κ μη μου πεις τα σχετικά με τη χαλάρωση γιατι κ εγώ έχω χαλάρωση στη κοιλιά η οποία φαίνεται κ μέσα απο το ολόσωμο αλλά σκασίλα μου, οκ δεν έκανα κ πασαρέλα κατα μήκος της παραλίας :lol: δίπλα στη θάλασσα πήγαινα, τσούπ ένα βήμα κ μέσα στη θάλασσα!
Printable View
κ μη μου πεις τα σχετικά με τη χαλάρωση γιατι κ εγώ έχω χαλάρωση στη κοιλιά η οποία φαίνεται κ μέσα απο το ολόσωμο αλλά σκασίλα μου, οκ δεν έκανα κ πασαρέλα κατα μήκος της παραλίας :lol: δίπλα στη θάλασσα πήγαινα, τσούπ ένα βήμα κ μέσα στη θάλασσα!
Σοκολατίτσα δεν με νοιάζει τόσο τι θα πει όποιος με δει, όσο νοιάζει εμένα που δεν μου αρέσει να κάθομαι στην παραλία και να με βλέπω να απλώνω δεξιά κι αριστερά. Και μόνη μου που είμαι στην παραλία μου αρέσει να φοράω τη βερμούδα για μένα, γιατί μου μαζεύει το σώμα και φαίνεται να είναι όπως θα έπρεπε κάτω από άλλες συνθήκες να είναι, αλλά δεν τη φοράω τελικά για να μην κάνω μεγάλο σημάδι στα πόδια.
οκ τότε πάω πάσο εαν την φοράς για εσένα!
Τζινιους τωρα με εχεις βαλει σε σκεψεις.λετε ο πρωην πρωην να θελει τιποτα αλλο και εγω να νομιζω οτι παω για βολτα???
Πότε θα έρθεις Αθήνα?????????
Λιλάκι πολύ πιθανόν να έρχεται κι αυτός για βόλτα, αν δεν βρεθείτε όμως δεν μπορείς να ξέρεις. Τι σημασία έχει τι θέλει αυτός; Σημασία έχει τι θέλεις εσύ.
Σοκολατίτσα τον Οκτώβριο θα γυρίσω στην Αθήνα.
Δεν φημιζομαι για τη σταθερη μου γνωμη.αυτο που θελω απο αυτο που κανω απεχουν ετη φωτος.θα παω και ας μου βγει και σε κακο που λεει και το ασμα.
Quote:
Originally posted by break
Πότε θα έρθεις Αθήνα?????????
Τζινάκο για εσένα ήτανε η ερώτηση, τη Λίλα τη ρώτησα πριν
Λιλούκο μου σημασία έχει τι θέλεις εσύ!
Σοκολατίτσα και το κατάλαβα και σου απάντησα χιχιχι.
Μια καλησπέρα κ από μένα...σας διαβάζω αλλά βαριέμαι να γράφω.....γενικώς βαριέμαι δηλαδή!!!!
Σοκολατιτσα κανενα ωραιο κρητικοπουλο γνωρισες???
Καλησπέρα Αντα, δεν πειράζει που δεν γράφεις, αρκεί που μας διαβάζεις και σου κρατάμε παρέα. Αν είναι να βαριέσαι τουλάχιστον να βαριέσαι με παρέα χιχι.
Γιουχου σου Αντα!!!!
Σας ειπα οτι θα κανω τατουαζ???μολις τελειωσει το καλοκαιρι.η στην ωμοπλατη η χαμηλα στον αυχενα.και μαλλον αστερακια λεω.
Άντα καλησπέρα κ απο εμένα!
Λιλούκο γνώρισα γνώρισα...................!!!!