Το έπιασα ελεφαντάκι μου! :love:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κι ένα πεταχτό φιλάκι για την Eli, σμουτς.
Αααα και επειδή ξεχάστηκα με γεια το τικεράκι και η δεκάδα! Ρεμάλι το νου σου! :lol:
Printable View
Το έπιασα ελεφαντάκι μου! :love:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κι ένα πεταχτό φιλάκι για την Eli, σμουτς.
Αααα και επειδή ξεχάστηκα με γεια το τικεράκι και η δεκάδα! Ρεμάλι το νου σου! :lol:
Ελενάκι μου το υποψιάστηκα και χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιτέλους βρήκατε την ευκαιρία και τον χρόνο να συσφίξετε σχέσεις χιχιχιχιχι
Περιμένουμε τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες όποτε έχεις κουράγιο να μας γράψεις, ελπίζω να είναι πολλές γι αυτό να μην μας τα γράφεις απόψε ;)
Αχ τι ωραια!!!!μπηκε φθινοπωρο και μου μαζευεστε σιγα σιγα γιατι μου ειχε λειψει η βραδινη σας παρεα.
Μαναράκο μου Ελάκη πάμε μαζί!!!!!!!!! θέλω αυτος ο χειμώνας να είναι διαφορετικός απο τους άλλους...........
Ένα θα σου πω απλά κ μόνο επειδή χαλάρωσα κ είπα έτσι είμαι κ σε όποιον αρέσω,τις πρώτες μέρες με είχε πιάσει μια μελαγχολία γιατι είχα αφήσει τον χειμώνα να περάσει έτσι χωρίς να κάνω κάτι κ ήμουνα μεσα στην καταπίεση ώσπου σκέφτηκα είμαι σε διακοπές πρέπει να χαλάρωσω, δεν είναι η ώρα για τέτοιες σκέψεις κ έφυγαν 3 κιλάκια χωρίς να το καταλάβω!!!!!
:wow::wow::wow::wow::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:Quote:
Originally posted by break
έφυγαν 3 κιλάκια χωρίς να το καταλάβω!!!!!
Είσαι ΘΕΑ!
Ελάκο τις συσφίξαμε τις συσφίξαμε αρκετα θα έλεγα...............
Ναι Λιλάκι μου ωραία είναι που μαζευόμαστε στο σπιτικό μας σιγά σιγά :D. Χαίρομαι που παρόλα τα περίεργα που σου συμβαίνουν, απόψε νιώθω να έχεις καλύτερη διάθεση! :kiss:
Ο Ζούμπας!!!!!!!!!!! Ποιος θα το έλεγε οτι θα ήμουνα σε διακοπές κ θα έχανα, θαύμα έχει γίνει!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
:wow::wow::wow::wow::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:Quote:
έφυγαν 3 κιλάκια χωρίς να το καταλάβω!!!!!
Είσαι ΘΕΑ!
Ειναι που σας εχω παρεα αλλιως τωρα θα ακουγατε στις ειδησεις για τριπλο φονικο σε χωριο της ηλειας και στη φωτο εμενα με μωσαικο στη μουρη.
Εμ πες το μου βρε κοπελιά έτσι εξηγείται το μείον 3! :lol:Quote:
Δηλαδή για να καταλάβω... έχουμε αίσθημα τώρα; :smug b:
Μανάρια μου πάω για ύπνο, πρέπει να είμαι φρέσκια αύριο!
αν περιμενετε να ξυρισω τα ποδια μου θα σας πω τον νεο μου πονο.........
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Ειναι που σας εχω παρεα αλλιως τωρα θα ακουγατε στις ειδησεις για τριπλο φονικο σε χωριο της ηλειας και στη φωτο εμενα με μωσαικο στη μουρη.
To μωσαϊκό το γλυκό εννοείς Λίλα μου; :dork:
Λίλα λατρεύω τα tatoo όπως επίσης κ το σημείο που διάλεξες....
Κοριτσάκι ναι ζυγίστηκα.... 122 έλεγε..βγάζω αυτά που φόραγα οπότε είμαι στα 121!!!!!!!!!
Chocolate η διαιτολόγος πάει πακέτο με το χειρουργείο....απλά έχει πολύ αναμονή!!!!άμα ήταν με λεφτά καλά κρασιά!!!!
Έλι τα φιλιά μου!!!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Εμ πες το μου βρε κοπελιά έτσι εξηγείται το μείον 3! :lol:Quote:
Δηλαδή για να καταλάβω... έχουμε αίσθημα τώρα; :smug b:
:lol: :lol:
εντάξει οχι ακριβώς αίσθημα στο περίπου!!!!!!!!