Μία μέρα καλέ έλειψα!Πότε τα γράψατε όλα αυτά;Δε με λυπάστε,δε με λυπάστε!Ξεκινώ μελέτη!Μη γράφετε άλλα!Περιμένετεεεεεεεε μεεεεεεε
Printable View
Μία μέρα καλέ έλειψα!Πότε τα γράψατε όλα αυτά;Δε με λυπάστε,δε με λυπάστε!Ξεκινώ μελέτη!Μη γράφετε άλλα!Περιμένετεεεεεεεε μεεεεεεε
Θα εννοείς το "η Ναταλία δε φεύγει-θα μείνει εδώ"!Αχ,αυτό το έγραψε ο Χρηστουλάκης μου(ο κύριος ΜπουρδουμπίνγκουλαςQuote:
Originally posted by yannaki
Ναταλία μου αρεσε το σημείωμα στο ψυγείο!!!
-έτσι τον λέω).Είναι ο μεγάλος αδερφός του βαφτιστικού μου,του Λολολίλα.Λεωνίδας κατά κόσμον,που μου θυμώνει μάλιστα
τώρα που μεγάλωσε πως δεν τον λένε έτσι κι εγώ επιμένω πως εγώ είμαι η νονά του και εγώ ξέρω τι όνομα του έδωσα
και αυτό ήταν Λολολίλας!Εκείνος με λέει Νοναλία-το λατρεύω.Παρεμπιπτόντως το αγόρι μου σήμερα έκλεισε τα 7!
Που λες κάθε φορά που πάω σπίτι τους το ζήτημα είναι αν θα κοιμηθώ εκεί κι εγώ όλο λέω η μαμά μου δε με αφήνει.
Οπότε της τηλεφώνησαν κι όσο ο μικρός προσπαθούσε να την πείσει,ο μεγάλος που ήξερε να γράφει,πήρε μια κόλα χαρτί,
έγραψε το "η Ναταλία δε φεύγει-θα μείνει εδώ" και το φώναζε ρυθμικά όσο έκανε γύρους μέσα στο σπίτι λέγοντας
πως κάνει διαδήλωση!Αχ!Τα παιδιά μου!Οι αγάπες μου!Τι τυχερές είστε οι μανούλες,που τα έχετε καθημερινά!Να είναι ευλογημένα όλα!
Εγραφα μια ωρα επεσε το ιντερνετ κ το εχασα.Συνοπτικα αυτη τη φορα.
Γιωτα μου εγω δεν ξερω να τα λεω κ πολυ ωραια αλλα να ξερεις οτι χαιρομαι που σε γνωρισα εστω ετσι,σε λιγο ελπιζω κ απο κοντα.Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λεει η Κατερινα γιατι τιποτα δεν σου χαριστηκε.Αγωνιστηκες κ αγωνιζεσαι για καλυτερη,πιο ποιοτικη ζωη.Μονο χαρουμενες κ ευτυχισμενες να ειναι ολες σου οι στιγμες απο δω κ περα!
Αβουλινι πιστευω οτι το σιροπι σου εχει δεσει καλα.Να μου φερεις να το δοκιμασω.Σου ειχα γραψει πολλα αλλα τωρα παει!Θα στα πω στο τηλ.
Η μανταμ Ναταλι θα ερθει το βραδυ να δει τα του οικου της.
Αγγελουδακι κλειστου το ματι κ εσυ!μακαρι να συμβαινει το ευχαριστο γεγονος αλλιως ψαξου μηπως εχεις υπογλυκιμιες κ χαμηλη πιεση.
Πωλινακι ευχομαι να βρεις γρηγορα δουλεια.Το παρον προγραμμα εγινε με γνωμονα μονο εσενα στα περισσοτερα σημεια του.Εγω παω συνεχεια Αθηνα.Ετσι κ αλλιως προτασεις εκανα.Δεν θα ειμαστε συνεχεια ολοι μαζι.Την Παρασκευη το βραδυ θα ερθεις αργα κ δεν νομιζω να εχεις ορεξη για κατι.Γι'αυτο ειπαμε να παμε θεατρο που εκεινη τη τη μερα εχει λαικη μονο με 10 ε.Το Σαββατο ειχες πει οτι θελεις να πας για ψωνια κ εγραψα ψωνια καφεδες φαγητο.Την κυριακη το πρωι μοναστηρακι θησειο για βολτα καφε κλπ επειδη ειναι τα τουριστικα μερη.Η συναντηση μπορει να γινει Σαββατο απογευματακι η Κυριακη το ιδιο γιατι μετα θα φυγεις.Το Σαββατο το βραδυ μπορουμε να παμε Τσανακλιδου κ να ερθεις κ εσυ αν αφησεις το μικρο με τον αδελφο σου η τον αντρα σου.Παλι Σαββατο η Κυριακη απογευμα μπορει καποιος να παει θεατρο η αλλου.Ο καθενας κανονιζει κ λεει την προταση του κ ολοι μαζι θα βγαλουμε το προγραμμα.Το αποφασιζουμε αυριο αφου το βραδυ θα δει κ το Ναταλακι για να κλεισουμε εγγερα εισητηρια κ τραπεζι.
Τόση ώρα είχα ξεχάσει ότι ήμουν συνδεδεμένη. Το θυμήθηκα τώρα που ήρθα να κλείσω τον υπολογιστή.
Γιώτα μου είναι υπέροχα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν και χαίρομαι που τα μοιράζεσαι μαζί μας. Ως άτομα δεν έχουμε περάσει και λίγα, ως παρέα τα καταφέρνουμε καλύτερα και με πάντα θετικότερη διάθεση! Η ισχύς εν τη ενώσει!
Αγγελουδάκι μου, καλοφάγωτο να πεις, αλλά και καλοξόδευτο! Να έχω μούτρα να το κεράσω και πουθενά...
Χαρά μου, αραιό το σιρόπι, επιμένω, αλλά νόστιμο το γλυκάκι! Θα το έχεις το βαζάκι σου, αρκεί να μη με λούσεις μ' αυτό!
Μαντάμ, καλωσορίσατε στον ταπεινό σας Οίκο! Οι πιστές σας σας περιμένουμε και σας φιλούμε!
Πάω για ύπνο κορίτσια! Κουράστηκα σήμερα. Λαική, δουλειά, γλυκό, γυμναστήριο, μαγείρεμα, φτάνει για σήμερα! Σας καληνυχτίζω χιουμοριστικά, με την αφορμή που με έκανε να γελάω χθες βράδυ. Φρέσκο, φρέσκο, τώρα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:
http://www.youtube.com/watch?v=3TZ1J4ZvPp4
Φιλάκιαααα!!! YEAHHHHHHHHHHHH!!!! :lol:
Κατσε φιλεναδα να σε φιλησω κ εγω!Ονειρα ομορφα χαρα μου.Καλη σου νυχτα!
Τσανακλιδου κ Θωμαιδης!!Θα τους δω κ μαλιστα με το Ναταλακι μου!
http://www.youtube.com/watch?v=-57EYVvNQJ8
ειναι συνηθεια παλια το Σαββατο στην πολη.....
Ταραντελλα
Σίριαλ τα εισιτήρια μου!Quote:
Originally posted by polinaki1983
ΥΓ: Ναταλάκι ελπίζω να κανόνισες τα εισιτήρια για Αθηνα!!!
Και καλά ο ΟΣΕ έχει προσφορά από 9 ευρώ Αθήνα-Θεσσαλονίκη για περιορισμένες θέσεις και μόνο μέσω ηλεκτρονικής κράτησης.
Εμένα μου φάνηκε παντελώς αναξιόπιστη η σελίδα(επέλεγα Θεσ.-Αθήνα και μου έβγαζε Αθήνα-Θεσ.,τα 9 ευρώ τα έβγαζε περισσότερα)
τέλος πάντων ο αδερφός μου επέμενε να μου κλείσει και μου έκλεισε Σαβ 19 Νοεμ. Αθήνα-Θεσ. στα 50 σχεδόν ευρώ!Ηλεκτρονική ακύρωση
δεν μπόρεσε να κάνει καθώς και καλά τα στοιχεία της κράτησης δεν υπήρχαν και υποδείκνυε να πάμε στα γραφεία του ΟΣΕ
να κάνουμε αυτοπροσώπως την ακύρωση.Πάω κι εγώ στο σταθμό της Κατερίνης και μου λέει η υπάλληλος(μα τι άσχετοι άνθρωποι
καταλαμβάνουν τις θέσεις!)πως αφού δεν έδωσα τα χρήματα σ'εκείνη,δεν μπορεί να μου κάνει την ακύρωση και να πάω σε αυτόν
που μου πήρε τα λεφτά.Αμάν έκανα να της δώσω να καταλάβει πως το internet δεν είναι άνθρωπος...Δε βγάλαμε άκρη φυσικά
κι έτσι αύριο θα πάω στα γραφεία της Θεσσαλονίκης με την ελπίδα να βγάλω το σωστό εισιτήριο.Η μαμά καλά δεν είναι,αλλά επιμένει
να έρθω.Για να είμαι ειλικρινής χαρά δεν έχω,αλλά ελπίζω να τη βρω στην πορεία,στις συναντήσεις μας,στις μοναχικές μου βόλτες,
στις ομορφιές που θα δω...Νομίζω έχω τα κινητά όλων σας...Ελπίζω δηλαδή...
Εννοείται θα τα πούμε τετ α τετ πριν τη μεγάλη συνάντηση(αυτά θα τα βρούμε μεταξύ μας)για την οποία καλό είναι ν'αρχίσουν
οι προτάσεις για μέρα,ώρα και κυρίως μέρος.Να δούμε πόσοι είμαστε κλπ.Να πούμε Κυριακή απόγευμα τη μεγάλη συνάντηση;
Παιδιά θα φέρετε;Αν ναι,προτείνετε οι γονείς μέρη που να ικανοποιήσουν κι εκείνα.Κάτι εύκολα προσβάσιμο ε;
Διάβασα το πρόγραμμα της Γλαύκης(μου τα είπε άλλωστε και τηλεφωνικά).Σίγουρα θα πάμε Τάνια(δική μου ήταν άλλωστε η απαίτηση)
Κι η Γιώτα είναι μέσα για Τάνια.Ποιοί άλλοι ενδιαφέρεστε,πείτε εγκαίρως να κλείσουμε τραπέζι.Σάββατο βράδυ.
Για τα θεατρικά δεν ξέρω ακόμα...Ομολογώ πως είμαι πιο πολύ του δράματος εγώ..."ο χορός του θανάτου"΄μάλλον κάτι μου κάνει...
Κατερινάκι μου,σόρυ,αλλά Ρουβίτσα δεν είμαι...Τι άλλο έχει σε μουσικά σχήματα;Επίσης δεν κοίταξα ακόμα τι έχει από εκθέσεις
κι άλλα ενδιαφέροντα δρώμενα.Εσείς οι Αθηναίες σφυρίξτε τίποτα,που υπέπεσε στην αντίληψη σας...Έλα να οργανωνόμαστε!
Σάββατο μεσημέρι(μετά αγορά)λέμε για πεντάδα(επιθυμία Πωλίνας).Πωλίνα και Γιώτα οκ.Γιάννα και Κατερινάκι,μπορείτε;
Δείτε το χρόνο και τις ορέξεις σας και ν'αρχίσουν να παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα!Αλήθεια...η πόλη θα είναι στολισμένη;
Ας ελπίσουμε να μην είναι καμμένη μετά τη 17 Νοέμβρη...Quote:
Originally posted by NADINE
Αλήθεια...η πόλη θα είναι στολισμένη;
Σωστό κι αυτό...
Ακόμα να φυλάξεις το θησαυρό σου;Χάιντε!Αρκετά!Στο κρεβάτι σου,το διπλό σου!
Ναταλια παμε στο Μιχαλακοπουλο.Ειναι απο τους ηθοποιους που παρακολουθω κ θα την εβλεπα ετσι κ αλλιως την παρασταση αυτη την επομενη φορα.Θα τη δουμε τωρα κ θα δω την Φαυστα την αλλη.Εχει κ αυτη 10 ε την Παρασκευη.Πες μου σιγουρα να παει η νυφη μου να παρει τα εισητηρια.
Aμάν πια οι Καλαματιανογκομενογιατροί !Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Πηγα στο νοσοκομειο σημερα κι εκανα την εξεταση με την πορτοκαλαδα για να δουμε αν εφυγε το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου.Η γιατρος μου ειχε τελειωσει η συμβαση της κ ειχε φυγει κ με ανελαβε ενας αλλος γιατρος,αλλα τι γιατρος....Κολαση κοριτσια κολαση!Σκεφτομαι ολο αρρωστη να ειμαι!
Εντωμεταξύ έχει ένα χρόνο που εκκρεμεί αυτή η εξέταση για μένα.
Την είχα κάνει παλιά αλλά επειδή έπαιρνα χάπια γαστροπροστασίας
δεν ήταν αξιόπιστο το αποτέλεσμα και τα έκοψα για να την κάνω
κι από τότε την κάνω...Λες να κλείσω στον χοτ Ντόκτορ τον Φεβρουάριο;
Οκ.Κάτσε να δώσουμε μιά μέρα χρόνο και στους υπόλοιπους αν ενδιαφέρεται κάποιος ακόμα,Quote:
Ναταλια παμε στο Μιχαλακοπουλο.Ειναι απο τους ηθοποιους που παρακολουθω κ θα την εβλεπα ετσι κ αλλιως την παρασταση αυτη την επομενη φορα.Θα τη δουμε τωρα κ θα δω την Φαυστα την αλλη.Εχει κ αυτη 10 ε την Παρασκευη.Πες μου σιγουρα να παει η νυφη μου να παρει τα εισητηρια.
να ρωτήσω και την ξαδέρφη μου που τον έχει μεγάλη αγάπη,αν δεν την έχει ήδη δει...
Κανένα απολύτως ενδιαφέρον!Ευτυχώς γιατί μετά όχι μόνο θα ζητούσαν τα λεφτά τους πίσω,αλλά θα τρώγαμε και ξύλο!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μπορεί να μην βγάζει σχεδόν ποτέ, αλλά εμένα μου υποσχέθηκε πως θα βγάλει μαζί μου μία, για να την έχω για ενθύμιο!!!!Quote:
ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!!!!
Επιτελους ειμαι κατοχος φωτογραφιας της Ναταλιας!Η αληθεια ειναι οτι μου στοιχησε λιγο ακριβα....1000 ευρω ζητουσε το Λουμπι.Μοιρασαμε τη διαφορα,τα βρηκαμε πιο κατω!Εχει κ μια ταρατσα να τελειωσει το κοριτσι,τι να κανει?Αλλα κ επειδη κ εγω πρεπει να βγαλω τα λεφτα μου σκεφτομαι να τη βγαλω σε δημοπρασια η να κανω αντιτυπα κ να τα πουλαω εναντι παχυλης αμοιβης!Οσοι πιστοι προσελθετε!Δεχομαι προσφορες!Να διευκρινισω οτι ειναι δυσευρετες οι φωτογραφιες της αφου δεν βγαζει σχεδον ποτε!
Πωλίνα σου την υποσχέθηκα τη φωτογραφία...θα το κάνω κι αυτό!Μάλιστα θα έχω μηχανή να βγούμε όλοι μαζί!
Κάθε φορά έχω μαζί μου κι όλο διστάζω...Μόνο μία με την Αλαλουμένια και τη Λινταλένια έβγαλα,αλλά χωρίς εμένα.
Από εκείνη τη βραδιά χύμα στο κύμμα που με πήγατε κι έφερναν οι μετρ τασάκι στη φλογερή ξανθιά να καπνίσει μέσα κατ'εξαίρεση!
Ναταλια ενδιαφερον εχουν στο ιδρυμα Θεοχαρακη αφιερωμα για τα 100 χρονια απο τη γεννηση του Οδυσσεα Ελυτη κ στο μεγαρο μουσικης εκθεση με εργα του Παναγιωτη Τετση απο την εθνικη πινακοθηκη κ ιδιωτικες συλλογες.Επισης ελληνες ζωγραφοι στα ημερολογια της ΑΓΕΤ στο μουσειο Μπενακη.
ναταλια! τι εγινε στη μαστογραφεια??
Κάποια με παρακολουθεί ή μου φαίνεται;Quote:
Καλε μηπως η Ναταλια κανει τετοια μαστογραφια κ της αρεσει τοσο πολυ που δε λεει να ξεκολλησει?
Με δελέασε ο τύπος,ΔΝΤ έχουμε,για έξοδα δεν είμαστε,είπα να του κάτσω!
Έλα όμως που δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση από το πρόσωπο του
και τον έσκασα τον άνθρωπο και τον έτρεχα στα επείγοντα κι άντε να εξηγήσω πώς συνέβη!
Τώρα δεν ξέρω αν η διάγνωση του δεν είναι αξιόπιστη,πάντως μου έβγαλε ένα λίπωμα
στ'αριστερά κι ένα ιναδένωμα στα δεξιά,που θέλει παρακολούθηση(επανεξέταση σε 4 μήνες).
Ομολογώ πως λόγω κάποιων πόνων στο δεξί στήθος και μασχάλη και πλευρό τους τελευταίους μήνες
και κυρίως της ευχής μου(τότε που περιμέναμε τ'αποτελέσματα της μαμάς)να έχω κι εγώ καρκίνο
αν είναι να έχει εκείνη,εντυπωσιάστηκα που έχω μόνο αυτά.Πήραμε παράταση λοιπόν!
Λινταλένια μου και λοιπές ανεξέταστες να πάτε να το κάνετε.Ελπίζω ήδη να φροντίζετε τα ετήσια τεστ παπ σας!
Ελα να παμε μαζι για την εξεταση.Παιρνεις το τεστ απο το φαρμακειο ,πας νηστικη κ με μια πορτοκαλαδα φυσας περιμενεις μιση ωρα ξαναφυσας,το στελνουν Αθηνα κ αν ειναι παλι θετικο σε παιρνουν τηλ να ξανακανεις θεραπεια.Δεν θελει ραντεβου.Θα παμε μαζι το Φεβρουαριο.Δε θα κανεις τα γλυκα ματια στο γιατρο.....?
Τέλεια!Λατρεμένος ο ένας,αγαπημένος ο άλλος.Αν δεν προλάβουμε μαζί στις μέρες σου θα πάω σίγουρα μόνη μου,ευχαριστώ!Quote:
Ναταλια ενδιαφερον εχουν στο ιδρυμα Θεοχαρακη αφιερωμα για τα 100 χρονια απο τη γεννηση του Οδυσσεα Ελυτη κ στο μεγαρο μουσικης εκθεση με εργα του Παναγιωτη Τετση απο την εθνικη πινακοθηκη κ ιδιωτικες συλλογες.
μμμμμ...χιουμοράκι....Αν θέλω να σε δω βέβαια...Quote:
Originally posted by alalumaki
Παιδιά επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω, αν γίνει η συνάντηση στείλτε μου ένα U2U, ή Ναταλάκι πάρε κανένα τηλέφωνο για να το ξέρω. Αν θέλεις να με δεις βέβαια !!!!!!!!!!!
Ήμουν κάθε χρονιά που ερχόταν στο Μύλο!Αν πρόσεξες καμιά με μαύρα να κλαίει ακατάπαυστα,εγώ ήμουν!Quote:
Originally posted by koritsaki
την τσανακλιδου την εχω ακουσει στο μυλο στη θεσσαλονικη. πολυ ερωτικη γυναικα! πολυ ερωτικη φωνη! και δημιουργει πολυ ερωτικη ατμοσφαιρα!
στην εμφανιση και στην ηλικια μου θυμιζει τη μαμα μου, γι αυτο την αγαπω!
Φέτος βέβαια δεν προβλέπονται σπασμοί,ζάλη κι αναφηλητά,αλλά ένα ντεκολτέ στάνταρ θα το βρέξουμε!
Κρίμα που δεν έρχεσαι κι εσύ,μις Ζάρα και τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας φυσικά...το Αβουλίνι,το αγγελουδάκι...όλες!
Τι καλά να γινόταν κάποτε να είμαστε όλοι μαζί να γίνει της κολάσεως!
Quote:
Originally posted by Ava
Η Βέφα έλεγε, αφού κρυώσουν τα μπαλάκια, να τα στίψουμε με τα χέρια μας να φύγουν τα πολλά νερά. Σε αυτό το στάδιο διαπίστωσα ότι με το στίψιμο χάνουν το σχήμα τους, οπότε τα άφησα έτσι.
Το αποτέλεσμα πιστεύω πως θα κριθεί απόλυτα μόλις κρυώσει εντελώς. Αν είναι ακατάλληλο, θα κρεμάσω τα μπαλάκια στο δέντρο, μην πάνε και χαμένα!
ναταλια! αν δεν ηταν η αγγλια μπορει να ερχομουν!
αλλα δεν μας χαλαει εμας γιατι μπορουμε να βρεθουμε και θεσσαλονικη!που ειναι και για τις 2 μας πιο ευκολο.
ασχετο! ντεκολτε να βαλεις! πολυ θα ταιριαζει με την ερωτικη ατμοσφαιρα!
αλλα δεν μου απαντας τι εγινε με τη μαστογραφια και με βαζεις σε σκεψεις κακες!!!
Ναταλια μαλλον δεν το ειδες γιατι το προσθεσα μετα τους πινακες της ΑΓΕΤ στο Μπενακη.Εγω θελω να τα δω ολα.Μπορουμε να συνδιασουμε ιδρυμα Θεοχαρακη με μουσειο Μπενακη Κολωνακι Ερμου κ μια βιαστικη στην χαριλαου Τρικουπη που θελω για παπουτσια το Σαββατο το πρωι κ την Κυριακη το πρωι μεγαρο μουσικης με το μετρο κ βολτες Μοναστηρακι Θησειο Διονυσιου Αεροπαγιτου μεχρι το μουσειο καφε χαζεμα στα πολυ καλα κοσμηματα που πουλανε τα παιδια εκει κ φαγητο φυσικα στου Θαναση η στο Μπαιρακταρη.Ο Θανασης ειναι must!!Σκεψου κ κανονισε κ με τα αλλα παιδια για να κανονισω κ εγω με ξαδελφη αδελφο αδελφη κλπ.Την κορη μου την ξεχασα!
Καλά καλέ!Δε σου είπα ένα λίπωμα κι ένα ιναδένωμα;Θέλεις να σου στείλω και τις πλάκες;
Εννοείται συναντιόμαστε Θεσσαλονίκη με την πρώτη ευκαιρία.Αν θυμάμαι καλά πολύ πριν γίνεις
Ναταλένια έχεις τα τηλέφωνα μου κι αυτήν μου την πρόσκληση,κοπελιά!Που με έχεις γραμμένη
τόσον καιρό και τώρα μου ξεησώθηκες!Εντωμεταξύ εγώ γιατί κατάλαβα πως έπρεπε να ήσουν
τώρα Αγγλία;Πότε τελικά φεύγεις;Μην ξεχάσεις να μας φέρεις φωτογραφίες ε;Αγγλία δεν έχω πάει!
Ναταλια δε θα μου το κανεις αυτο !Αν αρχισεις τα κλαματα εσυ εγω θα κανω πλημμυρα.....Αστο....
Μα εννοείται θα φάμε στου Θανάση!Για ποιόν άλλον λόγο λες να κατεβαίνω;
Καλέ,ποιός Θανάσης και πώς το φαντάζεσαι να τα προλαβαίνουμε όλα αυτά;
Και μάλιστα στο Σαββατοκύριακο που θα είναι η Πωλίνα και οι υπόλοιπες
λογικά έχουν περισσότερο χρόνο,που δεν εργάζονται.Θα δούμε και πού είναι τί
(γιατί κι οι αποστάσεις τρώνε χρόνο στην Αθήνα)και όλο σε κάποια έκθεση
θα πάμε μαζί.Πάνω απ'όλα οι συναντήσεις μας κι η Τάνια μου.Χαλλλαρά!
Μη μου πεις πως έβγαλες ήδη και πρόγραμμα εβδομάδας Καλαμάτας!
Ναταλια μου θα λατρεψεις το Λονδινο.Στο λεω σιγουρα.Αν σ'αρεσουν τα παραδοσιακα κτηρια,τα μεγαλα παρκα,τα μουσεια,τις αγορες,τι να πρωτοπω!Κοβεν γκαρντεν,Τραφαλκαρ σκουεαρ...Κ αλλο ταξιδακι εκτος το Παρισακι βλεπω!
Είσαι τυχερή που η καρδιά μου είναι ελεύθερη από πόνο χωρισμού κι απλά έχει τις μοναξιές της και κάποιες αναμνήσεις.Quote:
Ναταλια δε θα μου το κανεις αυτο !Αν αρχισεις τα κλαματα εσυ εγω θα κανω πλημμυρα.....Αστο....
Το αν θα κλάψω σε παράσταση είναι ένδειξη του πόσο είναι καλή!Κι η Τάνια μου,που σπαράζει τραγουδώντας,ποτέ δε μ'απογοήτευσε!
Αν νιώθεις πως θα χαλαστείς και δε θέλεις να έρθεις,πήγαινε να Φαουσταθείς.Η Γιώτα πάντως κι εγώ κι όποια άλλη θέλει,θα πάμε!
Και υπόψιν θα πάω κρυφά από φίλους μου μη φορουμικούς για να πάω μαζί σας!Την έχασα το καλοκαίρι,δεν την ξαναχάνω!
απαπα μεσα σε ολα τα μυνηματα δεν το προσεξα οτι μας το ειπες ηδη!
βασικα ειδα τη φωτογραφια του ''γιατρου'' που ειχες κοτσαρει απο κατω και θεωρησα οτι γραφεις γι αυτον και περιμενα εναγωνιωδως να δω την απαντηση σε καποιο σοβαρο ποστ!:smirk:
ποτε να μην ξανα ευχηθεις τετοιο πραγμα! κι αν οχι για σενα τουλαχιστον γιαυτους που ειναι γυρω σου και σ αγαπανε!και πονανε παντα πιο πολυ κι απο τον ιδιο τον αρρωστο!
ολα καλα λοιπον!
κανεις την παρακολουθηση σου και εισαι Qρια!
την παρασκευη πεταω. φωτογραφιες θα φερω αλλα θα τις αναρτησω μονο αν καταφερω και χασω αστω 100 γραμμαρια σε αγγλικο εδαφος!
το βαζο στοχο!
κι εγω δεν εχω παει ξανα...
και μεσα στην κριση θελω και βρετανικο μουσειο και μανταμ τισσο η κυρια!
Ως εδώ;Τι είναι αυτό πάλι;Σε χάνουμε από πελάτη ή από δω και πέρα δεν έχει ευχαριστίες;Να ξέρουμε άμα είναι,μη στηρίζουμε τζάμπα!Quote:
Originally posted by monahoiot
Σας ευχαριστώ που μου κάνατε παρέα σε αυτόν τον δρόμο ως εδώ.. η συντροφιά σας με στήριξε και με στηρίζει..
Εννοειται!Κ ανοιξε κ ενα καινουριο καφε σε ενα σπιτι που δεν παω γιατι θελω να παω πρωτη φορα μαζι σου.Το προγραμα που λεω γινεται.Τα 2 πρωτα μουσεια ειναι Κολωνακι κ απο κατω η Ερμου.Με το μετρο απο συνταγμα,εγω απο Ευαγγελισμο εισαι σε 2 λεπτα στο μεγαρο.Τωρα φυσικα εγω κανονιζω με τα δικα μου δεδομενα που τους λεω τι κανω καθε φορα το 3ημερο στην Αθηνα κ παθαινουν πλακα ποτε τα προλαβα ολα.μαλιστα πολλες φορες παω κ απογευματινη κ βραδυνη παρασταση στο Θεατρο.κανονισε τα δικα σου εσυ κ θα τα βρουμε.Φιλακια!Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!Σαν παιδακι που ανυπομονει να βαλει τα καινουρια του παπουτσια!
Ε,μα εννοείται!Και λίγα λες!Έχει τόσες γκαλερί και το μουσείο φυσικής ιστορίας...πού να πρωτοπάς!Quote:
Originally posted by koritsaki
την παρασκευη πεταω. φωτογραφιες θα φερω αλλα θα τις αναρτησω μονο αν καταφερω και χασω αστω 100 γραμμαρια σε αγγλικο εδαφος!
το βαζο στοχο!
κι εγω δεν εχω παει ξανα...
και μεσα στην κριση θελω και βρετανικο μουσειο και μανταμ τισσο η κυρια!
Συνήθως στις μεγάλες πόλεις έχουν κάρτες μουσείων που συμφέρουν.Κοίταξε αν έχει και στο Λονδίνο.
Εγώ πάντως το μόνο που δε θα πήγαινα θα ήταν τo Madame Tussauds.Στο ʼμστερνταμ ούτε που μπήκα!
Αλλά περί ορέξεως...Μη χαλιέσαι πάντως!Και μόνο που θα βολτάρεις αγκαλιά με τον καλό σου στα βροχερά σοκάκια
και καταπράσινα πάρκα και μάλιστα στο τζαμπέ,είσαι πιο Qρία από τις Qρίες!Να περάσετε τέλειααααααααααααααα!
Και φωτό ζήτησα του Λονδίνου,όχι δική σου.Όχι πως με χαλάει φυσικά-το αντίθετο μάλιστα,αρκεί να χαμογελάς ευτυχισμένη!
Αυτό με τα 100 γραμμάρια δεν το σχολιάζω.Και μόνο να πάψεις να το σκέφτεσαι,έφυγε ο κάλος πολλαπλάσιων γραμμαρίων!Φιλάκιααα
Εγω Τανια θα παω κ στο ειπα πρωτη!Αν δε με θελεις παρεα να κλεισω το διπλα τραπεζι!Δεν σκοπευω να καθομαι διπλα σου ορθια κ ας εχει τα μισα λεφτα.παντως κοντα σου θα ειμαι!
Ναταλια εχουν φερει κ κατι απο το μουσειο φυσικης ιστοριας του Λονδινου στην Αθηνα νομιζω.Μηπως να παμε κ εκει?Για το μικρο της Πωλινας ειναι ωραιο αυτο.Δεινοσαυροι κ τερατα.
Κι εγώ μέχρι τελικής πτώσης είμαι,μη νομίζεις.Του ξεπαρταλιάσματος είναι όλα τα ταξίδια μου.
Απλά τη συγκεκριμένη φορά δίνω προτεραιότητα το Σ/Κ στους ανθρώπους παρά στα δρώμενα,
επειδή έχω και την πολυτέλεια των πολλών ημερών για να τα συνδυάσω όλα.Θα τα βρούμε,
μην ανησυχείς!Κοιμήσου ήσυχα,παιδάκι,απόψε!ʼντε,να τηλεφωνήσω κι εγώ στο Λούμπι μου
και να πέσω στο διπλό μου,σαν κάποιες κάποιες ήδη στο έβδομο όνειρο!Τα λέμε αύριο και πάλι.
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ
Μου λες καληνυχτα κ οτι πας να με κερατωσεις τηλεφωνικα με το Λουμπι σου?θα με γραψουν οι εφημεριδες οτι ξεμαλλιασα συμπατριωτισσα για χαρη Θεσσαλονικιας!Ευτυχως που η Λιντα ειναι μακρια.Καληνυχτα καρδια μου....
Καλά καλέ!Σταμάτα να συμπληρώνεις!Τι θα πρωτοδούμε;Ωραία ιδέα πάντως για τα παιδιά!Quote:
Ναταλια εχουν φερει κ κατι απο το μουσειο φυσικης ιστοριας του Λονδινου στην Αθηνα νομιζω.Μηπως να παμε κ εκει?Για το μικρο της Πωλινας ειναι ωραιο αυτο.Δεινοσαυροι κ τερατα.
Είχα πάει τον ανηψιό μου στης Φρανκφούρτης κι ήταν όλο κοίτα Ναταλία και κοίτα Ναταλία!
Παρένθεση:Το λέγαμε μέρες πως θα πηγαίναμε εκεί οι δυό μας κι ήταν ενθουσιασμένος(3 ετών τότε ο Νόα).
Κι όταν γυρίσαμε και τον ρώτησαν οι γονείς του για τους δεινόσαυρους κι όλα όσα είδαμε απάντησε
απογοητευμένος "Δυστυχώς ήταν όλοι νεκροί!"Ας δει καλύτερα τα ζωντανά στο Αττικό πάρκο ο Αντρίκος,λέω εγώ...
χαχα!
πως να κρυφτεις απ τα παιδια?ετσι κι αλλιως τα ξερουν ολα!!!!
Τώρα που είπε για ξεμάλλιασμα η Γλαύκη,θυμήθηκα,σλιβωμένες μου,που ήθελα να σας πω
πως πραγματικά βγαίνουν κάμποσα νέα μαλλιά και να μη μου στεναχωριέστε!Βέβαια και που
ξαφνικά σταματούν να πέφτουν όπως ξαφνικά ξεκίνησαν σας έλεγα,αλλά έπρεπε να το
επιβεβαιώσει και το Κατερινάκι για να με πιστέψετε!Το προσπερνώ(αφού το είπα καλά καλά!)
Το λοιπόν!Τα δικά μου μαλλιά είναι σπαστά.Όταν μακραίνουν πολύ γίνονται μπούκλες κάπως.
Και τελευταία είναι μια φριζαρισμένη αηδία(να δω πώς θα τα κόψω να σουλουπωθούν)και προχθές
συνειδητοποίησα το γιατί.Είναι τα καινούρια,τα μετά σλιβ!Έχουν γίνει κάπου μία παλάμη μήκος
και όπως τούφες έπεφταν,έτσι τούφες βγαίνουν κι όλο πετάγονται τριχάκια,πέρα από τις φύτρες
στο μέτωπο.Έχω την αίσθηση πως σχεδόν ξαναβρήκα εντελώς την παλιά μου πυκνότητα.Αλήθεια!
:thumbup:Quote:
Φωτογραφίες...παρόν που γίνεται παρελθόν προτού προλάβεις να συνειδητοποιήσεις...
Φωτογραφίες...γιατί όσα κι αν δίνεις στο παρόν,το χρόνο πίσω δε γίνεται να γυρίσεις...
Εσύ,κράτα μου μια θέση πρώτο τραπέζι πίστα στο σεμινάριο κι αν γίνεται βρες και λίγο χρόνο νωρίτερα... :love:
Καλημερούδιαααααααααααααα
Καλημερούδια!
Να θεωρήσω ότι φταίει το χρώμα των μαλλιών μου που δεν έχω καταλάβει ακόμα που θα γίνει η συνάντηση?
Το πότε ΜΑΛΛΟΝ το κατάλαβα, θα γίνει την Κυριακή 27 Νοέμβρη ή και εκεί έπεσα έξω?
Τα καλά νέα με μένα είναι ότι έχασα άλλο ένα κιλάκι και είμαι 85,2.