Λιλεσιον ποτε πας Α9ενς?
Printable View
Λιλεσιον ποτε πας Α9ενς?
θα ανεβω η στις 7 η στις 10 η στις 13.
Ή στις 16 ή στις 19 ή στις 22! :lol: :lol:
Helloooooooooooooooooooo
Τι κάνετε???εγώ ευτυχώς καλυτερεύω.....πρέπει να πάρω τα πάνω μου γιατί δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι!!!!
Κάνα νέο από την Νίνα έχουμε???
Λίλα γιατί δεν κοιτάς να λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι???
Νομίζω τον Σεπτέμβριο θα έχουμε μεγάλες συναντήσεις στην Αθήνα!!!!
Τζίνα αυτό με τα κιλά ηλίθιο κόλλημα δικό μου....φοβάμαι ότι μόλις γίνω καλά η ζυγαριά θα με δείχνει παραπάνω....χαζομάρες...θα ζυγιστώ σε λίγο κ θα αλλάξω το τίνκερ!!!!
Αντα χαίρομαι που είσαι καλύτερα, να τρως όσο πιο θρεπτικά μπορείς για να δυναμώσει ο οργανισμός σου. Η Νίνα είπε ότι θα την κρατήσουν 3 ημέρες, αν δίνουν εξιτήριο το σ/κ θα έχουμε τότε νέα της αλλιώς από Δευτέρα.
πονάωωωωωωωωω κόρες...
γιατι μακ μου?τι επαθες?
πονάει το στομαχάκι μου και φοβαμαι μήπως κόλησα την ίωση της γαστρεντερίτιδας που πέρασε και περνάει η οικογένεια μου..
Μακ τα χάπια που παίρνεις για το στομάχι δεν σε ανακουφίζουν; Εχεις και τα άλλα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας;
πήρα ένα σιμεκο αλλα τιποτα, τωρα θα μου φερουν πιο ισχυρά.. ακόμη δεν εχω τουαλέτα ή εμετό..
Μακ εύχομαι να είναι απλός στομαχόπονος και τίποτα άλλο, γρήγορα περαστικά σου.:love:
μόλις ήρθαν τα ζαντακ και κατι εμετικα σε περιπτωση που με πιασει, βλεπετε εχουμε αποθεμα, τρια μελη της οικογενειας με ιωση την τελευταια βδομαδα..ελπιζω τζινακο να ειναι απλα το παστελι που εφαγα..
Άντα μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα και ακόμη πιο πολύ χαίρομαι που μίλησες με την γραμματέα του γιατρού σου και σε καθησύχασε και εσένα και εμάς :D. Εύχομαι κάθε μέρα να νιώθεις και καλύτερα κοριτσάκι μου.
Μακόνες μου λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά γαστρεντερίτιδα μυρίζομαι... συνήθως με πόνο στο στομάχι ξεκινάνε οι άτιμες μαμώτι μου... Κοίτα το βράδυ να μην μείνεις μόνη σου! Είναι σοβαρό αυτό που σου λέω αγάπη ε; Εύχομαι να μην έχεις κολλήσει αλλά φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, μην σε πιάσει καμιά κρίση διάρροιας και εμετών και είσαι μόνη σου.
εκανα εμετό, αλλα συνεχιζει να ποναει το στομαχι..
τι σας τα λεω και εσας τωρα, σορι ρε κοριτσια βραδιατικα, την όρεξη μου ειχατε.. καληνυχτα, αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα, φιλια