Αμ τι νομίζες; Και στις γκατζετιες εδώ παιδιά...ότι πρόβλημα η απορια έχετε με το κινητό ρωτηστε με :P
Printable View
χααχ ελα μωρε χαλαλι κοριτσι τ λαου εισαι ετσι και αλλιως :P
Ιιιιι για ποια με πέρασες καμια απο το ποπολο; :P
ti einai το ποπολο ?δεν τ πιασα
λαικα να μιλας σ μενα και εγω ανθρωπος τ λαου ειμαι :p
Ποπολο; Δεν ξες τι είναι το ποπολο ρε; :P
Βγαίνει από το λατινικό populus, και από αυτό με τη σειρά τους το αγγλικό popular, popularity κλπ....
Λαουτζίκος σημαίνει... :) Το χρησιμοποιούσαν σαν όρο wannabe αριστοκράτες λολ
Ειδες τι καλά που μένεις ξύπνιος....μαθαίνεις τόσα πράγματα :P
Ξέρεις τι; Άντε καλά θα σου κάνω. Σε τι επίπεδο είσαι; Που στοχεύεις; Κάποια πιστοποίηση ή επικοινωνιακή εξάσκηση έτσι για εσένα; Ή σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο κλάδο; Αν δεν έχεις σκαιπ πρέπει να φτιάξεις, εκεί θα γίνονται τα μαθήματα. Θα σου στείλω σε πμ τον τραπεζικο μου λογαριασμό και τις χρεώσεις, θα με πληρώνεις ανα εβδομάδα. Άντε....πάμε :P
Δεν είναι θέμα προθυμίας, είναι θέμα απόστασης. Αθηναίος δεν είσαι; Ε δε βολευει αλλιώς τι να κάνουμε...πληγώθηκες τώρα νταξ, ήθελες φαντάζομαι να με κεράσεις σπίτι λεμοναδιτσα. Δε πειραζει, θα σε καταλάβω, δεν κραταω μούτρα, πάνε σε άλλη καθηγήτρια... :P
Και άσε τα σάπια με τον καλύτερο μαθητή, τη μία δίψας για μάθηση και μόλις είπα να σε αναλάβω κολωσες γατάκι χαχα
e nai να μην σε κερασω μια λεμοναδιτσα?:P
θα ερχομαι εγω αν χρειαζεται με το αμαξι εισαι μακρυα απο αθηνα?
Ηα ληαθεια ειναι οτι θα ειμαι πολυ πληγωμενος αμα με αναλαβει αλλη καθηγητρια και δεν μ αναλαβεις εσυ..:P
διψαω διψαω ενταξει το αποφασισα θα με αναλαβεις λεγε?
ελυσα ενα δυσκολο μυστηριο ,αλλα δεν μπορω να το αποκαλυψω...εισαι μικρουλα ακομα για νατα ξερεις αυτα :P
ειμαι λαγωνικο παντως να τ θυμασαι
γτ βαρδουλα επειδη εισαι μικρουλα?θα ειμαι ο μεγαλος μαθητης σου :P
το ξερω οτι θα μου μαθεις παρα πολλα πραγματα...πες μ τι θες να σ μαθω και αν μπορω βεβαιως και θα σ ανατποδωσω το μαθημα
πιστευεις πως κανω μπλοφες?αληθεια τωρα......
τελικα ποτε αρχιζουμε μαθηματα?
εσυ δεν νυσταζεις τωρα?
xalali σου ρε ναταλι οτι θες θα σπαταλησω για σενα..το αξιζεις..ειπαμε..τετοια καθηγητρια σαν εσενα δεν προκειται να βρω..
ωραια χαιρομε π θα εισαι ετοιμη,.,.
ε ναι βεβαια μισες δουλειες θα κανεις?:P παντως η κοπελα νομιζω οτι βγηκε στο λεω μην την περιμενεις και τσαμπα