Μακ τι απίστευτη τούρτα είναι αυτή;!! Δεν μπορώ ν'αποφασίσω ποιό κομμάτι θα ήθελα αν την είχα, οπότε μάλλον θα την έτρωγα ολόκληρη!
Printable View
Μακ τι απίστευτη τούρτα είναι αυτή;!! Δεν μπορώ ν'αποφασίσω ποιό κομμάτι θα ήθελα αν την είχα, οπότε μάλλον θα την έτρωγα ολόκληρη!
Όχι, Τζίνα μου, δεν θα την έτρωγες ολόκληρη! Θα έτρωγες τα 3/4, γιατί το σμάρτις κομμάτι το καταβρόχθισα ήδη!
Όσο για τη Τζίνα, μόλις βρεθεί ο άνθρωπος, την περιμένει μεγάλη παρέα! Βάτραχος, γορίλας, δύο τρεις αρκούδες, σκυλάκι, γατάκι, σκουλήκι, όλο το ζωικό βασίλειο περιμένει να τη βγάλω από το κρεβάτι μου και να του τη στείλω! :grin:
Καλησπέρα κορίτσια....σας διάβασα μέχρι ένα σημείο αλλά δεν έχω δύναμη να διαβάσω άλλο...είμαι κ πάλι άρρωστη :((((((((((
Δεν το πιστεύω αυτό...εχτές είχα πυρετό κ όλη νύχτα εμετούς!!!!!πραγματικά δεν αντέχω άλλο!!!!!με χίλια ζόρια με ταίζουν....
Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!!
Αντα η γνώμη μου είναι να μην περιμένεις μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου που θα δεις το γιατρό σου, αλλά να πας στο Ιπποκράτειο να τους πεις τι έχεις και να σου κάνουν εξετάσεις. Μου φαίνεται περίεργο να κρύωσες πάλι από το κλιματιστικό οπότε πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να σε δει γιατρός.
Τζινάκι μου την προηγούμενη φορά έπαθα κ ψύξη!!!Αυτή τη φορά την πάτησα από βραδινό μπάνιο μάλλον....δεν στέγνωνε το μαγιό με τίποτα κ κρύωνα τρομερά....ο εμετός ξεκίνησε από προχτές το βράδυ με το αηδιαστικό Laprazol....με αηδιάζει τρομερά!!!!δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν κάνεις μια φορά εμετό ξανακάνεις γιατί παραμένει μια αναγούλα!!!!κ κάποιες φορές βγαίνει ένα κίτρινο υγρό...κ όταν λέμε εμετό εννοώ μόνο σάλια τίποτε άλλο...πως είναι δυνατόν??σόρρυ αν σας αηδίασα!!!
Αντα εύχομαι να είναι έτσι όπως τα λες, να ξέρεις όμως ότι όσο απλό ή λογικό σου φαίνεται κάτι, καλό είναι να ενημερώνεις το γιατρό σου, είναι προτιμότερο να του γίνεσαι φορτική κι ας μην έχεις τίποτα, παρά να παραβλέψεις κάτι που πρέπει να γίνει και να μην το κάνεις.
Κοριτσαρες μου φιλακια σε ολες!παλι ευχαριστω για τις ευχες σας.
Κατερινιω μου θα της το πω για τις πρωτεινες.Της ειχα πει να πιει ενα ροφημα απο το δικο μου αλλα δεν ηθελε.τωρα ισως πειστει.Σ'ευχαριστω για τα καλα λογια για το τικερακι!Ειναι πριγκιπικο ανταξιο μιας Φτουτατης!Σας αγαπαει κ σας στελνει κ φιλακια!
Ελι μου να εφερναν κ το κατι τις τους που να τρωγετε.....Εχουμε τρελλαθει στο λουλουδικο!Δεν εχω αλλα ανθοδοχεια!Τωρα ειναι εξω 6 φιλοι της κ γινεται ψιλοχαμος!
ΑΒουλινι μου χαιρομαι που παιρνεις τα πανω σου!Τα ειπαμε κ στο τηλ.παντα τετοια χαρα μου!
Αγγελικουλα μου κρατα γερα κ εσυ!Κ μην κανεις κακες σκεψεις για απολυσεις!
βαμπιρακι μου εχεις εξελιχτει σε μεγαλο καμακι μου φαινεται!Να τρεμουν οι υπολοιπες!
Αντα δεν το συζηταω οτι πρεπει να πας αμεσα στο γιατρο σου!Ειναι κ οι εμετοι στη μεση.Δεν χανεις τιποτα να σε εξετασουν κ αν ειναι απλο κρυωμα ακομη καλυτερα!Περαστικα σου!
Γλαύκη τι το θες κάτι να τρώγεται, μήπως θα μπορούσες στη φάση που είσαι να το φας; χιχι Καλύτερα το λουλουδικό για να μην σου μπαίνουν και ιδέες. Είναι ωραίο που βλέπει τους φίλους της η κόρη σου γιατί έτσι ξεχνιέται και της φτιάχνει και η διάθεση.
Αχαχαχχαχα!! Γλαυκη μου εγω δεν την πεφτω!!! Εκεινοι!!! χαχαχαχαχαχαχχα
Τζινακι μου το ξερω αλλα σημερα δεν εχει βαλει τον τετοιο της κατω κ οποτε ειναι μονη λεει ποναω...Ασε που εχω ξεπεραδιαστει σε παγωτινια χυμους κ κοκα κολες!Πλακα κανω να ειναι καλα τα παιδια που ερχονται για να της κανουν παρεα.Ειναι κ η φιλη της που παντρευεται το Σαββατο κ κανουν σχεδια σχολια..Η δικη μου λεει θα ριξει ενα χορο αργο!
Μην με αποπροσανατολιζεις ομως!ηθελα να το γραψω απο πριν αλλα το ξεχασα.Φωτο της παραγωγης θα βαλεις κ εδω να παρουμε κ εμεις ματι τους κοπους σου!Μεχρι να φτιαξω νεο κωδικο...
Εντάξει Φτουτάτη, στις διαταγές σας. Θα βάλω όμως φωτό εδώ μόνο από τα έτοιμα ψημένα φυστίκια γιατί έχω αρκετές φωτό, από τις φυστικιές και όλη τη διαδικασία. Δεν έχω βάλει ακόμα στο fb γιατί σήμερα έχω ψοφήσει, τώρα περιμένω να ψηθεί το τελευταίο ταψί για να πάω να ξαπλώσω.
Βαμπιράκι ή αλλιώς αθώα περιστερά χιχι, τώρα σε πιστέψαμε!! Μήπως κυκλοφορείς και με παρωπίδες για να μην κοιτάς τους γλυκούληδες; χιχιχι
Καλησπερα τσουπρες μου.καλα ειστε????αντα παρε το γιατρο σου μην εχεις τρεχαματα.
Γλαυκη μου σιδερενια η κορη!!!!τι τα θες χριστιανη μου τα φαγωσιμα εσυ????
Φυστικακι δεν σου εχω απαντησει και στο μηνυμα στο φβ αλλα μου εχει φυγει η μαγκια με τοσες δουλειες.
Σημερα ηρθαν οι αμερικανοι το απογευμα.νιωθω απαισια και θελω να φυγουν αυτη τη στιγμη αν γινεται.
Λιλάκι λυπάμαι που νοιώθεις έτσι με τους επισκέπτες σας, ελπίζω τις επόμενες ημέρες να φτιάξει λίγο η διάθεσή σου.
Κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι Τζινα μου! Εγω αθωα περιστερα!!! χαχαχαχα
Γιατι εχει και κανεναν γλυκουλη εδωωωω?? Μονο αυτον και αλλους 2 εχω δει! Και το καλυτερο? Ο ενας δουλευει σε σουβλατζιδικο, ο αλλος σε παγωτατζιδικο και ο γλυκουλης ο τελευταιος σε παμπ/μπαρ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ Η ΝΑ ΠΙΩ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ