ΣτρουμφοΆβα μου να περάσεις καλά στην έξοδο σου και να πάρεις και ζακετάκι γιατί θα το χρειαστείς! Να πάτε κάπου που θα μπορείς να απολαύσεις και την πανσέληνο ;)
Printable View
ΣτρουμφοΆβα μου να περάσεις καλά στην έξοδο σου και να πάρεις και ζακετάκι γιατί θα το χρειαστείς! Να πάτε κάπου που θα μπορείς να απολαύσεις και την πανσέληνο ;)
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αντα τελικά το βρήκες το σανδάλι σου ή φόρεσες άλλα παπούτσια; Πλάκα έχει, παγωμένο σανδάλι on the rocks χιχι.
χαχαχαχαχα κάποια στιγμή από το πολύ ψάξε ψάξε δίψασα κ πήγα να πιώ νερό κ τσούπ το σανδαλάκι.....μιλάμε οι φίλοι μου με κοροιδεύανε κανα χρόνο!!!!
από τρέλη αφηρημάδα πάλι έχω πάρει μια φορά το σταθερό τηλέφωνο στην τσάντα μου κ μια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης....εκεί να δεις γέλιο!!!!!
Αβα καλή διασκέδαση και μεγειά το αλυσιδάκι σου.
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
από τρέλη αφηρημάδα πάλι έχω πάρει μια φορά το σταθερό τηλέφωνο στην τσάντα μου κ μια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης....εκεί να δεις γέλιο!!!!!
Είμαστε πολλές οι αφηρημένες, αλλά σκόρπιες! Ήθελα να σε δω, Άντα, την ώρα που προσπαθούσες να τηλεφωνήσεις με το τηλεκοντρόλ! :lol:
Αφιερωμένο σε όλες τις αφηρημένες:
Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!
Θα πάρω πρώτη θέση μπροστά στην πανσέληνο, για να κάνω και ευχή!
Φιλάκιαααα!!
Ava μου πριν προλάβω να το δω εγώ το είχε δει ο σερβιτόρος στην καφετέρια που ήταν γνωστός κ πέθανε στα γέλια!!!!!!
Αγαπες ειμαι στην καφετερια που σας ελεγα, με τον αδερφο και φιλΕς παρεα και μου ειπε οτι του ελειψα.. Χαχαχα του λεω και εμενα μου ελειψες... Χαχαχαχ...
Τζινεσιον ΝΑΙ! Με δυο σπρινκ ρολς στα μαλλια βγηκα! Χαχαχχα
Ειναι pin-up το στυλ κοριτσια μου!
Βαμπιράκι πες pin-up πουλάκι μου να καταλάβουμε! Με το άλλο με τα rolls πολύ μας παίδεψες χιχι. Φαντάζομαι ότι σήμερα που έχει πανσέληνο θα φοράς και δύο σπρινγκ ρολς στους κυνόδοντες για κάλυψη και καλά τα τρως! χιχιχι
Μου εδειχνε ο αδερφος μου την πανσεληνο και ειχα γυρισει να δω και περναει αυτος και μου λεει που κοιτας; Εδω ειμαι!! :p
Κούκλες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα κόρες όνειρα γλυκά!
Ναταλάκι με το pin up style καλή διασκέδαση!
Μάθαμε και σήμερα κάτι νέο χιχιχιχι
Μεχρι να σας διαβασω επεσα στις καληνυχτες.
Ο ατιμος ιος της Μακ μπαστακωθηκε σε εμενα και απο το απογευμα εχω υπογραψει συμβαση με την τουαλετα.ευτυχως που δεν εκανα εμετο και τη γλυτωσα μονο με διαρροια και ζαλαδα γιατι τον εμετο δεν θα τον αντεχα.αυτη η ... η ξαδερφη με κολλησε που την εχει εδω και μερες.οσο για την πανσεληνο και εγω την ειδα απο το μπαλκονι μου και με επιασε μια ατελειωτη στεναχωρια.
Μόλις γύρισα και πέρασα πολύ ωραία για τα εδώ δεδομένα. Πήγαμε αρχικά σε ένα μπαρ, όπου με χάλασε η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη. Κόλλησε σαν το τσιμπούρι πάνω μας, γιατί ψυχανεμίστηκε τη διάθεσή μας να φύγουμε και μας ανάγκασε να παραγγείλουμε ποτά, άσχετα αν δεν τα ήπιαμε τελικά. Αυτό για μένα είναι κρίμα, γιατί το αλκοόλ δεν πρέπει να χαραμίζεται. Κι όμως, έστελνα πίσω τα ποτήρια γεμάτα, ώστε να του κάνω το χατήρι. Γνωστός γαρ, ας μην του χαλάσω αυτό που κάνει, σκέφτηκα και έτσι την πάτησα.
Στη συνέχεια, αφού παρήγγειλα μια γύρα σφηνάκια για όλους, είπα ότι ζαλίστηκα και φεύγω για το σπίτι. Σπίτι, ποιο σπίτι; Χα! Πήγα στην αγαπημένη μου ταβερνούλα, να πιω ένα τσιπουράκι, τώρα που το έμαθα και να τσιμπήσω και κάτι. Την ώρα που πήγα είχε μόνο δύο παρέες και τα κάρβουνα είχαν ήδη σβήσει. Είπα, λοιπόν, στο λατρεμένο ιδιοκτήτη ότι ήρθα μόνο για το τσίπουρο (τάχα) και ότι δεν έχουμε απαιτήσεις. Για πότε μας έβγαλε γαρίδες.. Μας τις έφερε και είπε, παιδιά, φάτε, πιείτε και φύγετε. Κερασμένα από μένα! Αυτά είναι, γι' αυτό τον παραδέχομαι!