποτέ δεν υπήρξα αυτάρεσκη, το αντίθετο ίσως. Παρόλα αυτά ορκίστηκα ότι μετά τη λαπαροσκόπηση δε θα ξαναφορέσω μπικίνι, ακόμα κι αν γίνω πενήντα κιλά. Δεν μου αρέσει να δείχνω τις τομές μου. Φέτος, όμως, είδαν τις τομές μου δύο γυναίκες, αδίστακτες ως προς την κριτική τους, που τόσο τη σιχαίνομαι... Μία γιατρός και η μητέρα μου. Και οι δύο είπαν, τομές, ποιες τομές; Αυτά τα πραγματάκια, που μόλις αχνοφαίνονται; Εννοείται πως δεν είναι τίποτα! Μάλλον οι τομές γιγαντώθηκαν στο μυαλό μου.. Του χρόνου ίσως φορέσω μπικίνι. Ίσως, δε λέω σίγουρα, αλλά όσο κοιτάω το σώμα μου, τόσο προσανατολίζομαι για το μαγιώ μου.. Πες στο κοριτσάκι σου ότι όλα αυτά είναι επιφανειακά και λίγα. Αλλού να εστιάσει. Είναι μια κούκλα και να μη σκέφτεται βλακείες!
-
Υποτίθεται πως αύριο δουλεύω.. Ποιος; Εγώ, που μόλις χθες κατηφόριζα με το μαγιώ μου και έκοβα σύκα και χαζολογούσα με τους γείτονες.. Μόλις χθες αυτά! Βουτούσα και μετά πήγαινα για καφεδάκι και είχα και το βιβλιαράκι μου μαζί. Ξεσυνήθισα τα παπούτσια, το καθωσπρέπει, το urban ντύσιμο, όλα. Θέλω να είμαι χύμα στο κύμα. Μπορώ; Μάλλον όχι, γι' αυτό ας συμμαζευτώ σιγά σιγά, ας σας φιλήσω μία μία και ας σας καληνυχτίσω! Καληνύχτα κορίτσια! Αύριο σας υπόσχομαι ότι θα είμαι κόσμια!
-
Κοριτσια μου απο οτι καταλαβατε, μολις μπηκα σπιτι!!! χιχιχιχι
Και παλι βαριομουν αν ερχομαι σπιιιτιιι!!!! Γκρρρρρρ!!!
Λοιπον πηγαμε καναμε την βολτα μας, μπαινουμε σε ενα μαγαζι με τσαντες. Ακουω μια κυρια να λεει της Κατερινας η κορη εισαι? Γυριζω και εγω και της λεω συγνωμη? Και μου το ξαναλεει και λεω ναι σας γνωριζω? Και μου λεει μικρουλα που ησουν με ηξερες, τι κανεις κοριτσι μου κτλ κτλ σπουδαζεις Αγγλια ξερω, της λεω ναι τωρα τελειωνω και μου λεει τελειωνεις, ποσο χρονων εισαι 18-18? Και της λεω 23... Μικρουλα μου λεει εισαι... Και το καλυτερο.. Η μικρη της κορη δεν εισαι, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΕΕΕΕ... Μενω για λιγο και της λεω εεεμ οχι ειμαι η μεγαλη.. Καλα της λεω μαθευτηκε παντου? Και μου λεει εννοειτε!!! Και εγω ολα τα γνωριζω εδωω... Α καλα λεω!! Ουτε η παπαδια στο καφε της Χαρας!!! χαχαχαχα οτι ναναι!!!
Καναμε τεσπα της βολτες μας, κατσαμε μετα στην παμπ, καφε, μπαρ δεν ξερω και εγω τι ειναι και ερχεται ο σερβιτορος, ο οποιος μου την πεφτει απο την 1η φορα που με ειχε δει, ειναι και γλυκουυυλης.. και μου λεει που εξαφανιστηκες εσυ? Στις φιλες μου εντομεταξυ τιποτα.. Του λεω εμ που ημουν? εδω του λεω! Διακοπουλες μου λεει? Μπα του λεω απλα δεν πολυεβγαινα.. Παω να του πω τι να μου φερει και μου λεει κατσε την προιγουμενη φορα (3 εβδομαδες πριν!) ειχες παρει χυμο... Χυμο δεν θες? Και του λεω α! το θυμασαι! Οχι, κοκα κολα λαιτ!! αχαχαχχ
Μετα περνουσε συνεχεια κοιτουσε ξανακοιτουσε, φωναζα εγω σε ενα σκυλακι να ερθει να το χαιδεψω, κοιτουσε αυτος, ολοι στο τραπεζι να μου λενε καλα δεν εχει βγαλει τα ματια του!!! Και κατι κουνισαμε ενα ποτηρι και ακουστηκε και τρεχει και μου λεει τι εγινε? Και του λεω τιποτα.. και μου κλεινει το ματι.. Μετα δεν θυμαμαι πως πηγε εκει η συζητηση και λεγαμε αν ημαστε απο εδω και μου λεει του '91 ειμαι, στο Πειραματικο λυκειο πηγαινα.. Και του λεω α! εγω στο 1ο (μοιραζονται αυλη) και του λεει μια φιλη μου α και ειμεις 21 ημαστε (αυτη ειχε γεννεθλια 31 ιουλιου και ειχε μεινει στα 21 ενω τωρα εγινε 22!! χαχαχα) και γυρναει και μου λεει α! του 91 και εσυ? του λεει η φιλη μου οχι του 90... και μου λεει εσυ ομως του 91! και του λεω εγω οχι, του 89!! και μου λεει ποτεεε??? και του λεω ναααιιιι... και μου λεει ψεματα μου λες! και του λεω οχι!! και πεταγετε μια αλλη φιλη μου και του λεει για 17 την εκανες και εσυ? και λεει ναι.... και ειχε μεινει και μου λεει ελα πες μου την αληθεια.. του 89 λεεεμεεεε!! τεσπα συνεχιστηκε αυτο για πολυ, μετα παλι κοιτουσε χαμογελουσε και στο τελος φευγουμε και του λεω καλο βραδυ, και μου λεει και μου κλεινει το ματι: του 89!! με στομφο!! τωρα αυτο ρε παιδι ατι ηταν??? αχαχαχαχαχαχχα δεν το πιστευει κι ολας...και την προιγουμενη φορα φυγαμε στις 3 και μου λεει απο τωρα, στις 6 σχολαω! και του λεω ε πες μου ποτε ερχεσαι και ποτε σχολας να ερχομαι! και μου λεει αυριο θα ερθω στις 8 και σχολαω στις 6! και του λεω απο τις 7 εδω θα ειμαι!! χιχιχιχιιχιχιχχιιχ
και συνεχεια ασχολειτε με τα φιογκακια μου και τα λεει αυτακια και ποσα εχω, και μα καθε φορα με αλλο σε βλεπωωωω!! γκρρρρρρρ....... Αλλα ειναι τοοοοσοοο γλυκουληηης!! και μονο 1,5 χρονο μικροτερος!! χαχαχαχα βασικα σε αυτα δεν εχω θεμα (2 πανω 2 κατω ειμαι!)
αυτα τα συνταρακτικα μου νεα!!! χααχαχαχαχαχαχαχ :lol: :P
-
Και ρε κοριτσια!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!! Και περσυ δεν θυμαμαι ποια απο εσας ηταν, παλι καλο χειμωνα απο τον Αυγουστο λεγατε!! Καθιστε να παει Σεπτεμβρης, Οκτωβρης!!! χαχαχχα
Για οσες γυρισατε πισω WELCOME BACK!
Γλαυκη μου τι επαθε η κορουλα σου? Περαστηκα να ειναι!! Και πες της οτι οι τομες ειναι ΣΕΞΥ!! Λαρα Κροφτ λεμε!!!!!! Εμενα τουλαχιστον μου αρεσουν!!! αχχαχαχαχχ
-
Καλημέρες!!!!
Μετά το προχθεσινό ξενύχτι εχθες δεν μπορούσα να παρω τα πόδια μου.
Γλαυκη μου περαστικά στην κόρη σου. Σιδερένια να ναι!!!!
Avaki καλως μας ήρθες, χαίρομαι πολύ που περασες καλα!!!
Κατερινάκι καλη αρχη κοριτσάκι μου όμορφο!
Τζινάκι σε φαντάζομαι σκαρφαλωμένη στα δέντρα (σαν μαϊμου ενα πραγμα) να μαζεύεις τα φυστίκια σου!!!!
Σας φιλώ γιατί είμαι γραφείο και εχω τόνους δουλεια!!!!
-
καλημέρα!
Αβα μου καλως γύρισες στο σπιτάκι σου. Με ταξίδεψες με τα καλοκαιρινά σου νέα ....μμμμ Κρήτη ευλογημένος τόπος. Πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και είναι πράγματι όλα τους υπέροχα. Ασχετα που για αλλους λόγους τον Μαρτιο που πήγαμε δεν περάσαμε τοσο καλά, αλλα δεν έφταιγε ο τόπος. Τα προιοντα τους δεν παίζονται. Λατρεύω να μπαίνω σε τοπικά μαγαζιά και να αγοράζω τα τοπικά τους προιοντα που είναι πάντα οργασμός στον ουρανίσκο. Χαίρομαι που γεύτηκες όλα τα καλά της και γέμισες με όμορφες αναμνήσεις.
Καλως την Αγγελικούλα μας, τι κάνεις κορίτσι?
Γλαύκη αν η κόρη σου έχει καλής ποιότητας δέρματος σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα φαίνεται τίποτα. Ειδικά άμα κάνει και ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι του χρόνου θα εξαφανιστούν σχεδόν ακόμη και για το πιο διερευνητικό μάτι. Θα το ξεπεράσει είμαι σίγουρη. Φρόντισε να τρώει αρκετή πρωτεινη αυτές τις μέρες για καλύτερη επούλωση των τραυμάτων εσωτερικών και εξωτερικών.
Παρεπιπτόντως το τικερ σου τα σπάει! Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο του τόπικ! σόρρυ κορίτσια :bigsmile: για την απώλεια δεν το συζητώ .... άρχισες να ζεις το όνειρο σου και η συνέχεια είναι μαγική!
-
Κατερινάκι μου καλά είμαι. Παιδευομαι λίγο με την δουλεια... αλλά νομιζω ότι τα ψωμιά μου στην εταιρία τελειώνουν σιγά σιγα... ετοιμάζεται κυμα απωλύσεων τον Οκτώβριο και μαλλον με βλέπω μέσα μιας και είμαι η νεότερη του τμήματος! αλλά δεν πειράζει έχει ο Θεός!!!
-
Καλημερα κ απο μενα.Κατερινακι καλως ηρθες.Γλαυκη περαστικα κ σιδερενια για την κορουλα σου..αγγελακι κουραγιο με το πηξιμο στο γραφειο..κ επειδη πηζω κ εγω θα σας αφησω προσωρινα ..ευχες κ φιλια σε ολες
-
Καλημέρα κορίτσια. Εδώ φυσάει πάρααααα πολύ, χαμός γίνεται! Προς το παρόν δεν κάνω την μαϊμού χιχι γιατί ο πολύς αέρας ρίχνει τα φυστίκια κάτω και τα μαζεύω από το χώμα. Πάντως με τόσο αέρα δεν ανεβαίνω στη σκάλα γιατί προβλέπω να πέφτω κι εγώ όπως τα φυστίκια χιχι. Αργότερα θα βάλω και φωτό στο fb από την παραγωγή μου, φυστίκια Τζινίνης! :lol: Αγγελικούλα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά σου και να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι σου. Βαμπιράκι πολύ μου άρεσε το φλερτ με τον γλυκούλη, κράτα μας ενήμερες για τυχόν εξελίξεις!
-
Αγγελικούλα ελπίζω να την γλιτώσεις γιατι δεν είμαστε για αλλες ανεργίες. .έχουμε αρκετές.
Φιστικοτζίνα των ανέμων ! είσαι παιδάκι μου φοβερή. Πόσα παρατσουκλια ακόμη να σου βγάλουμε , είσαι και μαμουτζίνα?
-
-
-