Originally Posted by
kopela93
Η ευγνωμοσύνη είναι το μεγαλύτερο καλό που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Είναι το mindset που σε βγάζει από τη μιζέρια και σε βάζει στην ευτυχία και στην πληρότητα.
Αν δεν είσαι ευγνώμων, ο,τι κι αν πετύχεις στη ζωή σου, δεν έχει νόημα και σκοπό.
Είναι πάντα προτιμότερο να έχεις ευγνωμοσύνη παρά να έχεις πετύχει χίλια δυο πράγματα αλλά να μην είσαι ευγνώμων. Αυτό που θέλουμε πάνω από όλα είναι να είμαστε καλά να νιώθουμε καλά με αυτά που έχουμε στη ζωή μας. Αν δε νιώθουμε καλά, τι να τα κάνουμε τα επιτεύγματα μας;;;; Οπότε πρέπει να μάθουμε να είμαστε ευγνώμονες.
Και με την ευγνωμοσύνη έρχονται χίλια καλά.
Είμαι ευγνώμων λοιπόν για πολλά πράγματα. Κάποτε έλεγα πως η ακμή στο πρόσωπο μου δε θα φύγει ποτέ. Έκλαιγα. Έφυγε όμως,της πήρε χρόνια βέβαια αλλά έφυγε. Ακόμη δεν το πιστεύω ότι αποτελεί παρελθόν. Έχω ήδη συνηθίσει την καινούργια μου πραγματικότητα εδώ και δύο χρόνια χωρίς ακμή. Δεν ξέρω τι να πω. Είχα ακμή από τα 12 μου χρόνια!
Εγώ είμαι αυτή; Μερικές φορές μένω λίγο μλκς με το ότι άλλαξα προς το καλύτερο και θέλω να είμαι ευγνώμων πιο συχνά.
Πόσα πράγματα είπα πως ΠΟΤΈ δε θα βελτιωθούν, ποτέ δε θα έχω ένα καθαρό πρόσωπο, ποτέ δε θα χάσω κιλά, ποτέ δε θα πάρω πτυχίο, ποτέ ποτέ ποτέ. Χαχαχα
Αστείο όμως..γιατί όλα τα πέτυχα και γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί έλεγα έτσι;;!! Λολ
Ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν έχει νόημα να το λες. Αν αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή τότε τι θα λες;; Μα πώς; Μα τι;;; Λολ
Κι όμως γίνεται.