lessing :love::love::love:
Printable View
lessing :love::love::love:
fillip αμα γουσταρεις μουρα ελα Κερκυρα και φερε και καλαθακι ,ειναι μεχρι τον αυγουστο ,ασπρα και μαυρα ,γιαμ :bouncy:
Βραδινή βραδινή η πρώτη μου άφιξη σε αυτό το τόπικ!χαχα
χμμ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι πολλά πράγματα..
Καταρχάς το τρελό γατί του fae prits! Τρομερό αηδιαστικό και τρομερά γλυκόόό! :lol:
Λες να έχει γεμίσει κατσαρίδες η κουζίνα μου; Έχει εκατοντάδες χιλιάδες απλυτα πιάτα και κατσαρόλες.. Τα μεσημεριανά μακαρόνια τρισμέγιστη αποτυχία.. Δεν φταίει το ότι κόλλησαν μεταξύ τους.. Φταίει το ότι κόλλησαν με την κατσαρόλα.. Τόσο πολύ τους αρέσει; χαχα ʼντε άντε μόλις τελειώσω το γράψιμο θα πάω να τα πλένω.. :P
Αυτό το ουκ λάβεις παρά του μη έχοντος δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάζω την τηλεόραση και δεν καταλαβαίνω τι λένε.. Είμαι χαζή;;;
σήμερα δεν έχω ύπνο! αν δεν πάει 4-5 δεν κοιμάμαι!χαχα Δεν μπορώ να μένω μόνη μου τα ΣΚ γιατί φοβάμαι μην μπει κανείς.. Έχω κακιές εμεπιρίες σε αυτό το θέμα.. Οπότε κρατάω καραούλι! χαχαχα
Ε κάτι να πλένω τα πιάτα, κάτι να βάλω καμιά ταινία να δω θα περάσει η ώρα! Τι στο καλό; xD
Υ.Γ. Τελικά ο Χάρος είναι πολύ παρεξηγημένος.. (για το ουκ λάβεις)
Loli............ Κουραγιο..
σκέψου οτι εχεις εμας παρέα έτσι δε θα μπει κανεις σπίτι! :)
κ γω δεν εχω ύπνο...
χαχαχα Έτσι όπως έχω αμπαρώσει το σπίτι και να θέλει κανεις να μπει ή να βγει δεν μπορεί!χαχαχα
Cici ύπνοοοο! :bigsmile:
Είναι δυνατόν; Τέλειωσε το ντοκιμαντέρ που είχε στον Αντ1 και έβαλαν τηλεμάρκετινγκ! Τραγικο; Αθάνατο bamix! :lol:
εκανα μια μ@λ@κια
εβαλα απο τη κρεμα εκεινη για το σώμα της apvita που καίει :\
και ενω έπλυνα μετα τα χέρια, τωρα που εκατσα στο λαπτοπ βαζω το χερι πανω στα χείλια κ πρεπει να είχε μείνει λίγο στα νυχια....
κ με καίνε τα χείλη (απέξω ευτυχως!):S
κ το λαπτοπ ακομη κολλαει...
:shocked2:
Cici έπαθα ακριβώς το ίδιο!!!
Στα σημεία που έβαλα δεν με έκαψε καθόλου, αλλά ενω έπλυνα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα χέρια μου, μόλις τα ακουμπησα στα χείλια μου με καραέτσουξε, καλέ έκαιγε πάρα πολύ!
Μα τι στο καλό?!Εσένα σε έκαιγε στο σώμα?
με εκαιγε ναι. λιγο πιο κατω απο τον κ...λο :)
εκει που οταν μαυρίζουν κανει μια ασπρη γραμμη.
το μονο που δε μ'αρεσε ηταν η μυρωδια, και οτι κολλαει για καμποση ωρίτσα :\
Στη μαχη που δινω με τη κυταριτιδα εγω θα βγω νικητης ........... Σημερα ειδα αχνα τα πρωτα αποτελεσματα ........:blush:
μπραβο αλμα :thumbup:
κοριτσια, ποια κρεμα ειναι αυτη?
ε?ε?εεεεε?
την εχει δωρο το περιοδικο shape του ιουνίου ειναι 100ml. της apvita.
5? νομιζω κανει το περιοδ. αν θυμαμαι καλα :\
ωωωωωωωωωωωωω!!!
για τοπικο, για κυτταριτιδα, ενυδατικη, τι οεο?
Smart είναι για τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα,με πράσινο τσαι και κοκκινο πιπερι, στα φαρμακεία κάνει 30 ευρώ και το περιοδικό έχει 5,90:grin:
Πάντως γενικά νομίζω ότι έχει καλό όνομα σαν εταιρεία, αν είχεσ στο μυαλό σου να πάρεις κάτι παρόμοιο δηλαδή νομιζω είναι πολύ καλή ευκαιρία...;)
γαματη αφισα κλικακι την ειχα πατυχει πριν καποια χρονια στα μποντι σοπ , εχω και 2-3 αλλες καλες!