Αβα δεν συμφωνώ με το χάλια, αφού υπνοβατούσες δεν έφταιγες εσύ ότι και να έκανες, είτε έτρωγες είτε έκανες οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς να λες που έτυχε μόνο μία φορά και δεν συνεχίστηκε.
Printable View
Αβα δεν συμφωνώ με το χάλια, αφού υπνοβατούσες δεν έφταιγες εσύ ότι και να έκανες, είτε έτρωγες είτε έκανες οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς να λες που έτυχε μόνο μία φορά και δεν συνεχίστηκε.
:lol: Άβα μου δεν παίζεσαι!
Καλη σου όρεξη λιχούδη μου! Εγώ ακόμη αναρωτιέμαι τι να μαγειρέψω σήμερα...
Δέχομαι ιδέες :D
Μπιφτεκάκια στο τηγάνι (ψητα, μην παιρνεις θάρος) σφησμένα με λεμονάκι και μανιτάρια συνοδευόμενα από ρύζι
αμα θες σου λέω και την συνταγή για τα μπιφτεκακια!!!!!
Άβα μου αν ήταν εντάξει ο πρώην σου θα την έβρισκε χαριτωμένη την λιχουδουπνοβασία σου. Εξάλλου ήταν κάτι που έκανες μία φορά όχι κάθε βράδυ... ευτυχώς πράγματι! Εμ να τρως εμ να μην το θυμάσαι κιόλας! Δεν λέει!
Και την ώρα που έγραφα σκεφτόμουν Αγγελικούλα μου εσένα και το μενού της εβδομάδας :D. Δυστυχώς δεν έχω κιμά και βαριέμαι να πάω να πάρω. Αν και εδώ που τα λέμε δεν έχω και πολλές επιλογές στο σπίτι... νομίζω. Θα πάω στην κουζίνα μου να ψάξω τα ντουλάπια μου μπας και με πιάσει καμιά έμπνευση :DQuote:
Originally posted by angel79
Μπιφτεκάκια στο τηγάνι (ψητα, μην παιρνεις θάρος) σφησμένα με λεμονάκι και μανιτάρια συνοδευόμενα από ρύζι
αμα θες σου λέω και την συνταγή για τα μπιφτεκακια!!!!!
Αν σου έρθει και καμία άλλη ιδέα ρίχτην! Ευχαριστώ :)
Νομιζω το λύσαμε το θεμα!
Και η συνταγή που υποσχέθηκα.....
Κιμάς (για 2 άτομα περίπου 300γρ είναι ΟΚ)
φρυγανιά ή ψωμί μουσκεμένα σε γαλατάκι
αλατάκι, πιπεράκι, ρίγανη κατά βούληση και εάν έχεις και μίγμα μπαχαρικών για μπιφτεκάκια το χρησιμοποιείς...
αφού αναμίξεις τα ανωτέρω, τα πλάθεις σε μπιφτεκάκια (όχι πολύ μεγάλα.... 3-4 μπουκιτσες το καθένα). Ζεσταίνεις αντικολιτικό τηγάνι και τα βάζεις να πάρουν χρώμα. Μόλις ψηθούν από τις δύο πλευρές σβήνεις με λεμόνι (εναλλακτικά κρασί, αλλά προτιμώ το λεμόνι τα κάνει πιο ωραία). ρίχνεις μανιτάρια (αν βάλεις κατεψυγμένα θα παραλήψεις το επόμενο βήμα). Ρίχνεις νεράκι (αυτό το βήμα) και βάζεις και έναν κύβο λαχανικών ή μοσχαριού (προτιμώ αυτούς του ψυγείου) και τα αφήνεις 15-20 λεπτά και έτοιμα.... Τώρα αν θες να σου πήξει λίγο η σαλτσούλα που έχει μείνει μπορείς να βάλεις λίγο corn flower. σερβίρεις με ρυζάκι ή πουρεδάκι.
Αγγελικούλα μου σε ευχαριστώ για την μαγειρική έμπνευση :D
Δεν είχα καθόλου διάθεση να σκεφτώ τι να μαγειρέψω σήμερα, η αλήθεια είναι ότι ήθελα να αποφύγω το κρέας αλλά τι να κάνω που έχω και έναν κρεατοφάγο στο σπίτι. Μπιφτέκια φάγαμε προχθες οπότε κρατάω την συνταγή για την επόμενη βδομάδα :)
Το μενού λοιπόν για σήμερα μετά από τηλεφωνικές παρεμβάσεις έμπνευσης :lol: πανσέτες με λεμόνι στο τηγάνι και λιγο κοτόπουλο για εμένα και σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια.
Γεεειιιαα σαας!!! Νεα απο το νοσοκομειο δεν εχω ακομα, τωρα αργοτερα ελπιζω να εχουμε!!! γκρρρρρ
Κοριτσακι μου ναι αντε να ερθω να μου τα πεις και απο κοντα πως παει με την ενα δουλεια!! Μου εστειλε και η αφη που δουλευει σημερα στο Camden (ααααααχ η αγαπημενη μου περιοχη!!!) και μου ειπε και εκεινη οτι ειναι ηλιολουστη!!! Τι ωραααια!!
Εδω φυσαει και το βραδυ (πιο βραδυ, πρωι κοιμηθηκα!) χρειαστηκα σεντονακι για να κοιμηθω!!!
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, τσαμπουκαλου δεν μπορω να πω οτι ειμαι αλλα δεν με νοιαζει καθολου να δειξω σε καποιον οτι φιλαρακι! σε ακουω γαμωτο δηλαδη ελεος!!! Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το πραγμα! Και εγω δυστηχως θα σχολιασω καποιον στον δρομο (καμια λαικαντζα!) αλλα δεν θα το κανω ετσι που να το καταλαβει! Και αν ποτε με ακουσει δεν θα πω στις φιλες μου α! κοιτατε την!!!! Τραγικοοοοο!!!!! (το ελεγα πριν την Τζουλια, δεν μπορω αν το σταματησω συγνωμη!! χαχαχαχαχα).
Σημερα μαντεψτε... Θα βγω! χαχααχαχαχαχαχ
Αναρωτιεμαι να παμε ΠΑΛΙ στην ιδια παμπ (αλλα αργαααα μετα τις 2, ειναι ανοικτα μεχρι τις 6..) Η να μην παμε γιατι ημασταν και εχτες εκει? Την προιγουμενη φορα μου ελεγε ο σερβιτορος γιατι δεν πηγαινα τοσο καιρο και που χαθηκα και ουτι του ελειψα, lol.. ε τωρα ν αμην με βλεπει και καθε μερα ε??? χαχαχαχαχ αμφιταλαντευομαι!!!
Οχι Καλλιοπη μου τον φιογκο δεν ξερω αν τον ειδανε, ηταν στο πλαι! Αλλα τα μαλλια μου τα ειχα δεκαετιας του 50, δυο victory rolls! Σιγα το πραγμα! ΤΡΑΓΙΚΕΣ!
Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα τι είναι τα victory rolls αλλά το google μου έλυσε την απορία :lol:
Ναταλία έχεις πολύ πλάκα εσύ και τα μαλλιά σου, είμαι σίγουρη ότι όπου και να πας θα σου τα σχολιάζουν, είτε το προσέχεις είτε όχι, γιατί κάνεις όλο τρελά χτενίσματα και φοράς έντονο eyeliner. Να σε ρωτήσω μιας και μάλλον μεγάλωσα και δεν τα ξέρω αυτά τα νέα κόλπα χιχιχιχι, το look που υποστηρίζεις έχει συγκεκριμένη ονομασία; :bigsmile:
Μη μασάς, Ναταλάκι, συνέχισε να υιοθετείς το στυλ που σου ταιριάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και όμορφα!
Να υποθέσω ότι το χτένισμα victory rolls είναι το βικτωριανό look με τα μπουκλάκια στο πλάι; Έτσι το φαντάζομαι, αλλά θα το δω κι εγώ στο google, να βεβαιωθώ.
Eli μου, η συναναστροφή με τη νεολαία μας αλλοτριώνει! Μέσα σε λίγες μόνο λέξεις χρησιμοποίησα μία αγοραία έκφραση και δύο ξενόφερτες λέξεις! Έτσι, να μη μένουμε πίσω από το ρεύμα! :lol:
:lol::lol::lol:
γεια σας κόρες, η μέρα πέρασε ήρεμα, ούτε εμετός ουτε διάρροια, ούτε στομαχόπονος, ευχηθείτε να με ξέχασε ο ιός και να με ξαναθυμηθεί ο μορφέας μου που τον πούλησα χτες για να ανταπεξέρθω στη νύχτα με τα τρελά (τουαλετικά) γλέντια!
Σήμερα σχεδόν έβγαλα ρίζες στο κρεβάτι μου σερφάροντας κατά βάση, μιλώντας στο τηλέφωνο, σκεπτόμενη τα πρωϊνά της επόμενης βδομάδας που θα πηγαίνω στο αγαπημένο μου σχολειάκι (τη φράση "αγαπημένο σχολειάκι" τη χρησιμοποιώ από τότε που ήμουν μαθήτρια), που θα κουτσομπολεύουμε τα νέα του καλοκαιριού με τους συναδέλφους, θα εξετάζουμε τα αναξεταστέα μας, κτλ..
Σχεδόν τελείωσα τις δουλειές μου. Από τότε που γύρισα έκανα κάθε μέρα και από λίγα πράγματα, έτσι ώστε να είμαι στην ευχάριστη θέση να τεμπελιάσω αυτό το τελευταίο, πολύτιμο ΣΚ. Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να πάω στη θάλασσα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη, για οικονομικούς κυρίως λόγους. Αυτό που θα άξιζε πραγματικά ήταν το ψαράκι δίπλα στη θάλασσα και φυσικά το μπάνιο. Αλλά θα ήμουν με τη γνωστή παρέα, οπότε θα συνέβαινε πιθανώς το εξής: Ταβέρνα, μαμάααα, δε θέλω καλαμαράκια, μπου, χου, άααα!! Παραλία, μαμάαα, δε θέλω να βάλω τα μπρατσάκια μου, μπου, χου, άαααα!!
Δεν αξίζει, λοιπόν, να ξοδέψω τα λεφτάκια μου, προκειμένου να μου κουρελιάσει τα νεύρα το κακομαθημένο.
Και εδώ αναρωτιέμαι: Πότε θα βρω έναν άντρα, ώστε να είμαι ανεξάρτητη ως προς τις εκδρομές μου; Πότε; Τι ωραία που θα ήταν αν πήγαινα ζευγαρικά ένα ΣΚ στη θάλασσα.. Χωρίς παρέα, χωρίς μωρά, χωρίς κλάμματα και υστερίες. Προς το παρόν θα απολαύσω τον ατελείωτο ύπνο και τη χαλάρωση στο σπιτάκι μου.
Κορίτσια κι εγώ βασικά σε rolls μόνο τα spring rolls ήξερα χιχι αλλά επειδή έχω γνωρίσει το Ναταλάκι από κοντά κατάλαβα τι θέλει να πει η νέα χιχι. Βαμπιράκι κι εμείς εδώ το βράδυ σκεπαζόμαστε με σεντόνι, η μητέρα μου σκεπάζεται και με καλοκαιρινή κουβέρτα, γιατί κάνει πολύ ψύχρα, μου αρέσει όμως, είναι πολύ καλύτερα από τον ανεμιστήρα.