Εύα... το μπάκελ απ'όσο γνωρίζω είναι κουλούρι αφράτο, πως γίνεται να το τρως με μαύρο ψωμί; :question:
Printable View
Εύα... το μπάκελ απ'όσο γνωρίζω είναι κουλούρι αφράτο, πως γίνεται να το τρως με μαύρο ψωμί; :question:
κι εμενα! κι εμενα!Quote:
Originally posted by Μαρία.
Λοιπόν κορίτσια όσες κατεβάσετε και δείτε το προγραμματάκι να ξέρετε πως το 98% των φαγητών που περιλαμβάνει στους καταλόγους αφορά έτοιμα συσκευασμένα φαγητά ή φαγητά εστιατορίων. Απλά κάντε κλικ σε κάθε ονομασία φαγητού και θα σας δώσει την λεπτομέρεια. Αν πρόκειται για κανονικό φαγητό το γράφει ως (basic food) -> αυτό έγραφε στο αντίστοιχο αυστραλέζικο προγραμματάκι. Αυτά! :smilegrin:
στειλτε το και σε εμενααααααα!!!!!:starhit:
μπορω να το εχω και εγω?
καλημέρα σας!
βλέπω ότι το τόπικ έχει κίνηση και πολλά καινούρια άτομα. Καλή επιτυχία σε όλους σας και γερές αντοχές και επιμονές.
Μετά το καλοκαίρι και τις καλοκαιρινές διακοπές εντός και εκτός έδρας, διανύω την 2η εβδομάδα διατροφής και την 1η εβδομάδα ανανέωσης μιας παλιάς συνδρομής προ 5ετίας στο γυμναστήριο :).
Είμαι στα 93 κιλά. Η προσπάθεια συνεχίζεται με αργούς αλλά μη πιεστικούς ρυθμούς. Το θετικό είναι ότι δεν πήρα κιλά και μπήκα στην φάση "φροντίζω τον εαυτό μου".
Περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη βροχή, την πρώτη δροσιά του φθινοπώρου και την πρώτη αύρα του. Μαθαίνω ότι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα υποδεχτήκατε το φθινόπωρο, την έναρξη της περιόδου, στην ακριβή ημερομηνία του που μολις πριν λίγο έμαθα ότι ήταν χθες 21/09.
Ελπίζω να περνάτε όμορφα!
Γεια σας
Βλεπω καινουρια ατομα στην παρεα μας. Καλη αρχη να εχετε!!
Μετακομιζουμε τωρα και μπαινω σπανια μεχρι να τακτοποιηθουμε!
vasiliki67 μια χαρα τα πας!
Συνεχιζω το προγραμμα κανονικα, την προηγουμενη βδομαδα εχασα 500 γρ. Πολυ καλα αν σκεφτεις οτι ημουν και αδιαθετη την ημερα που ζυγιστηκα!!
Επομενο ζυγισμα αυτη την Κυριακη!! Θα κλεισω και ενα μηνα ww αυτη την Κυριακη! Μεχρι τωρα συνολικα εχω χασει 6 κιλα!!
Καλη συνεχεια!!
Κορίτσια έχετε πμ!
Νεφέληηη καλή μου "σαν τα χιόνια"!
"Πριγκίπισσα" εδώ θα είμαστε όλες! Κορίτσια μπράβο για τις απώλειες σας!
Τελικά σύντομα θα παραγγείλω κι εγώ το Points+. :tumble:
Μάριε συγγνώμη που δεν μπαίνω στο σκυπε, αλλά έχουμε τρεξίματα για θέματα υγείας. Ο άντρας μου είναι με πέτρα στον ουρητήρα του νεφρού και τρέχαμε για εξετάσεις και για παραπεμπτικά και αρχές Οκτώβρη είμαστε για λιθοθριψία στο Ασκληπιείο. Με τα τρεξίματα για τα του άντρα μου έχω παρεμελήσει και τα δικά μου που πρέπει να κλείσω ραντεβού για νέες ορμονικές εξετάσεις κι επιπλέον να κάνω και καμπύλη σακχάρου, μήπως τυχόν κι έχω κάναν διαβήτη και απλά δεν τον έχω πάρει "είδηση", μιας και με τη ζάχαρη ...είμαστε κολλητές! Αυτά! :)
καλημερααα!!! χθες ηταν ημερα ζυγισματος και εχασα 500γρ, υπο αλλες συνθηκες και με αλλες διαιτες θα ειμουν τοσο απογοητευμενη που δεν θα συνεχιζα την προσπαθεια μου, αλλα τωρα ειμαι μια χαρα γιατι χωρις να στερηθω τιποτα απλα με λιγη προσοχη και 3 φορες τη βδομαδα γυμναστικη μισο κιλακι εφυγε(κι ελπιζω να μην ξαναγυρισει)!
καλη συνεχεια σε ολους μας
http://i54.tinypic.com/6nw8cn.jpg
Tελικά το βράδυ παράγγειλα το παραπάνω πακέτο όπως προανήγγειλα, μέσω eBay! Μου κόστισε περίπου 82 ευρώ. Μέσω άμαζον δυστυχώς δεν γινόταν να μου αποσταλεί το παραμικρό' ίσως ήταν επιλογή των πωλητών των πακέτων ή των βιβλίων. Όπως είχα τη δυσκολία αυτή στο αμέρικανο άμαζον, την ίδια δυσκολία είχα και με το αγγλικό ώστε να παράγγελνα το προ πόιντς. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα τύχει καμιά στραβή, αλλά και πάλι το eBay ελέγχει τις αγοραπωλησίες και προστατεύει τους αγοραστές. Είδωμεν. Με καθυστέρηση το δωράκι για την γιορτή μου και είπα να το κάνω τώρα γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν θα υπήρχε άλλη ευκαιρία. :smirk:
καλησπέρα απο μένα!Quote:
Originally posted by Μαρία.
http://i54.tinypic.com/6nw8cn.jpg
Tελικά το βράδυ παράγγειλα το παραπάνω πακέτο όπως προανήγγειλα, μέσω eBay! Μου κόστισε περίπου 82 ευρώ. Μέσω άμαζον δυστυχώς δεν γινόταν να μου αποσταλεί το παραμικρό' ίσως ήταν επιλογή των πωλητών των πακέτων ή των βιβλίων. Όπως είχα τη δυσκολία αυτή στο αμέρικανο άμαζον, την ίδια δυσκολία είχα και με το αγγλικό ώστε να παράγγελνα το προ πόιντς. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα τύχει καμιά στραβή, αλλά και πάλι το eBay ελέγχει τις αγοραπωλησίες και προστατεύει τους αγοραστές. Είδωμεν. Με καθυστέρηση το δωράκι για την γιορτή μου και είπα να το κάνω τώρα γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν θα υπήρχε άλλη ευκαιρία. :smirk:
μπράβο μαρία, επιτέλους θα εξυγχρονιστειίς!
στείλε μου το λίνκ να το παραγγείλω κι εγώ πλίζ. Μπές σκάιπ να τα πούμε να κάνω κι εγώ ακριβώς την ίδια παραγγελία...
Η λές καλύτερα να περιμένω να δεις εσύ πως ειναι το πακετάκι να δούμε αν θα καλύπτει αυτό το παραπάνω που θέλω;
γαμάτη η φωτο πάντως και γαμάτο το τσαντάκι!:Ρ
εγω σταθερά προσπαθώ στα ίδια είμαι, αλλά οκ. Όταν είσαι προς τα τελευταία που θελει υπομονή και προισοχή. Προς το παρόν απολαμβάνω τις συνταγές απο ταο βιβλία τους!
και θέλω τώρα στην αθήνα να βρώ κάνα σχετικό μαγαζί με μπαχαρικά που θα με καλύψουνε στο βιβλίο Oriental Express . Δύσκολα δεν τα βρήκα στο κοινό σουπερ μάρκετ...
αν γνωρίζει κανείς τπτ ρίχτε το!
Καλησπέρα Μαρία και Μάριε,
Μαρία συγχαρητήρια για την επιλογή σου να παραγγείλεις το PointsPlus. Θα σου αρέσει πάρα πολύ, αυτό ακριβώς είναι που έχω και ακολουθώ κι εγώ.
Συνεχίζεται η καθοδική πορεία των κιλών μου. ʼλλαξα την ημέρα ζυγίσματος και είναι πλέον κάθε Τετάρτη. Για κάποιον λόγο δεν με βόλευε το Σάββατο.
Στις 14 Σεπτεμβρίου ήμουν 94,1 κιλά και μέσα σε μια εβδομάδα έχασα 1,9 κιλά, φτάνοντας στα 92,2.
Ο τελικός μου στόχος είναι τα 79 κιλά.
Καλό απόγευμα!
Καλώς τονα! Που χάθηκες Παντελή κι εσύ; Μπράβο για την απώλεια... Μια χαρά τα πας! :grin:
Πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες Μαρία, γι αυτό δεν έγραφα!
Πάντως το πρόγραμμα το συνεχίζω κανονικά!
εμένα την ημέρα που ζυγίζομαι η ζυγαριά μου τη φιλάει... ενώ την επομένη είναι μια χαρά
Εγω ξεκίνησα 94 κιλά το 15 Αύγουστο ανήμερα και είμαι τώρα 85.1 Στόχος μου είναι τα 70
22.9.11
Πρωί
30 g corn flakes με αποξηραμένα φρούτα 2
100 g ποτήρι γάλα 0% 0,5 πόντο
μισό μπισκότο digestive McVities 0,5 πόντο
Ενδιάμεσα
1 μπάρα 2
Μεσημέρι
μακαρόνια ολικής άλεσης (κατάμαυρα) 200g νερόβραστα ήθελα άλλα τόσα για να ικανοποιηθώ... τί να βάλω;; 2-3?? 3
100 γρ κιμά μαγειρεμένο χωρίς λάδι χωρίς λίπος 5
30 γρ τριμμένο τυρί 3
σαλάτα με σως βινεγκρέτ 3 για τη σώς
Απόγευμα
1,5 ροδάκινο 0
Βράδυ
1 τόστ με πιπεριές, μανιτάρια τυρί dirollo, γαλοπούλα βραστή 4
1 γιαούρτι vitaline 0% 1
100 g μακαρόνια μαυρα νερόβραστα 1
25/25
τον κιμά σωστά τον μέτρησα;; πολλά μου φαίνονται
23.9.11
Πρωί
30 g corn flakes με αποξηραμένα φρούτα 2
100 g ποτήρι γάλα 0% 0,5 πόντο
1μπισκότο digestive McVities 1 πόντο
Ενδιάμεσα
1 μπανάνα 1
Μεσημέρι
γίγαντες χωρίς λάδι με τομάτα και μυρωδικά μαγειρεμένο στη γάστρα 8,5 να βάλω αφού δεν είχαν λαδι καθόλου
μισή φέτα ψωμί 0,5
30 γρ τυρί φέτα 1,5
σαλάτα με σως βινεγκρέτ 3 για τη σώς
Απόγευμα
1 ροδάκινο 0
1 φραπεδάκι 2
Βράδυ
1 τόστ με πιπεριές, μανιτάρια τυρί dirollo, γαλοπούλα βραστή 4
1 γιαούρτι vitaline 0% 1
24/25
8,5 για τους γίγαντες;;; ε όχι