Μπράβο, Μακόνι μου! Έτσι σε θέλω! Ακμαία, χαρούμενη, γεμάτη ανυπομονησία και αγάπη για τη δουλειά σου.
Να ρωτήσω κάτι; Τα ανεξεταστέα σας είναι τα τούβλα, που δεν έβγαλαν τη χρονιά; Αν ναι, τα μετεξεταστέα τι είναι;
Printable View
Μπράβο, Μακόνι μου! Έτσι σε θέλω! Ακμαία, χαρούμενη, γεμάτη ανυπομονησία και αγάπη για τη δουλειά σου.
Να ρωτήσω κάτι; Τα ανεξεταστέα σας είναι τα τούβλα, που δεν έβγαλαν τη χρονιά; Αν ναι, τα μετεξεταστέα τι είναι;
αναξεταστέος=μετεξεταστέο� �, μαθητές που έμειναν μέχρι σε 5 μαθήματα και τα ξαναδίνουν τα πουλάκια μου το Σεπτέμβριο
"στον τόπο"= επαναλαμβάνει τη χρονιά για να τον εμπεδώσουμε εμείς ως μαθητή γιατί κατά βάση εκείνος την ύλη δεν την εμπεδώνει ούτε τη δεύτερη χρονιά..
Μακ πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα και σταμάτησε η ταλαιπωρία σου. Οσο για το "αγαπημένο σχολειάκι" μην ανησυχείς, εμείς εδώ σε αγαπάμε και δεν θα σε μαρτυρήσουμε! :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Έτσι εξηγείται το ότι δεν έγινα εκπαιδευτικός.. :lol:
Πέντε τουλάχιστον μαθήματα και τα αποκαλείς "πουλάκια"; Μπράβο σου! Σου αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την υπομονή σου!
Αν είχα γίνει καθηγήτρια, σίγουρα θα ήμουν κάπως έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=7X1bV...eature=related
Καίτη Τόγκα, θρυλική μορφή! Προσκυνώ!
Ασχετο, αλλά το ψυγείο μου στην ΑΘήνα μάλλον πνέει τα λοίσθια. Εχει πάει στο σπίτι μου η θεία μου, εδώ και 5 μέρες και το καθαρίζει και καθάρισε και το ψυγείο αλλά δεν παγώνει κανονικά. Εχει εδώ και 2-3 χρόνια πρόβλημα αλλά πέρυσι το καλοκαίρι που το είχε καθαρίσει πάλι η θεία μου όταν έλειπα, μετά που γύρισα δούλευε μια χαρά και άρχισε πάλι να πιάνει πάγο, ενώ υποτίθεται ότι είναι no frost, μετά από 3 μήνες. Φέτος όμως δεν μας έκανε την χάρη και στενοχωρήθηκε και η θεία μου γιατί νομίζει ότι φταίει αυτή. Είπα στην αδερφή μου και του έκανε διάφορα, θα το βγάλει και από την πρίζα για μερικές μέρες κι αν δουλέψει καλώς, διαφορετικά ευτυχώς έχουμε ένα μικρό ψυγείο που το χρησιμοποιούσαμε στο μαγαζί, οπότε θα μου φέρει αυτό η αδερφή μου, γιατί χωρίς ψυγείο δε λέει. Δεν χωράει πολλά αλλά για ένα άτομο κι έτσι όπως τρώω εγώ μια χαρά είναι, γιατί προς το παρόν δεν παίζει να αγοράσω άλλο ψυγείο.
Αβα έχεις δίκιο, το "τούβλα" με τα "πουλάκια μου" έχουν μεγάλη διαφορά! :lol:
Μακόνες μου πόσο χαίρομαι που σταμάτησαν οι βόλτες στην τουαλέτα! Τώρα σου μένει να ρίξεις έναν βαρβάτο ύπνο για να πάρεις δυνάμεις! Σου το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει πολύ η σχέση αγάπης που έχεις με την δουλειά σου, είναι κάτι που το έχω ζήσει μόνο ελάχιστα και στα πρώτα μου βήματα και μετά εξατμίστηκε σαν όνειρο... Χαίρομαι πολύ όμως για σένα και για την λαχτάρα σου να επιστρέψεις στα θρανία και στους μαθητές σου, μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να είχαν την δική σου όρεξη και αφοσίωση στο λειτούργημα τους.
Άβα μου δεν πειράζει που δεν θα φύγεις το ΣΚ. Δες το ως μία ευκαιρία, ηρεμίας, ξεκούρασης και επανένταξης. Και εμείς με το που γυρίσαμε βρήκαμε ένα σωρό λογαριασμούς και κοινόχρηστα να μας περιμένουν και κάτσαμε στα αυγά μας :crazy:
Τρώω τώρα ένα πολύ νόστιμο σταφύλι και χαίρομαι πολύ γιατί μου αρέσει και δεν με πειράζει καθόλου. Πέρυσι το καλοκαίρι δεν είχα φάει γιατί φοβόμουνα τη φλούδα του σταφυλιού, πήρε λοιπόν η μητέρα μου από τη λαϊκή προχθές ένα νοστιμότατο και γλυκύτατο σταφύλι και διαπίστωσα ότι δεν με ενοχλεί καθόλου κι έτσι το έχω τσακίσει εδώ και 3 μέρες χιχι.
Άβα πολύ γέλιο το βιντεάκι με την Καίτη Τόγκα :lol:
Τζίνα μου πάλι καλά που έχετε το μικρό το ψυγειάκι γιατί που λεφτά για ψυγεία τώρα! Δεν υπαρχει περίπτωση όμως να ρωτήσετε την γνώμη ενός τεχνικού, μπας και δεν θέλει πολλά χρήματα για να το επιδιορθώσει;
όταν λέμε το έχεις τσακίσει, μιλάμε για την εξοργιστική ποσότητα των 5 ρωγών ή περισσότερο? :lol::lol:
Υπάρχει το μικρό σταφυλάκι, χωρίς κουκούτσια και δεν είναι και χοντρόφλουδο. Νομίζω πως ταιριάζει στα ευαίσθητα στομαχάκια.
Αχ, τι θυμήθηκα τώρα και γελάω μόνη μου.. Τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες να παραστήσω την εκπαιδευτικό.
Προσπάθεια Νο1: Βοηθούσα φίλη μου, καθηγήτρια αγγλικών να διορθώσει γραπτά. Μου είπε ότι για κάθε λάθος αφαιρώ έναν βαθμό. Ευτυχώς δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω το κόκκινο στυλό, γιατί έφτασα από το πρώτο κιόλας γραπτό στο μείον! Όταν της το είπα, απάντησε να είμαι λίγο πιο επιεικής και να αφαιρώ έναν βαθμό για τρία ή τέσσερα λάθη μαζί. Τι μας λες καλέ, άφρισα, αυτό είναι το επίπεδο των μαθητών; Και θέλουν και επιείκεια; Γρουσούζικα! :lol:
Προσπάθεια Νο2: Αγωνιζόμουν να διαβάσω το ζωηρό γιο της φίλης μου, παριστάνοντας αυτή τη φορά τη φιλόλογο. Εκεί που μάλλιαζε η γλώσσα μου, μπας και τα εμπεδώσει, ακούω ένα βζζννν, βζζννν, κοιτάω και τι να δω; Έσερνε ένα αυτοκινητάκι πάνω στο τραπέζι! Γρουσούζικο! :lol:
:lol: :lol: Περισσότερο, περισσότερο! Παίρνω πέντε πέντε τις ρώγες παρακαλώ και τις τρώω χωρίς να τις μασάω και πολύ και μπορώ να φάω ένα κανονικό τσαμπί, τρέλεια!Quote:
Originally posted by Mak
όταν λέμε το έχεις τσακίσει, μιλάμε για την εξοργιστική ποσότητα των 5 ρωγών ή περισσότερο? :lol::lol:
Εγώ πάλι ήθελα κάτι γλυκό σήμερα και είχα σπάσει το κεφάλι μου τι να φτιάξω που να είναι και υγιεινό και να με σταματήσει από τις κακές σκέψεις... έτσι πήρα σουσάμι και το καβούρδισα το ανακάτεψα με αμύγδαλα και φιστίκια αιγίνης ωμά και μετά με μέλι. Άπλωσα το μείγμα σε μία λαδόκολα και το έκανα σαν ένα τύπου παστέλι. Έφαγα λίγο από αυτό και μπούκωσα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι νερό χιχιχιχι.
Μακ πρέπει να το δοκιμάσεις αυτό το αυτοσχέδιο παστέλι μου είναι πολύ μαλακό και κολλάει αλλά είναι μούρλια!