αυτην εδω
Printable View
αυτην εδω
Ουφ μιας και δεν κάνει να ασχολούμε πολύ με το λαπτοπ λόγω άστατου ύπνου και ʼγνωστης προέλευσης χτυπημένου χεριού (ΑΠΧΧ) ας βάλω να δω καμιά ταινία..
χμμμ "Frenemy" I am coming!!! :dork:
loli.............περαστικα σου!!
ΑΠΧΧ :P lol........
Σ ευχαριστώ πολύ cici m! Να 'σαι καλά!
Μην φανταστείς δεν μπορώ να το κατήσω πάνω από 2-3 μέρες.. μου τη δίνει :P
Ευτυχώς δεν έχει ούτε ραγίσματα ούτε τπτ και θέλει απλώς ξεκούραση :)
Μα αφού το χτύπησα στον ύπνο μου χωρίς να το καταλάβω πως να το πω!? χαχαχα
πωπω!! στον υπνο σου? με ποιον εβλεπες οτι παλευες?
περαστικα :)
Ευχαριστώ smart μου!
χαχα Γενικότερα, ειδικά παλιότερα έκανα πολύ ανήσυχο ύπνο.. Φαντάσου ένα πρωί βρέθηκα τυλιγμένη με το καλώδιο του φωτιστικού στο κομοδίνο μου!χαχα
ʼλλη φορά ενώ είχα σκεπαστεί το βράδυ με το παπλωματάκι μου είχα βρεθεί το πρωί ξεσκέπαστη, ξαπλωμένη ανάσκελα αλφάδι και το πάπλωμα ήταν στρωμένο στο κρεβάτι και κοιμόμουν από πάνω!
Ευτυχώς κάτι τέτοια βράδια πέρασαν και κοιμάμαι σαν πουλάκι..Θα μπορούσες να πεις ότι κοιμάμαι και σαν τούβλο..μπουχαχα :lol:
σκεφτομαι οτι αν συνεχισω με αυτον το ρυθμο, δε προκειτε να βρώ άλλη σχεση.
σε κανα χρ.. με φανταζομαι στα ιδια...
κ ολο σκεφτομαι τον αλλο, κ τι ωραια περνούσα, ασχετα αν ηταν μια στις τόσες.
εχω καταντησει γραφικη με τον πρωην, απλα εχω αναγκη να τα γραφω καμια φορα. κ να τα διαβαζω.
Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκεφτομαι οτι αν συνεχισω με αυτον το ρυθμο, δε προκειτε να βρώ άλλη σχεση.
σε κανα χρ.. με φανταζομαι στα ιδια...
κ ολο σκεφτομαι τον αλλο, κ τι ωραια περνούσα, ασχετα αν ηταν μια στις τόσες.
εχω καταντησει γραφικη με τον πρωην, απλα εχω αναγκη να τα γραφω καμια φορα. κ να τα διαβαζω.
χωρις να ξερω τι εχει προηγηθει θα γινω κι εγω γραφικη και θα σου πω, ότι τα καλυτερα ερχονται εκει που δεν το περιμενεις... εκ πειρας μιλαω...το μονο που χρειαζεται εσυ να κανεις ειναι να εχεις τα ματια σου ανοιχτα κ να αφηνεις τους αλλους να σε πλησιασουν...
καλημερα σε ολους!
ειχα πει οτι δεν θα αλλαζα το τικερακι λογο εγκυμοσυνης αλλα πραγματικα ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ! Τo 84 εχω να το δω απο.................................. εεε.... μμμ... απο τοτε! :lol:
εννοειτε πως το τικερακι δεν θα κουνηθει μολις παρω κιλα, απλα θα αναφερω την ανηφορα μου γραπτως :saint2:
mitsokolo μπραβο! αυτα ειναι... εγκυμοσυνη μαζι με κατηφορες κιλων!!!
αντε κι οταν με το καλο βγει το ζουζουνακι να δεις και μικροτερα νουμερα στη ζυγαρια!
αλλα παντα με υγεια συνοδευμενα!
Ισως και να μην έχεις ανυφόρα Μιτσοκόλο μου. Ο μεταβολισμός στην εγκυμοσύνη αυξάνετε κατά πολύ και αν εσυ συνεχίζεις να τρως το ίδιο, δεν θα δεις ανυφόρα, όχι μεγάλη τουλάχιστον! Σε βλέπω με το που γεννάς να βλέπεις το 7 στην ζυγαριά!
καλημερα Λορα μου! ειδες που να το φανταζομουνα? αλλα εχω ακουσει πως απ τον 5ο και μετα γινετε η ανυφορα! ελπιζω μετα να χτυπησουμε το στοχο! χεχεχεχQuote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
mitsokolo μπραβο! αυτα ειναι... εγκυμοσυνη μαζι με κατηφορες κιλων!!!
αντε κι οταν με το καλο βγει το ζουζουνακι να δεις και μικροτερα νουμερα στη ζυγαρια!
αλλα παντα με υγεια συνοδευμενα!
σ'ευχαριστω! :D
μακαρι Πωλινακι μου θα ηταν οτι καλητερο και για τις αντοχες μου! :DQuote:
Originally posted by polinaki1983
Ισως και να μην έχεις ανυφόρα Μιτσοκόλο μου. Ο μεταβολισμός στην εγκυμοσύνη αυξάνετε κατά πολύ και αν εσυ συνεχίζεις να τρως το ίδιο, δεν θα δεις ανυφόρα, όχι μεγάλη τουλάχιστον! Σε βλέπω με το που γεννάς να βλέπεις το 7 στην ζυγαριά!
Χθες είδα όσο άντεξα το διαγωνισμό Playmate 2011. Κοιτούσα τις υποψήφιες καλά καλά, με εσώρουχα, με βραδυνή τουαλέτα, με μαγιώ και σκεφτόμουν ότι είναι πάααρα πολύ αδύνατες, σε σημείο αντιαισθητικό για τα δικά μου κριτήρια. Σε μία κιόλας διαγράφονταν τα νεύρα στο πόδι της. Τι πόδι δηλαδή, ένα κλαράκι. Πρόσεξα επίσης ότι πολλές από αυτές ήταν άσχημες στο πρόσωπο, πραγματικά άσχημες. Όχι όλες, πολλές όμως για διαγωνισμό ομορφιάς. Λέμε τώρα... Κι εκεί που σκεφτόμουν ότι μήπως τα κριτήριά μου έχουν αλλοιωθεί ή μήπως είμαι πιο κομπλεξική από όσο νομίζω και κοιτώ να βγάλω σκάρτες κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά, έδειξαν τις νικήτριες περασμένων ετών από το 1995 και μετά. Δικαιώθηκα. Όσο πιο παλιά, τόσο πιο ωραίες οι κοπέλες. Με τις καμπύλες τους, με τα τούτα τους, με τα κείνα τους, γυναίκες σωστές, αντάξιες να φωτογραφηθούν σε αντρικά περιοδικά. Δεν ξέρω τι έγινε στο μεταξύ, πάντως κατάλαβα ότι η βιομηχανία ομορφιάς απαιτεί όλο και πιο αδύνατες κοπέλες. Τονίζω ότι μερικές ήταν τόσο αδύνατες σε σημείο επικίνδυνο.
Τα playmates είναι πλέον πιο κοντά σε audition του Σειρηνάκη παρά σε διαγωνισμό ομορφιάς, μη τα συγχέουμε. Βέβαια κι εκεί χυμώδεις κοπέλες θα ήταν καλύτερες πιστεύω...