Βρε τον ταλαίπωρο τον παπαράκο τι έπαθε. Για να τον βάλεις στο αυτοκίνητο τον είχες στο κουτί του; Γιατί δεν έχετε νερό τόσες μέρες, έχει ξανασυμβεί αυτό;
Printable View
Βρε τον ταλαίπωρο τον παπαράκο τι έπαθε. Για να τον βάλεις στο αυτοκίνητο τον είχες στο κουτί του; Γιατί δεν έχετε νερό τόσες μέρες, έχει ξανασυμβεί αυτό;
Κοριτσακι με γεια τα αθλητικα!Να ταλιωσεις απο τον πολυ ιδρωτα στο γυμναστηριο!Παντως ειναι πολυ καλος ο γλυκος σου...
Lila είσαι μια μουρίτσα άλλο πράγμα!!!!!!!!! είσαι γλυκύτατη και σύμφωνο με τις προλαλήσασες..το χαμόγελο να το φοράς πάντα κάνει καλο στο δέρμα ;) :D
Τζινάκο έχω νέα..σήμερα στο βραδινό δεν έβαλα ινσουλίνη καθόλου αφού ήταν 95 :D σε μια ωρίτσα θα μετρήσω το μετά φαγητού ελπίζω να μην ανέβηκε..αχ Παναγίτσα μου!!!!!!!!!!!!!
κοριτσάκια μου πέρασα να πω μια γρήγορη καληνύχτα γιατί δεν παλεύω σήμερα!
σας φιλώ όλες γλυκά!
Καληνύχτα Αγγελικούλα και καλή ξεκούραση.
Νίνα μπράβο, καλά έκανες και δεν έκανες ινσουλίνη αφού ήταν τόσο χαμηλά, εξάλλου καλύτερα ν'ανέβει λιγάκι παρά να πάθεις υπογλυκαιμία. Επειδή οι ποσότητες που τρως τώρα είναι πολύ μικρές και κάνεις και διατροφή που δεν επιβαρύνει το ζάχαρο έχω την εντύπωση ότι δεν θα ανέβει, τουλάχιστον όχι πολύ.
Καλα ειχαμε τσακωμο τρικουβερτο βραδιατικα.ο πατερας μου και ο θειος μου σηκωσαν τη γειτονια στο ποδι.θα σας πω αυριο λεπτομερειες.λετε να ξεκουμπιστουν νωριτερα???
Λιλάκι απ'ότι φαίνεται οι επισκέπτες σας δεν εκνευρίζουν μόνο εσένα, μακάρι να φύγουν νωρίτερα για να ηρεμήσετε οικογενειακώς.
Κούκλες πάω για ξάπλες, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνυχτα τζινακο!!!!καλη ξεκουραση!!!!παω και εγω για νανι.
Καληνυχτα κ απο εμενα!
το μέτρησα τώρα μετά το δίωρο και ήταν 125..μια χαρά είναι :DQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα Αγγελικούλα και καλή ξεκούραση.
Νίνα μπράβο, καλά έκανες και δεν έκανες ινσουλίνη αφού ήταν τόσο χαμηλά, εξάλλου καλύτερα ν'ανέβει λιγάκι παρά να πάθεις υπογλυκαιμία. Επειδή οι ποσότητες που τρως τώρα είναι πολύ μικρές και κάνεις και διατροφή που δεν επιβαρύνει το ζάχαρο έχω την εντύπωση ότι δεν θα ανέβει, τουλάχιστον όχι πολύ.
πιστεύω πως εν καιρό δεν θα την χρειάζομαι καθόλου :D:D:D δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!!!!!!!
καληνύχτα κοριτσάκια μου και όνειρα γλυκα
Σαν φεγγαράκι ξεχασμένο
Στου ουρανού ψηλά τα βάθη
Στάθηκα απόψε να φωτίσω
Το πελαγίσιο σου κρεβάτι...
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ - ΣΑΝ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ
Γλυκιά καληνύχτα σε κάθε ονειροπεπλωμένο κρεβάτι...Κι ένα ζευγάρι φιλιά...
Νεογέννητο φθινόπωρο προσκαλεί ν'ανοίξουμε το κουτί των βαθύτερων επιθυμιών μας...
Να πατήσουμε στα ξεραμένα παλιά φύλλα,ν'ατενίσουμε τα γυμνωμένα κλαδιά της αλήθειας μας
και να αγγίξουμε ουρανούς Θέωσης με τεντωμένες τις αισθήσεις...Καλό μας ταξίδι!Φύγαμε!
Εγώ...έφυγα ήδη στην υπεροχότατη εποχή που ανοίγεται..φθινόπωρο και φθινοπωρινό ταξίδεμα, σού'ρχομαι!
Πάω σχολείο, γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!
Καλημέρα κοριτσάκια και βρίσκονται και αγοράκια καλημέρα και σε αυτά :D
http://i440.photobucket.com/albums/q...unshine-11.jpg
Καλημερα κ καλη εβδομαδα.Ειμαι στη δουλεια κ μπηκα να πω ενα γεια κ να ζητησω συγγνωμη γιατι εγραψα το βραδυ λαθος τις ημερομηνιες..μη με παρεξηγειτε ειμαι καπως :smilegrin:..Τζινα μου κ εγω πρωτη φορα που στεναχωρηθηκα που χανω βαρος γιατι ξερω οτι δεν ειναι καλο σε αυτη τη φαση αλλα με εχουν στην διαιτα..οχι οτι ετρωγα κ πολυ..φιλακια πολυαγαπημενες ..Μακ μου καλη επιστροφη στα σχολεια..τα λεμε μετα
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!!!!