-
Kαλή τελευταία εσπέρα του 2009!
Έχασα το καλό τελευταίο πρωινό να σας ευχηθώ και προφανώς θα χάσω και το καλό τελευταίο βράδυ!
Μη σας τα σπάσω όλα τα νεύρα!Να έχω περιθώρια και για την επόμενη χρονιά,καθώς δε με βλέπω
να γίνομαι καλό παιδί,άριστος μαθητής,εγκρατής κι όλα τα υπόλοιπα...Χρονιά αλλάζει...μην αλλοτριωθούμε κιόλας!
Αυτή τη φορά λοιπόν,δεν εύχομαι τίποτα απολύτως!Ούτως ή άλλως του κεφαλιού τους κάνουνε όλα τα χρόνια,που περνάνε
γιατί να συγχίζομαι κι από πάνω πως με γράφουν κιόλας;Στου κουφού την πόρτα,παίρνω την πόρτα και φεύγω!
Ευχόμαστε στις ονομαστικές γιορτές,στα γενέθλια,στα Χριστούγεννα,στην Πρωτοχρονιά,στην Ανάσταση,στο 15Αύγουστο
και σε κάθε άλλη ευκαιρία!Και τι χαΐρια βλέπουμε;Κάθε χρόνο πάνω κάτω τα ίδια δε ζητάμε;'Αρα κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα!
Φέτος,εγώ τουλάχιστον αλλάζω τακτική,ούτε στον ʼγιο Μπιλάκο του νεκταρινιού έγραψα γράμμα ούτε θα κλείσω τα μάτια στις 12
να σκεφτώ δυνατά τι θέλω για τη χρονιά που μπαίνει...Του χρόνου τέτοια μέρα,αν είμαστε εν ζωή κι εν φόρουμ,θα σας πω τα χαμπάρια
(τι καταφέραμε δηλαδή με τη μέθοδο αυτή).Μη ρισκάρετε εσείς-ευχηθείτε κανονικά-το παίρνω εγώ επάνω μου.
Καλά να περάσετε τις τελευταίες ώρες του 2009,αν και έχω ακριβή εικόνα πώς θα τις περάσετε,ούσες ελληνίδες γυναίκες-μάνες κλπ.
Φιλάκια πρωτοχρονιάτικα με κόκκινο κραγιόν και μεθυστικά αρώματα!Θα τα πούμε του χρόνου μάλλον πάλι...Μη λείψει καμιά,ε;
--->Πάει ο παλιός ο χρόνος - Ζουζούνια
-
Καλη χρονια να χουμε κοριτσαρες!
Οτι επιθυμει ο καθε ενας ξεχωριστα του ευχομαι!Υγεια, ευτυχια, αγαπη και να βρισκομαστε παντα μ' αυτους που αγαπαμε και μας αγαπουν.
Καλε... ειμαι η πρωτη για το 2010 που γραφω?????
ουαου.......!!!!! ελπιζω να ειμαι γουρλου.
Φιλαρες σε καθε μια ξεχωριστα.
Καλη χρονια και παλι.
-
Μαίρη λουλού,μπορεί να χάνεσαι για μεγάλα διαστήματα,αλλά ξέρεις πότε να γράψεις!
Είσαι η πρώτη όχι μόνο της χρονιάς,αλλά και της δεκαετίας!Μεγάλο το βάρος κι η ευθύνη!
Κι αν δε μας πάνε καλά τα πράγματα,ξέρεις ποιός θα την πληρώσει τη νύφη!Η ΝΥΦΗ!
Καλή μας χρονιά κι από μένα,καλή μας δεκαετία,να είμαστε καλά στην υγεία μας,
να είμαστε αγαπημένοι,να γινόμαστε όλο και περισσότεροι(οι της παρέας κι όχι
οι της παχυσαρκίας)κι από κει και πέρα ό,τι ξεχωριστό ο καθένας λαχταρά,ευχή των υπολοίπων!
Καλή πρώτη νύχτα του 2010,πολύτιμες μου,σ'όποια γωνιά της γης γέρνετε το προσκεφάλι σας!
--->ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ : ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
Στίχοι: Μάκης Σεβίλογλου
Μουσική: Μάκης Σεβίλογλου
Μάτια σαν δυο χάντρες
λίγο απ' τα δικά μου λίγο απ' τα δικά σου
Μεγαλώνουν οι άντρες
με το φίλημά μου με το φίλημά σου
Σε νανουρίζω και σου λέω τραγούδι
κλείνεις τα μάτια γίνεσαι αγγελούδι
Κι ας μεγαλώνω
θα μεγαλώνουμε μαζί
Κι ας μεγαλώνω
εγώ στο γέλιο και στο κλάμα σου θα λιώνω
Μάτια σαν δυο χάντρες
σβήνει ο κόσμος γύρω πάνω σου σαν γείρω
Η καρδιά ματώνει
στο αναφιλητό σου βάφει σαν το χιόνι
Δες η ζωή τι παιχνίδια παίζει
μία η πίκρα μια το πετιμέζι
Κι ας μεγαλώνω
θα μεγαλώνουμε μαζί
Κι ας μεγαλώνω
τι είναι η ζωή σαν φύγω θα 'χω μάθει μόνο
-
χρονια πολλα, καλη χρονια, ευτυχισμενο το 2010
φιλακια σε ολο το κοσμο
τα λεμε απο δευτερα
μπηκα για να μου κανω καλο ποδαρικο και να μπαινω καθε μερα τη καινουρια χρονια
-
Kαλημέρα η πρώτη του χρόνου!
Τι να ευχηθώ?
Υγεία, γαλήνη και ισορροπία για όλες μας!
Μα....ναι και όλη την αγάπη του κόσμου να μας φέρει ο νέος χρόνος!
Όλη αυτή που χρειαζόμαστε για να λειτουργούμε σωστά!
Σας αγαπώ και σας φιλώ
-
χρονια πολλα σε ολες και ολους,
ο καινουριος χρονος να φερει σε ολες ολα οσα λαχταρησαν,ολα οσα ονειρευτηκαν,
ξερω οτι δεν μπαινω συχνα εδω αλλα ειπα να κανω το πρωτο μπανακι του 2010!!!!
-
Kαλημέρα,πρωτοχρονιάτικες μου!
Με ποδαρικό από τη νυφολουλού μας,που σύντομα θα τη ραίνουν με ανθοπέταλα
και πρώτο μπανάκι από το λεπτούλικο Ναταλάκι,πώς να μην πάρει λίγο κι εμάς η μπόρα της ευλογίας;
Θα μας συμβούν συγκλονιστικά υπέροχα πράγματα φέτος,να είστε σίγουρες!Έχω ρίξει κλεφτή ματιά και ξέρω!
Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!Ξεχυλίζω από αγάπη!Αγάπη,που με τυλίγουν κι αγάπη,που αναβλύζει μέσα μου!
Θα Μαριαλιφερίσω λίγο ακόμα και,μοιράζοντας φιλάκια,θ'αναφωνίσω πως σας αγαπώ!Πολύ πολύ,μονάκριβες μου!
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,την πρώτη από όσες υπόλοιπες εξίσου όμορφες,αν όχι ομορφότερες,θ'ακολουθήσουν
κοντά σε αγαπημένους,κοντά στον πιο ανάλαφρο κι αισιόδοξο εαυτό μας!Ευλογημένη και φωτισμένη μας χρονιά!
-
χρονια πολλα !!!
Καλη χρονια!!!
Ευχομαι να ειναι μια ευλογημενη και χαρουμενη χρονια! με χαρα υγεια αυταρκεια και ισρροπια!!!
Ευχομαι αυτη τη χρονια να ζησουμε και να γευτουμε οτι δεν προλαβαμε ή δεν διαλεξαμε ή δεν μας δωθηκε η ευκαιρια τα προηγουμενα χρονια!
Ευχομαι να πετυχουμε τους στοχους του βαρους μας η καθεμια.
Ευχομαι ενα καλο ταιρι στις ελευθερες, εναν ευτυχισμενο γαμο στις μελλονυμφες, ενα παιδακι ή και δυο (:P) σ αυτες που το επιθυμουν και οτι αλλο εχει η καθεμια στην καρδια της!
Στα καλυτερα που ερχονται λοιπον!!!!
Ειστε πολυτιμες και χαιρομαι που σας βρηκα! Σας φιλω και σας αγαπω!!!!
-
Μαιρη Λου
τωρα τι εκανες ποδαρικο ή χερικο? χαχαχαχαχαχαχαχ
φιλακια
-
Χρόνια πολλά στο Βασουλίνι μας,το πιο τρυφερό φιλάκι,που έχουν ποτέ δεχτεί τα μαγουλάκια!
Όση γλύκα λάμπει στο πανέμορφο μουτράκι αυτό,άλλη τόση να πλημμυρίσει τη ζωούλα της!
Να τη χαίρεστε να μεγαλώνει υγιής,γελαστή και πλήρης!Κι αν την ξεπετάξατε τώρα με δώρα
από το Jumbo πάλι,στην επόμενη γιορτή της να της έχετε τα δίδυμα για να παίζει τη μανούλα!
Φιλάκια ζουμερά!Αλήθεια,ο Γκαμυμπεαργαμπρός της ευχήθηκε ή μόνο να την φιλοξενεί θέλει;
-
Μα ολες ειστε εξω?? καμια για μπανακι?
Ευχομαι να περνατε υπεροχα και να διασκεδαζετε με την καρδια σας. Ειστε υπεροχα ολα τα κοριτσια, νιωθω τυχερη που ειμαι στην παρεα σας.
Ναταλια για ποτε προβλεπετε η επομενη συναντηση? θελω σαν τρελη να ερθω!
Καληνυχτα ομορφοκοριτσα.
-
Αν το νέο Έτος ήταν λουλούδι,
μακάρι το άρωμά του να διαλύσει
κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της ζωής σας
και να σας την πλυμμηρίσει
μ' αυτό που επιθυμείτε και ονειρεύεστε.
Φιλια πολλά σε όλες και 2010 ευχές για υγεία αγάπη και ευτυχία!!!
-
...καλημερα και καλη χρονια σας ευχομαι!!!!
μακαρι να εχουμε υγεια σωματικη και ψυχικη και να εχουμε διπλα μας ανθρωπους να μας αγαπουν και να τους αγαπαμε....
εγω εκανα πρωτοχρονια (αλλαγη χρονιας)
εδω στη δουλεια οπου βρισκομαι και τωρα...
το ματι εχει γουρλωσει απο την αυπνια...χαιρομαι ομως που ειμαι καλα...η πρωτοχρονια στο νοσοκομειο με εκανε να ξαναθυμηθω ποσο τυχερη ειμαι που ειμαι υγιης μετα απο αυτα που ειδα...και οφειλω να το θυμησω και σε εσας και να σας πω να μην θεωρειτε καθε λεπτο που περναει δεδομενο!!!!!!
κατα τ αλλα ειμαι καλα...
διαιτα ομως δεν κανω!!!!χαχαχαχα
να σας φιλησω γρηγορα και να παω στην εργασια μου γιατι πλακωσαν δειγματα
φιλακια!!!!!!!!!!!!!
-
Καλησπέρα κορίτσια!
Ήρθα για μπανάκι, αλλά πάλι σε έρημο νησί βρέθηκα, που είστε όλες πια ?
δε μαζεύεστε σπίτι καθόλου? ούτε για αρωματικό αφρόλουτρο?
θα το πιω κι αυτό το ποτήρι , αλλά μη το παρακάνουμε έτσι??
Σας φιλώ και να περνάτε καλά, που θα πάει θα μαζευτείτε πίσω !
καλό βράδυ!
-
χρονια πολλα και καλη και ευλογημενη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχομαι οτι ποθει η καθεμια να το ζησει φετος! Συμπληρωστε εσεις την ευχη!
Ειστε δεν ειστε εδω εγω θα κανω το μπανακι μου!
Περασα θαυμασια ολες τις μερες!
Την Παραμονη της Πρωτοχρονιας ειχα κοσμο στο σπιτι! Ειμασταν 13 ατομα και περασαμε υπεροχα με πολυ γελιο, επιτραπεζια φαγητο και ποτο!
Δεν θελω να πενευτω αλλα ρε κοριτσια τετοιο μπουφε πρωτη φορα ετοιμασα!!!!!! Και φυσικα εφαγα απο ολα!!!! Χωρις τυψεις! τα ευχαριστηθηκα!!!! Εχει τωρα βεβαια 3 μερες τρωω συνεχεια αλλα δεν πειραζει...απο αυριο παλι σε προγραμμα και ολα καλα!!!
Απολαυσα τις μικρουλες μου και τον καλο μου! Φιλους και συγγενεις!
Ολα καλα λοιπον!!!
Σας αφηνω τωρα να παω για υπνακο και τα λεμε ξανα αυριο!
Εκανα ενα γρηγορα ντουζακι μονη σαν το λεμονι!
φιλακια νυσταγμενα