ναι. όσο εσείς τσακωνόσασταν για βενζίνη και εξωγήινους και.. "αδερφές" :D εμείς βρήκαμε την τύχη μας. άντε! και στα δικά σας οι λεύτεροι! άντε ξανά γεια! λολ! :D
Printable View
ναι. όσο εσείς τσακωνόσασταν για βενζίνη και εξωγήινους και.. "αδερφές" :D εμείς βρήκαμε την τύχη μας. άντε! και στα δικά σας οι λεύτεροι! άντε ξανά γεια! λολ! :D
το κανατε?
εμένα ρωτάς? :D
ε φυσικα...
τώρα πήγαινα, αλλά ξαναγυρίζω να απαντήσω και καθυστερώ. θα χάσω και το γαμπρό και δεν είμαστε για τέτοια τώρα... λολ! άντε μη λέμε και πολλά! τα υπόλοιπα μετά! γεια! :D
πριν τις λεπτομέρειες (όχι, μη φεύγεις Μαρκέλα) να ευχηθούμε όοοοοολοι μαζί...
http://i1158.photobucket.com/albums/...n/72918776.jpg
Χρόνια Πολλά axl100! :D
Ευχαρστω Γκουφυ μου, αλλα επιμενω στο δωρο μου, μπορει να ειναι και χωρις το περιτυλιγμα - δεν με πειραζει
ΥΓε αμα σου ευχεται και ο θεος χρονια πολλα κατι θα ξερει χαχαχαχα
μην το παρατραβάς γιατί θα φάμε όλοι μπαν και τότε δικαιολογημένα θα μας λέει η Μαρκέλα να πάμε για ομαδική ψυχοθεραπεία! άντε! λολ! :D
ωραια η εικονα :D
θάθελα τα πράγματα νάταν πιο απλά! Δεν αντέχω άλλο, ύστερα από μια τόσο
κουραστική μέρα-μούπεσε βαριά κι σκορδαλιά!-ρε παιδιά τους γρίφους! λολ και γειά!!!
ποιους γρίφους?
λολ = lol = laughing out loud
άντε γεια = χαιρετισμός
ποιος είναι ο γρίφος?
PS: έφαγες μόνη σου τη σκορδαλιά και δεν μας κάλεσες? τς! τς! τς! δεν είν' σωστό αυτό που έκανες! άντε γεια! λολ!
εσύ δεν με κάλεσες όμως στον γάμο! καλά σκορδαλιά θάτρωγες και θα φίλαγες μετά τον γαμπρό; Τς, τς, τς.
Θερμή καληνύχτα!
έλα, κι εσύ! παραπονιάρα! στο γάμο θα σας καλέσω όλους! όσο για τη σκορδαλιά, no problem. του αρέσω όπως είμαι, έστω και σκορδοβρωμούσα! άντε γεια σου Μαρκέλα! λολ! λολ! (δις, για να το εμπεδώσουμε!) :D