ναταλακι μου!! εχουμε χαθει!!! δεν μπορεσα να δω και την αφη καθολου με αυτα και με εκεινα της νεας μου δουλειας!!!
αλλα πλησιαζει ο σεπτεμβρης!!!! και θα τα πουμε απο κοντα!!!
ποτε ξεκινανε τα μαθηματα στο πανεπιστημιο?
Printable View
ναταλακι μου!! εχουμε χαθει!!! δεν μπορεσα να δω και την αφη καθολου με αυτα και με εκεινα της νεας μου δουλειας!!!
αλλα πλησιαζει ο σεπτεμβρης!!!! και θα τα πουμε απο κοντα!!!
ποτε ξεκινανε τα μαθηματα στο πανεπιστημιο?
Καλημέρα Καλλιόπη, δεν θα έχει ίντερνετ ο γείτονας, δεν είμαι σίγουρη ακόμα αν θα έχει κάθε σ/κ. Καλημέρα και σε σένα Koritsaki, χαίρομαι που τα πας καλά με τη διατροφή σου και έχεις και καλή ψυχολογία, συνέχισε έτσι.
κοριτσοπουλα ειναι τελευταια μερα του μηνα σημερα κ τρεχω πιο πολυ κ απο τον Βεγγο..αργοτερα θα μπω..
Καλημέρα Μαράκι, καλή δουλίτσα.
Ξανακαλημέρα! Δεν ήταν σήμερα γραφτό μου να κοιμηθώ. Προσπάθησα κατά τις έξι να διαβάσω για να κοιμηθώ και πάνω που τα είχα καταφέρει και γλάρωσα.. Χρούτσου χρούτσου, χρούτσου χρούτσου. Τι έγινε, ρε παιδιά; Τρίβει η από πάνω (ηλικιωμένη) τα πατώματα με σύρμα; Όοοχι, ήταν ένας ήχος γλυκός, ένας ήχος ξεχασμένος.. Κάποιοι, ηλικιωμένοι ή όχι, το γλενούσαν πάνω από το κεφάλι μου και έτριζε το κρεβατάκι τους! Δεν πειράζει που με ξύπνησαν. Μπράβο τους και χαλάλι τους! Το λέει η καρδιά τους!
Στο θέμα της Λίλας τώρα. Το μόνο που έχω να συστήσω είναι υπομονή. Μέρες είναι, θα περάσουν. Ο καθένας πορεύεται ανάλογα με την αγωγή του. Αν αρχίσεις να τσαμπουκαλεύεσαι, το πολύ πολύ να προκαλέσεις οικογενειακή διαμάχη, γιατί δεν είσαι ευγενική με την καλεσμένη σας. Άστο να πάει στα κομμάτια, σφίξε τα δόντια και περίμενε να ξεκουμπιστεί. Εννοείται ότι μετά θα δώσεις πλήρη αναφορά στους δικούς σου για τα όσα άκουσες να λέει για σένα.
Καλημέρα Αβα, να πεις στους από πάνω να λαδώνουν που και που το κρεβάτι τους χιχι.
Καλημέρες!!!
Μακονάκι μου περαστικούλια σου!
Λιλάκι, υπομονη και σου ευχομαι να ξεκουμπιστούν για μπάνιο για να ξεκουραστείς! Εβαλες τίποτα στο στομαχάκι σου σήμερα???
Γλαυκη μου χαίρομια που είσαστε καλύτερα!!!
Ναταλάκι περιμένουμε να μας πεις πότε έρχεσαι!
Ελάκι μου γλυκο καμια τύχη με τα ξύλα???
Κατερινάκι καλή αρχή!!!!! Ψώνισες?
Μαράκι πότε μπαινεις εσυ?
Κοριτσάκι μπράβο για την απώλια!!!!
Avaki σε τι κατασταση είσαι???
Τζινάκι μου γλυκό τι γίνεται με τα φιστίκια σου? έχεις ακόμα παραγωγη?
Καλημέρα Αγγελικούλα, έχει μειωθεί αρκετά η παραγωγή αλλά κάτι γίνεται. Είναι καλό αυτό γιατί αρχίζω σταδιακά να κάνω φυστικοαποτοξίνωση χιχι.
Μακονι μου περαστικά σου! εύχομαι τα δύσκολα να πέρασαν και να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα μετά από έναν καλό μαραθώνιο ύπνο σήμερα. Ο ύπνος είναι το καλύτερο φάρμακο σε αυτές τις περιπτώσεις.
Λίλα, δύσκολη η κατάσταση , καταλαβαίνω την υποχρέωση αλλά υπάρχει και μια αξιοπρέπεια που πρέπει να διαφυλαχτεί. Μην το αμελήσεις στο μέτρο που σε παίρνει. έτσι σε εκτιμάνε και καλύτερα από το να σκύβεις το κεφάλι και να δέχεσαι τα πάντα.
Γλαύκη μου συγχαρητήρια για την απώλεια σου μέχρι τώρα σφαίρα πας και εσύ και η Αντα μας. Μην σχολιάσω το κιλάκι της Μακονες μου , αυτό ήταν αναμενόμενο αγάπη. μπορεί να επανέλθει μπορεί και όχι. Μην μου αγχώνεσαι και ολα θα πάνε καλά.
Αβουλίνι ξενυχτάς βλέπω και δεν μου αρέσει. Μάλλον δεν κουράζεσαι όσο πρέπει , πήγες το περπατηματάκι σου χθες?
Βγήκα αγορά χθες κορίτσια και ψώνισα μια φουστα, ενα παντελονι ,μια μπλούζα και ενα ζευγάρι δερμάτινες all time classic γόβες. Μου φέρνας οι πωλήτριες και η Ελι βεβαίως βεβαίως η προσωπική μου στυλίστρια, ζώνες, παντελόνια, μπλούζες, σακάκια και εγώ δοκίμαζα δοκίμαζα και στο τέλος πήγα στο ταμείο μόνο με τα απολύτως απαραίτητα για αρχή καθώς εκπτώσεις γαρ αλλά No money. Πήγα σπίτι και άνοιξα ντουλάπα για να αρχίσω να κάνω συνδυασμούς και έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τις αγορές μου.
Το γέλιο ήταν όταν ήμουν και δοκίμαζα στα BSB μου βάζει μια φαρδιά ζώνη η πωλήτρια και με έσφιξε τέρμα για να τονίσει όσο μπορούσε την μέση μου , βγάζω ένα επιφώνημα πόνου και μια αλλη υπάλληλος εκεί λέει στην κοπέλα που με έντυνε, " βρήκες μικρή μέση και την σφίγκεις? , άστην να παίρνει και καμία ανάσα" .΅ΕΓΩ μικρή μέση... χαχαχαχαχα έχει πολύ πλάκα, που να ξέρανε ότι μέχρι προπερσι δεν έμπαινε ούτε το δάκτυλό μου στα ρούχα τους.
Πάντως είναι αποκάλυψη κάθε φορά στα μαγαζιά . Στα κανονικά μαγαζιά το small , ή το νουμερο 1 μου είναι φαρδύ πια, στις αλυσίδες που έχουν πιο μικρά νούμερα βλεπε ζαρα, bsb toimoi Κλπ βρίσκω μια χαρά ρούχα. Όταν είχα λεφτά δεν είχα το σώμα και τώρα που έχω το σώμα δεν έχω λεφτά.... τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. ευχαριστημένη να είμαι.
και τι θα κανεις βρε τζινα αμα ξεχειμωνιασεις εκει????
δεν θα εχει φυστικια δε θα εχει μπανια δε θα εχει ιντερνετ
για ξανασκεψου το!
βεβαιως και να εισαι ευχαριστημενη κατερινακι!!!! γιατι το σωμα ειναι πιο σημαντικο απο τα λεφτα!!!!
και νομιζω ειμαστε ολες πιο χαρουμενες με ενα καλο σωμα και πιο οικονομικα ρουχα παρα με ενα χοντρο σωμα και πανακριβα ρουχα!!!!
αγγελικουλα εσενα πως παει η προσπαθεια σου?
λοιπον κοριτσια βλεπω μια σειρα και ειναι πολυ γλυκουλα (τελειως ασχετη με αυτα που βλεπω) αλλα εχει ενδιαφερον αν θελετε παραμυθακι ειναι οτι καλυτερο!
Once Upon A Time
http://www.youtube.com/watch?v=Yhvwt...yer_detailpage
Κοριτσάκι το παλευω όσο περισσότερο μπορώ. Εχω μειώσει πολύ τους υδατάνθρακες και τα γλυκα (αμα δει το τοπικ θα καταλαβεις...) δεν μπορώ να κόψω τα αναψυκτικά με τίποτα όμως....
Επίσης εχω αρχισει και κανω καθε μερα αεροπερπατητη (σαν step ενα πραγμα....) σημερα πρώτη φορά έκανα 20 min!
Καλημέραααα!
Πολλές ξενύχτισες είχαμε το βράδυ βλέπω...
Μακόνες μου περαστικά και γρήγορα εύχομαι. Ελπίζω να σε αφήσει σύντομα η διάρροια και να μπορέσεις να κοιμηθείς για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Άτιμο πράγμα η γαστρεντερίτιδα!
Αβάκι μου γέλασα πολύ με το πρωινό σου μήνυμα χιχιχιχι. Βρε τα γεροντάκια του έδωσαν να καταλάβει! Μακάρι και εμείς στην ηλικία τους να είμαστε τόσο ζωηροί! :lol:
Όσο για το παγωτίνι κανόνισε την πορεία σου γιατί θα έρθω και θα φέρω και παρέα ένα σμήνος μυρμήγκια για να κλέψουμε όλα τα παγωτίνια από την κατάψυξη :P.
Τζινάκιον ευτυχώς που η φιστικοπαραγωγή μειώνεται σιγά σιγά και σου δίνει χρόνο αποθεραπείας γιατί αν κοβόταν απότομα θα πάθαινες στέρηση :lol:. Όσο για τον επικείμενο χειμώνα τι να πω; Θα στεναχωρηθώ αν δεν σε έχουμε στην πόλη, άλλα το σημαντικό είναι να είσαι και εσύ καλά, αν στο Δήλεσι νιώθεις καλύτερα σκέψου το σοβαρά. Το σημαντικό είναι να είσαι εσύ καλα και η οικογένεια σου.
Μαράκι καλό κουράγιο με την δουλειά, το καλό είναι ότι είναι Παρασκευή σήμερα οπότε χαλάλι το τρέξιμο γιατί μετά θα έρχεται το ΣΚ :)
Ναταλόνι τρελοκόριτσο χαίρομαι που η αυτοπεποίθηση σου έχει ανέβει τόσο που έχεις πλέον το θάρρος και το θράσος να αντιμετωπίζεις τις κακεντρέχειες κατά πρόσωπο. Μπράβο κοριτσάρα μου!
Κοριτσάκι μου μπράβο για την απώλεια βάρους! Και δεν θέλω να ακούω βλακείες ότι χάνεις αργά, τα πας τέλεια!