Στον αυχένα το βρίσκω τόσο sexyyyyy!!!
Printable View
Στον αυχένα το βρίσκω τόσο sexyyyyy!!!
Αθανατη ελληνικη επαρχια ωρε σοκολατιτσα!!!!ποσο μαλλον και κρητη.
Καλησπέρα τσούπρες!
Σοκολατένια μου καλωσόρισες!!! Διαβάζω επέστρεψες και για καλό λόγο! Πότε με το καλό η συνέντευξη; Αφορά την δουλειά που περίμενες από Σεπτέμβρη ή είναι κάτι άλλο; Όπως και να χει σου εύχομαι καλή επιτυχία και όλα τα πάνε κατ ευχήν!
Νίνα και Γλαύκη τα σκυλάκια σας κουκλιά!
αχ τι ωραια που επαιξε καλοκαιρινο φλερτ για τη σοκολατιτσα μας!!!
γιαυτο μαλλον κολλησες εσυ στο νησι και δεν ελεγες να φυγεις με τιποτα!!! χιχιχι
Άλλο να βαριέμαι μόνη μου άλλο με παρέα......Λίλα η φώτο σου μ άρεσε πολύ.....κ η αυθόρμητες έχουν τι χάρη τους.....επίσης συμφωνώ με τα καλά λόγια που είπαν για τον αδερφό σου οι προηγούμενες!!!!
ααααααααα πήγα νοσοκομείο σήμερα για τον μηνιαίο έλεγχο...μίλησα με τον γιατρό (5 λεπτά γιατί αυτός ο άνθρωπος με αγχώνει κ με κομπλάρει) ρώτησα αυτά που ήθελα....που ήμουν άρρωστη κτλ. κ όλα φυσιολογικά μου είπε.....μπορώ αν ξεκινήσω κ γυμναστήριο.....γιούπι...θα ξεκινήσω από το σπίτι αρχικά!!!!!κ τέλος την Τετάρτη έκλεισα με την διαιτολόγο του νοσοκομείου να πάρουμε κ καμία συμβουλή από κει!!!!!
έβαψα κ τα μαλλάκια μου κ ανανεώθηκα!!!
Οπως λεει και η μανα μου τωρα που αδυνατισες εγινες πολυ ψωνιο.
ζυγιστηκες κιολας αντα?
Λίλα μου αρέσουν τα τατουάζ οπότε χαίρομαι που θα κάνεις κι εσύ. Σοκολατίτσα έπρεπε να σε ρωτήσει η Λίλα για να μας πεις τα καλύτερα;; Κούκλες επειδή δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι έχω αρχίσει και πλησιάζω επικίνδυνα το πληκτρολόγιο, άμα δείτε να γράφω σξδλφβξνλξλοτξρφηδβμκηκλξ ληκφγ θα είναι επειδή ξάπλωσα πάνω του!!! Λυπάμαι που αφήνω την παρέα μας, θα τα πούμε αύριο με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σοκολατίτσας για τον Κρητίκαρο! Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Λιλούκο έχει ολίγον τι κρητική προφορά αλλά αυτό είναι που με φτιάχνει προς το παρών!
Ελάκη μου απο αλλού είναι! Πήγες σήμερα Ζούμπα..................? εγώ δεν μπορόυσα να ανοίξω τα μάτια μου!
Λιλάκο με το καλό να φύγουν οι μουσαφίρηδες να ηρεμήσετε. Εύχομαι το εφάπαξ της μανούλας σου και η σύνταξη της να έρθουν σύντομα για να μην χρειαστεί να καθυστερήσεις πολύ τις σπουδές σου.
Κάτι για τατουάζ διαβάζω χμμμμ φύσηξε αέρας ανανέωσης ή είναι ιδέα μου; :punk:
Κι ένα πεταχτό φιλάκι για την Eli, σμουτς.
Τζινακο καληνυχτουδια!!!
Σοκολατιτσα και η προφορα μια χαρα ειναι εχει και αυτη τη χαρη της.
Ελακιον οπως εγραψα και παραπανω η μανα μου πλεον με φωναζει ψωναρα.
Σοκολατίτσα μου πήγα και ήταν και το άλλο το τριαδοκόριτσο μας εκεί :D. Έκλεισα και ραντεβού για την άλλη Δευτέρα για να πάω και για μετρήσεις και από σήμερα άρχισα να συμπληρώνω και ημερολογιο. Είπα να μπω σε ρυθμούς αυστηρής διατροφής να χάσω κάνα κιλάκι γιατί πολυ το έξω το έριξα :lol:
Τζινάκο μου καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Σοκολατένιο μου τι διαβάζω; Παίζει γκομενοκατάσταση;;;; :shocked2:
Καλό βράδυ Τζινάκο, θα σας τα πω όλα αύριο!
Άντα πόσο είναι η επίσκεψη της διαιτολόγου στο νοσοκομείο ή πάει πακέτο με το χειρουργείο?
Ελάκο θυμάσαι που σου ελέγα για κάποιον που είχαμε γνωριστεί την προηγούμενη φορά? ε μ΄αυτόν!!!!