κορίτσια καλησπερα
χαθηκα το ξερω ημουν αρρωστη καλοκαιριατικα
και δυστυχως εφυγα λιγο απο την πορεια μου και πηρα 2 κιλα ειχα και το αγχος με την δουλεια
απο χθες ομως αρχισα κανονικ παλι και ειχα απώλεια 500 γρ
Printable View
κορίτσια καλησπερα
χαθηκα το ξερω ημουν αρρωστη καλοκαιριατικα
και δυστυχως εφυγα λιγο απο την πορεια μου και πηρα 2 κιλα ειχα και το αγχος με την δουλεια
απο χθες ομως αρχισα κανονικ παλι και ειχα απώλεια 500 γρ
Γεια σου καραμελίτσα!δε πειραζει,ολοι εχουμε σκαμπανεβάσματα!καλη συνέχεια!
+300γρ σήμερα και καλά να πάθω!! στα 95,4.. Συνεχίζω κανονικά κ περιμένω την ώρα που θα είμαι πιο κοντά στα 89 παρά στα 100 :P
Καλημερα!!!
Σημερα 75,3 και πρωτη μερα περιοδου!
Καλο σαββατοκυριακο!!
Καλημερα.Σημερα παλι στα ιδια.Κλασικα.:P Σε 6 μερες περιμενω και περιοδο, αντε να δω τι θα γινει.
καλημέρα!σημερα παλι +100γρ. κ δεν εχω αδιαθετήσει ακόμα.εχω φουσκώσει ομως κ νοιωθω σκ@τα!
έλα ρε κορίτσι πριν την αδιαθεσία είσαι ...λογικό είναι
εγώ φεύγω σήμερα για διακοπές κάνε την προσευχλη σου να γυρισω 55... ...γιατί την νοιώθω μια ανηφόρα
αν και αποφάσισα να μην φάω γλυκά !!!
κανα παγωτάκι μηχανής μόνο και αυτό όσο μπορώ λιγότερα καλύτερα να τρωω ψητά ψάρια και σαλάτες ...
καλα κ εγω θα φαω!!!!!καλα να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!
και εσυυυυυυυυυ!!!!
ευχαριστώ!ας ελπίσουμε να μην ειμαι πανω απο 58 οταν γυρίσω!
-800 σήμερα
-2.5 κιλα αλλα δεν θυμαμαι ποσες μερες πανε!
ξεαδιαθετησα κιολα κ νομιζω ολα πανε καλυτερα διατροφικα,
θερμιδες μεχρι 1600 εδω κ 2-3 μερες, πριν ημουν καπου στο 3000, μονο 1 βαζο νουτελα που εφαγα + παστελι + διαφορα αλλα προ διαιτας.
ελπιζω σε 80 συντομα, ισως κ μετα την επιστροφη μου (ζυγιστηκα αθηνα ερχομενη κ μετρησα απωλεια)
χεχε ακριβώς το ίδιο κι εγώ σε 6 ημέρες περιμένω και ευτυχώς μετά και από μινι διακοπούλες είμαι σταθερή στα 65, σύμπτωση ε?Quote:
Originally posted by Constance
Καλημερα.Σημερα παλι στα ιδια.Κλασικα.:P Σε 6 μερες περιμενω και περιοδο, αντε να δω τι θα γινει.
Κοντεύουμε Constance μου, κοντεύουμε :)
Φεύγω πάλι για τις κανονικές διακοπές αυτή τη φορά και ελπίζω να γυρίσω στα ίδια, αντε και από Σεπτέμβρη με καινούργιους στόχους..:starhit:
Σ'ευχαριστώ Ελένη μου , άντε έλα κι εσύ στην ομαδα της αναμονής :kiss:
Για το αλάτι έχεις δίκιο, κάνει κατακρατήσεις, όμως τώρα με τη ζέστη δεν πρέπει να το καταργείς εντελώς, χρειάζεται γιατί διαφορετικά αφυδατώνεται ο οργανισμός, και εφοσον έχεις και ορθοστατική υπόταση, κατανάλωνε το με μέτρο.
Το πρήξιμο δεν οφείλεται αποκλειστικά στο αλάτι αλλά και στις ορμόνες μας, ασε μεγάλο θέμα αυτό :puzzled:
Βettaki καλες διακοπες!Κοντευουμε και θα τα καταφερουμε.:wink1:Quote:
Originally posted by BettyG
χεχε ακριβώς το ίδιο κι εγώ σε 6 ημέρες περιμένω και ευτυχώς μετά και από μινι διακοπούλες είμαι σταθερή στα 65, σύμπτωση ε?Quote:
Originally posted by Constance
Κοντεύουμε Constance μου, κοντεύουμε :)
Φεύγω πάλι για τις κανονικές διακοπές αυτή τη φορά και ελπίζω να γυρίσω στα ίδια, αντε και από Σεπτέμβρη με καινούργιους στόχους..:starhit: