καλημερα
Printable View
καλημερα
Καλημερα!!!πρωινη πρωινη σημερα αλλα δεν εχω κοιμηθει και ιδιαιτερα.ο σκυλος συνεχεια γαυγιζε το μωρο εκλαιγε μου βγηκε η κουραση και ειχα υπερενταση μου βγηκαν και αφθονα αρνητικα συναισθηματα για την ξαδερφη μου.γενικα ειμαι λιγο στα ορια μου και ειμαι πολυ ευερεθιστη.θα σας πω ολη την ιστορια αργοτερα που θα γραφω απο το λαπτοπ.
Aχ Λιλα..υπομονη..δεν μπορω..θελω κ εγω να μοιραστω μαζι σας τα συναισθηματα μου γιατι ..αμαν..εχουν αρχισει οι γκρινιες για το επικειμενο μου χειρουργειο..η μητερα μου συνεχεια στην μουρμουρα.."αν δεν εκανες αυτο το μανικι τωρα δεν θα εβγαζες τη χολη σου,κ δεν με ακουγες που σου ελεγα να μην το κανεις και τωρα ξανα χειρουργειο και με τα παιδια τι θα κανεις? " Της προτεινα να μεινει ο ανδρας μου κ να ερθει μαζι μου στο Ιππο δεν μπορει γιατι εχει μνημες απο την απωλεια του πατερα μου...Ο δε ανδρας μου σκεφτεται τα οικονομικα γενικοτερα...τα δε παιδια μου απο τη μια στεναχωριουνται κ απο την αλλη γιατι μαμα να μπεις τωρα που ανοιγουν τα σχολεια? Κοινως ολοι σκεφτονται τον εαυτο τους κ το τι νιωθω εγω..κανεις...τους ειπα να μην ερθει κανεις μαζι μου ετσι ωστε να μην ταλαιπωρησω κανεναν κ ας ειμαι μονη μου δεν με νοιαζει η αλλιως να μην παω καθολου κ ας ποναω..Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν μπορω..θελω να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα απο ολα αλλα ειμαι στη δουλεια κ προσπαθω να μην σκεφτομαι κ κανω κανα λαθος..αυτα..
Καλημέρα κορίτσια. Λιλάκι προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο. Οταν νοιώθεις να πιέζεσαι πολύ μπορείς να παίρνεις τον παπαράκο και να τον πηγαίνεις βόλτα ώστε να φεύγεις λίγο από το σπίτι, να αλλάζεις παραστάσεις και να ηρεμείς.
Μαράκι μην ακούς κανέναν, αν έμενες στα κιλά που ήσουνα περνώντας και τα χρόνια θα είχες πολλά περισσότερα προβλήματα και όχι μόνο τη χολή. Οπότε ηρέμησε όσο μπορείς και κοίταξε τον εαυτό σου.
Καλημέρα κοριτσάρες μου!
Βλέπω δεν έχει και πολλά κέφια η ομάδα χμμμ.
Λίλα μου προσπάθησε να μην είσαι όλη την ώρα σπίτι, ακόμη και ένας περίπατος είναι μία διαφυγή. Είναι δύσκολο να έχεις μαζεμένο σόι στο σπίτι αλλά είναι για λίγες μέρες και μετά θα φύγουν. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή ε;
Όσο για το φαγητό και τους μουσαφιρέους το λέω γιατί όταν η μαμά μας είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα πριν χρόνια ερχόντουσαν οι φίλες και οι γειτόνισσες και μας έφερναν στο σπίτι μας φαγητό ή πίτες για να φροντίσουν εμάς που φροντίζαμε την μαμά μας. Έτσι κάνουν τουλάχιστον στο δικό μου το χωριό. Σίγουρα η Γλαύκη δεν μπορεί να φάει ότι και να της φέρουν, αλλά έχει και ένα γιο που θα μπορούσε να γλυτώσει το μαγείρεμα από ένα άτομο τουλάχιστον...
Μαράκι μου λυπάμαι που η οικογένεια σου αντιμετωπίζει τόσο αρνητικά την όλη κατάσταση, ωστόσο μην μετανιώνεις ούτε στιγμή για ότι έκανες. Ο Σεπτέμβριος είναι μία δύσκολη εποχή προετοιμασίας για τον χειμώνα που έρχεται, τα συναισθήματα είναι λίγο βαριά και το άγχος αυξημένο. Η οικογένεια σου σίγουρα σε αγαπάει και σε νοιάζεται, να υποστηρίζεις τις επιλογές σου και να μην αφήνεις περιθώρια για αμφιβολίες ;)
Να σας τρατάρω μία .....λεκάνη φυστικάκια! χιχιχι Γλαύκη ανακάλυψα ότι υπάρχει και άλλη χρήση της λεκάνης εκτός από το να απλώνουμε τα ρούχα! Το τασάκι δίπλα το έβαλα επίτηδες για να καταλάβετε το μέγεθος της λεκανοπαραγωγής μου. χιχι
Τζίνα μου είναι τόσο λαχταριστά!!!!
Θέλω να βουτήξω στον κουβά! :lol:
:lol::lol::lol:
Να ρωτήσω εγω κάτι????
Πόσα κιλά είναι η λεκάνη γεμάτη???? και επίσης πόσες λεκάνες εχεις μαζέψει Φιστικοτζινα μου???? :lol::lol::lol::lol:
Αγγελικούλα δεν ξέρω πόσα κιλά είναι η λεκάνη, πρέπει να είναι γύρω στα 12-14. Δεν έχω άλλες λεκάνες, μία λεκάνη και μία κατσαρόλα έχω γιατί κάθε εβδομάδα που έρχεται η αδερφή μου της δίνω για το σπίτι και για τους φίλους μας. Τη λεκάνη την γέμισα σε 4 μέρες αλλά τώρα αρχίζει και μειώνεται η παραγωγή σιγά σιγά.
Πω πω Τζίνα να δω τι θα κανεις αμα δεν έχεις να μαζέψεις φυστίκια τι θα κανεις??????
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ Αγγελικούλα, μάλλον θα κάνω περισσότερα μπάνια γιατί τώρα μία πάω και δύο δεν πάω, γιατί την ώρα που πάει η μητέρα μου στη θάλασσα ή μαζεύω ή ψήνω. Είπα στον γείτονα να ρωτήσει αν τον Σεπτέμβριο θα έχω σύνδεση ίντερνετ εδώ γιατί το στικάκι που είχα χάλασε, μου είπε ότι θα έχω σίγουρα κάθε σ/κ αλλά δεν μου φτάνει.
Θες να σου στείλω το δικό μου στικάκι?????
Αγγελικούλα σ'ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον έχει θέμα το laptop. Βασικά εκεί που δούλευε το στικάκι κανονικά, κάποια στιγμή σταμάτησε να συνδέεται. Εκανα διάφορα με το τεχνικό τμήμα της cosmote και τελικά το αντικατέστησαν το στικάκι. Πάλι δεν δούλευε και επί 2 ώρες σχεδόν ήταν από το τεχνικό τμήμα συνδεδεμένη η υπάλληλος στο laptop μου προσπαθώντας να δει τι φταίει. Εδωσα το στικάκι στην αδερφή μου, δεν μπόρεσε να το δουλέψει στον υπολογιστή της και το πήγε στον Γερμανό όπου εκεί δούλευε κανονικά γκρρρρ. Με τον υπολογιστή της αδερφής μου δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά αφού εγώ χρησιμοποιώ το στικάκι πρέπει να κοιτάξει κάποιος το laptop μου κάτι που δεν μπορώ να κάνω άμεσα. Οπότε θα δώσουμε πίσω το στικάκι και θα πληρώσουμε penalty 35 ευρώ, ξανά γκρρρρ. Εν κατακλείδι το πιο πιθανό είναι να μην δουλεύει και το δικό σου στικάκι στο laptop μου, όπως και νά'χει όμως σ'ευχαριστώ και πάλι.
Να σου στείλω laptop????