-
Άβα μου παρόλο που δεν ξέρω τον αδερφό σου είμαι σχεδόν βέβαιη ότι από άμυνα απομακρύνθηκε και όχι επειδή δεν νοιάζεται. Απλά έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό του και για να είναι καλά...
Θα βάλω να δω ταινιούλα :D
φιλάκια τσούπες μου τα λέμε αργότερα :kiss:
-
Καλά να περάσεις, Eli μου! Μα, πού είναι οι άλλες; Τόσο πολύ το βάρυνα το κλίμα, που δεν αντέχουν; Αν είναι έτσι, ζητώ συγνώμη, κορίτσια. Ειλικρινά μου αρέσει το σαχλαμαρίζειν (το γνωρίζετε ήδη), αλλά μερικές φορές με πιάνει το εσωτερικό μου.. Δείξτε λίγη κατανόηση, δεν έχουμε λεφτά για ψυχολόγους. :smilegrin:
-
Καλησπέρα και καλό μηνα!!!
Συζητήσεις για γονείς βλέπω.... Εγώ δεν το πιάνω το θέμα, το αφήνω έκει που είναι για πολλούς λόγους!
Περαστίκα στο Λιλάκι!
Μακονες χαίρομαι που είσαι καλύτερα κοριτσι μου!
Ναταλάκι σου εύχομαι να είσαι παντα έτσι χαρουμενη!!!
Νινάκι καλως ήρθες, καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες!!!!
Ντορα δεν ξέρω πια τι να πω! πα΄ντου ακούω για κλεισιματα, απολύσεις κλπ.... Σου ευχομαι ότι καλύτερο!!
Ελλάκι πως πήγε χθες το φαγητο???? για το γλυκο δεν ρωτάω γιατι θα κολαστω η γυναίκα!
-
Καλησπέρα Αγγελικούλα, στο σπίτι είσαι ή στη δουλειά;
-
Δουλεια είμαι Τζινάκι μου δυστυχως!
-
Κορίτσια μόλις μίλησα με το Μαράκι (Monadiki) και πάει στο μεγάλο Ιπποκράτειο που εφημερεύει γιατί δεν είναι καλά. Από το μεσημέρι πονάει, δεν μπορεί να φάει ούτε να πιεί τίποτα, το κάνει εμετό, λιποθύμισε κιόλας και μουδιάζουν τα πόδια της και το ένα της χέρι. Δεν ξέρει αν όλα αυτά οφείλονται στο πρόβλημα της χολής που έχει ή κάπου αλλού. Μίλησε με τον Αλ που είναι σε διακοπές και της είπε να πάει στο Ιπποκράτειο που εφημερεύει και θα μιλήσει και ο ίδιος αργότερα με τους γιατρούς. Τώρα είναι καθ'οδόν για το νοσοκομείο και θα μιλήσουμε πάλι αργότερα αφού θα έχει κάνει εισαγωγή και εξετάσεις. Δυστυχώς της μπήκε άσχημα ο μήνας, κάντε μία προσευχή να μην είναι τίποτα και να γίνει καλά γρήγορα.
-
ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, πιθανόν να φράκαρε η πέτρα στη χοληδόχο κύστη γι'αυτό να πονάει, αν είναι έτσι , θα την χειρουργήσουν άμεσα..
Οι προσευχές μας μαζί της..
-
Μακάρι να πάνρε όλα καλα!
Ολη μας η θετική ενεργεια μαζί της!
-
Καλησπερα η μηπως καλημερα???καλο μηνα να εχουμε και αντε και καλο χειμωνα!!!ευχομαι ολα να πανε καλα στη μαρια και να γυρισει συντομα σπιτακι της.
Νινα σιδερενια!!!!
Εγω ειμαι καλυτερα σημερα αν και ακομα βολτες στην τουαλετα κανω συχνες.ηταν να παω σε ενα γαμο αυριο αλλα θα παει ο γιωργος και αποφασισα να μην παω γιατι δεν την γλυτωνω τη βολτα στο ψυχιατρειο.ειμαι σιγουρη οτι δεν σχολιασα πολλα πραγματα αλλα μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες ξεχασα τι ηθελα να σχολιασω.
-
Καλησπέρα Λιλάκι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα κι ελπίζω να σταματήσεις σύντομα και τα δρομολόγια στην τουαλέτα. Καλά κάνεις και δεν θα πας αύριο στο γάμο γιατί στη φάση που είσαι τώρα δεν παίρνουν άλλο τσίτωμα τα νεύρα σου.
-
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, θα τα πούμε το πρωί με νεότερα από το Μαράκι. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
-
Μόλις γύρισα και μπήκα να σας δω και διάβασα για τη Μοναδική Μαρία μας. Της εύχομαι περαστικά και γρήγορα. Φαντάζομαι πόσο φοβήθηκε, η γλυκειά μου.. Τζίνα, κράτα μας ενήμερες, ε;
Γύρισα και βρωμοκοπάω σουβλάκι από πάνω ως κάτω. Μαντέψτε που πήγα.. Σε πανηγύρι! Έτσι εξηγείται που τα σκυλιά της γειτονιάς μου έκαναν χαρές! Κι εγώ που νόμιζα.. Πήγαμε με το παρεάκι σε πανηγύρι και περάσαμε τέλεια! Μόνο που έφαγα πολύ. Έφαγα σουβλάκι, χωριάτικο λουκάνικο, ήπια πορτοκαλάδα, μετά ρετσίνα με κόκα κόλα. Μετά φάγαμε λουκουμάδες και ποπ κορν. Και το κερασάκι στην τούρτα: Στο τέλος της γιορτής κερνούσαν σπιτικά γλυκά. Έφαγα κι από αυτά εννοείται. Όχι για τίποτε άλλο, να μην τις προσβάλω τις γυναίκες.. Δύσκολο ύπνο θα έχω, το βλέπω..
Ήταν μια πανέμορφη βραδυά. Έκανα τέσσερις νέους φίλους, κάτι υπέροχα παιδιά και τους κάλεσα σπίτι μου, να τους περιποιηθώ. Θαυμάσιοι άνθρωποι! Ήμουν ευδιάθετη και αυτό ακτινοβολούσε. Έτσι εξηγείται που το παρεάκι αποθρασύνθηκε και κάποια στιγμή μου ψιθύρισε στο αυτί ότι σήμερα είμαι μ.. άρα. Κόντεψα να πνιγώ με το λουκάνικο!
-
Ήδη κανόνισα για αύριο το απόγευμα να βαδίσω έξι χιλιόμετρα, για να έρθω στα ίσια μου, μετά το σημερινό φαγητό. Αν μπορώ να κουνηθώ βέβαια. Τώρα φοράω μία φαρδιά νυχτικιά, μπας και με ξεγελάσω. Η κοιλιά μου μπορεί και να σας γαργαλάει στον ύπνο σας δεν ξέρω.. Φιλάκια πολλά, καλό βράδυ και αύριο θα μπω να δω τα νέα της Μαρίας μας.
-
Μοναδικο Μαρακι μου περαστικα αγαπη μου!!! Ελπιζω να γινεις καλα σε χρονο dt!!
-
Καλημέρα και καλή Κυριακή. Η Μαρία είναι καλά, γύρισε χθες το βράδυ στο σπίτι της. Επαθε αυτό που είπε η Μακ, μία πέτρα έφραξε τη χοληδόχο κύστη της. Της έκαναν εξετάσεις, της έβαλαν ορό και τελικά την άφησαν να φύγει αφού δεν είχε φλεγμονή στο αίμα όπως της είπαν, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα χειρουργηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα μιλήσει με τον Αλ σήμερα να της πει πότε γυρνάει από τις διακοπές του, μήπως και την χειρουργήσει νωρίτερα από τις 10 του μήνα.