Εγω δεν ειδα τιποτα απο ολα αυτα που λες!! Ενα κοριτσι χαμογελαστο χαμογελαστοοο ειδααα!! και γλυκουλα!!!
Printable View
Εγω δεν ειδα τιποτα απο ολα αυτα που λες!! Ενα κοριτσι χαμογελαστο χαμογελαστοοο ειδααα!! και γλυκουλα!!!
thanks βαμπιρακι μου!!!
Ωωωω Λίλα τι είναι αυτά που βλέπω;; Χαμόγελα;;; Αυτό δεν το περίμενα απο εσένα! :lol:
Μία κούκλα είσαι και μην ακούω χαζά! Δηλαδή αν ντυθείς, βαφτείς και περιποιηθείς φαντάζομαι.... Πάντως περισσότερο από όλα σου πάει το χαμόγελο οπότε κανόνισε κακομοίρα μου να το φοράς συχνά!
Επίσης να δηλώσω ότι το αδέρφι σου είναι πολύ νόστιμο αγόρι! Να τον χαίρεσαι Λιλάκο μου και να είναι καλά εκεί που είναι :D
Κοριτσια γεια σας!Η επιστροφη του ασωτου!Σας μιλαει ενα κινητο πτωμα !Αν κ προχτες πηγα κ στην αρχαια Μεσσηνη να δω το Οιδιπους τυραννος του Σοφοκλη με Αιμιλιο Χειλακη κ Κων/νο Μαρκουλακη.Να μην πατε να την δειτε με τιποτα ομως!
Τωρα εφυγε η κορη μου με το γιο μου για Αθηνα κ ειμαι καπως χαλαρη.Την παει ο Νικος γιατι δεν μπορει να οδηγησει κ δεν κανει να σηκωσει βαρη.Κ ειχε φερει ολη της την προικα αφου ειχε κατεβει για διακοπες 2 εβδομαδων.Εγιναν 3 κ εχει κ αλλη αδεια αλλα αφου θα κοψει αυριο τα ραμματα την Τριτη λεει να παει για δουλεια.Εργασιομανης !
δεν θυμαμαι πολλα απο τις σελιδες που διαβασα να ευχηθω μονο στη Μοναδικη να κανει την επεμβαση γρηγορα κ να μην υποφερει.
Λιλακο μου εσενα να σου πω οτι ειναι πολυ ομορφη φωτο κ να μην εχεις αμφιβολιες.Ουτε στηθος φαινεται,ουτε μπρατσα!Μονο ενα ομορφο κοριτσι με λαμπερο χαμογελο!Καμμια σχεση με μια που ειχες βαλει παλιοτερα.Μαλλον γαμπρο θα βρεις απο την Αμερικη κ οχι οτι θα γελανε με τη φωτο!
Θα τα ξαναπουμε αργοτερα,γιατι μου εχετε λειψει πολυ αλλα παω να κανω καμμια δουλεια,να μαζεψω,να βαλω πλυντηριο κ να ποτισω.Φιλακια!
καλα λιλα θα συμφωνησω με τις προλαλησασες!!! η φωτο ειναι πολυ ωραια!!!
μετα απο τον μεγαλο αυτο αγωνα που εδωσες ευχομαι παντα να χαμογελας!!!
κοριτσια σημερα το αγορι μου μου πηρε δωρακια!!!
επειδη την τριτη ειναι η πρωτη μερα που παω γυμναστηριο μετα απο πολλα πολλα χρονια και επειδη εχασα τον τελευταιο μηνα 2,5 κιλα μου πηρε τα εξης για να με επιβραβευσει και να με ενθαρυνει!
ενα αθλιτικο σουτιεν, ενα κολαν γυμναστικης 3/4 και 2 μπλουζακια για το γυμναστηριο!!!
ειναι τοσο γλυκος!!! τον αγαπω!!!
σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια.η αληθεια ειναι οτι αισθανομαι τρομερη ανασφαλεια με τη χαλαρωση αλλα τι λεω θα προτιμουσα να ειμαι ακομα 157 κιλα???
κι εγω του αφιερωσα αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=LZNSw...feature=g-vrec
μαλιστα του το επαιξα και του το τραγουδησα η ιδια
Καλησπερα σε ολη την ομορφη παρεα.Σας ευχαριστω ολες μα ολες για την σκεψη σας κ την εννοια σας.Μιλησα με το γιατρο κ την Παρασκευη στις 8 του μηνα μπιανω για προελεγχο κ την την Δευτερα το πρωι στις 10 του μηνα χειορυργουμαι.Απο αυριο ξεκιναω αντιβιωση μαζι με λαπραζολ για να ηρεμησει η χολη μου επειδη ειναι σε εξαρση αυτη τη στιγμη..Και ως τοτε διατροφη μονο σουπες..θα δω το 6 συντομα μου φαινεται μιας και ειμαι 70 κιλα αυτη τη στιγμη..δεν εχω αλλαξει τικερακι...κοριτσακια φοβηθηκα χτες γιατι λιποθυμησα κιολας κ ειχα πολλους πονους απο το μεσημερι.Δοξα το Θεο ολα καλα..μου ειπαν στο Ιππο οτι ειμουν τυχερη που δεν εφραξε η πετρα που κυλησε το σωληνακι ....Θα σας ενημερωσω παλι..Φιλακια σε ολες σας.Βγαινω γιατι εχω τον αδερφο μου με την νυφη μου κ τα ανηψια μου εδω
Monadikoula μου καλή επιτυχία στην επέμβαση σου και οι σκέψης μας θα είναι μαζί σου κοριτσάκι μου!!!:love::love::love::love::love:
Γλαύκη χαίρομαι που είστε καλά, αν η κόρη σου νοιώθει δυνατή καλά θα κάνει να πάει στη δουλειά της αφού αυτό την ευχαριστεί.
Koritsaki μεγειά τα αθλητικά ρουχαλάκια σου, καλοφόρετα στο γυμναστήριο.
Μαράκι με το καλό να κάνεις την επέμβαση για να ηρεμήσεις. Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δεις σύντομα το 6, θα προτιμούσα να χάνεις πιο αργά τα κιλά σου και να είναι καλύτερα η υγεία σου.
εστρωσες επιδερμιδα Τζινιους!!!!
Λιλάκιον δεν τα κατάφερα να στρώσω επιδερμίδα γιατί θυμήθηκαν όλοι να με πάρουν τηλ. μέσα στο μεσημέρι!
εμεις δεν εχουμε νερο απο την παρασκευη και ειμαι ολο νευρα.ειχαμε παει με τη μανα μου και τον πατερα μου στο εξοχικο μας και καναμε μπανιο στα προχειρα.μου εσπασε και το χερουλι απο το κλουβι του παπαρακου και μου επεσε το σκυλι.φωναζε γιατι χτυπησε το ποδαρακι του και τωρα με εχει πιασει στομαχοπονος.