γεια σας αγαπημενες μου.
Printable View
γεια σας αγαπημενες μου.
μοναδική Μαρία, πότε έχεις κανονίσει για την επέμβαση? το ξέρεις ήδη αλλά θα το πω και εγώ, η υγεία σου έρχεται πρώτη. Οι αγαπημένοι σου θα σε στηρίξουν είμαι σίγουρη, έστω και την ήστατη στιγμή.
Όσο για τα φυστίκια τι να πω.... μιλάμε για κόλαση!! αυτός ο κουβάς είναι ικανός να καταρρήψει όλα τα μανίκια εδώ μέσα!
Σήμερα πάω αγορά για να ψωνίσω μερικά καινουργια ρούχα για την νέα δουλειά καθώς η ενδυμασία εκεί που πάω είναι πολύ " ταγιερ- κοστούμι" φαση και δεν έχω ούτε ένα τώρα πια. Πονάει η τσέπη μου αλλά τι να κάνω.. πως να εμφανιστώ? Σκοπεύω βέβαια να παω κανενα Ζαρα και H&M οπου οι τιμές είναι πιο προσιτές. Με βλέπω να κόβω το κάπνισμα για να την βγάλω αυτόν τον μήνα.
Καλησπέρα τσούπρες μου :)
Καλησπέρα Ελάκιον. Λιλάκι πως πάνε τα πράγματα στο σπίτι με τους επισκέπτες; Το μωράκι σταμάτησε να κλαίει ή θα φωνάξεις τον Ηρώδη; χιχι Κατερίνα καλά ψώνια.
Καλησπέρα Φιστικοτζινάκι μου! :love:
είμαι λίγο φρικασρισμένη αυτές τις μέρες και προσπαθώ να οργανωθώ να κάνω δυο τρία πράγματα που με απασχολούν, αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη!
Καλησπερα σαααααααας!!!!!! Τι μου κανετε?
Μοναδικη μου τωρα ειδα το ποστ σου! Λυπαμαι που νιωθεις χαλια και που η οικογενεια σου σκεφτεται τον εαυτο της! Ειμαι 100% σιγουρη οτι ΟΛΟΙ τουα ανησυχουν για εσενα και επειδη εκανες προσφατα και το μανικι τους ηρθε λιγο βαρυ και ψιλοφοβουνται.. Να δεις που ολα θα πανε καλα και σε λιγο θα εισαι και χολη free και θα νιωθεις τελεια!!
Προσπαθησε να τρως αγαπη μου μην παθεις και τιποτα οκ?
Εγω σημερα θα βγω (παραξενοοοοο!!! χαχαχαχαχα) και λεω να παω να ζυγιστω κι ολας.. Δεν ειναι και σιγουρο, θα δω!!
ΕΧΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ 5 ΜΗΝΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Σαν ενας μου φαινεται!!! ΧD
Τζινακο ειμαι χαλια.εχω αρρωστησει με αυτη την υποθεση.δεν τρωω δεν κοιμαμαι με εχει πειραξει το εντερο μου.ουτε νερο δεν θυμαμαι να πινω.προσπαθω να το παρω αλλιως αλλα προς το παρον με εχει παρει απο κατω.
λιλακι υπομονη ποσο θα κατσουν πια???
σε λιγο θα βρεις παλι τη σειρα σου
βαμπιρακι ποτε ερχεσε αθηνα??
στις 7 του μηνα θα φυγουν καλλιοπη μου εχουν μερες ακομα.ευχομαι να μην κανω παλι βολτα στο νοσοκομειο
Γιατι ρε Λιλα μου σε πειραζουν τοσο? Ειναι πολυ σπαστικοι??
Καλλιοπη μου τωρα σε λιγο θα παρω παλι τηλ τον Ευαγγελισμο για να μου πουν ημ/νια!!! Μολις μου πουν θα σας πω!!!
Μου ελειψε η Αθηνααα!!!
ναταλιτσα στον ευαγγελισμο θα κανεις το pet-scan???οταν βρω χρονο θα σας γραψω ολη την ιστορια και θα καταλαβετε γιατι ειμαι τσαντισμενη
Λίλα είμαι σίγουρη ότι έχεις τους λόγους σου που νοιώθεις έτσι, όμως δεν είναι λύση να κάνεις κακό στον εαυτό σου παραλείποντας τα γεύματά σου ή καταλήγοντας στο νοσοκομείο. Ετσι προσθέτεις και άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα. Προσπάθησε να κλείσεις τα αυτιά σου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.
λιλακι κοιτα τον εαυτο σου και ασε τους αλλους
καλα στα λεει η φυστικοτζινα μη τρεχεις σε νοσοκομεια δεν ειναι καιρος για τετοια αντε και περιμενουμε να ερθεις αθηνα
Συνφωνω με την γιατροΤζινα!!
Ναι Λιλακι μου στον Ευαγγελισμο, εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως!! Βασικα μπορω να την κανω σε 4 νοσοκομεια και στον Ευα βγαινει αποοτι φαινεται γρηγορα και ειναι και καλο νοσοκομειο..